PTR 2.1 Online
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
In 2.1 they fixed speed bug with spenders on turrets..
Nejspíše to bude tedy kvůli turretkám Předtím existoval bug, který dělal turretky pěkně rychlé, všichni tedy se snažili nosit 1h, ale nyní 2h dávají mnohem více damage...ale sám DH moc nehraju, takže si nejsem jistý.
Nejspíše to bude tedy kvůli turretkám Předtím existoval bug, který dělal turretky pěkně rychlé, všichni tedy se snažili nosit 1h, ale nyní 2h dávají mnohem více damage...ale sám DH moc nehraju, takže si nejsem jistý.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: PTR 2.1 Online
Bug? To platilo furt čím větší attack speed tím rychlejší turetka už ve vanile. Asi problém s tím setem že spamují rychle hatred spender? Asi teda boostli crossbow což je třeba
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ve 2.1. je změněn prodloužený locus swarm na physical, tedy bych ho zkusil do physical pet WD buildu s fetišema a WD ostatní drobotinou.
Jak locus swarm generuje s pasivkou fetiše? Jen při prvním plivnutí nebo je tam v průběhu působení nějaký proc koeficient s efektem na generování fetišů i v průběhu působení locusu a jeho přeskakování na další potvory? Který skill je tak nejvhodnější na generování fetišů z hlediska rychlosti (viděl jsem vázy s pavoukama, firebomby, netopýry apod. používat)? Hernajs tady na fóru jsem si toho v detailech nevšimnul, přece to tam někdo někdy musel porovnávat.
Jak locus swarm generuje s pasivkou fetiše? Jen při prvním plivnutí nebo je tam v průběhu působení nějaký proc koeficient s efektem na generování fetišů i v průběhu působení locusu a jeho přeskakování na další potvory? Který skill je tak nejvhodnější na generování fetišů z hlediska rychlosti (viděl jsem vázy s pavoukama, firebomby, netopýry apod. používat)? Hernajs tady na fóru jsem si toho v detailech nevšimnul, přece to tam někdo někdy musel porovnávat.
Tak potvrzuju boost sentry pri setu marauder, zkousel jsem na T6 a na pohodlne zabiti goblina mi stacilo vyhodit dvě sentry, pali to jak urvane, zmena armoru je taky hodne citit, takze jedna pasivka k dobru, za me dh bude zabijak op, ted me zajima, jak to vypada s hydrou a wiznou? Ted mi tam litaji cisilka nekde ke 40 mio a to mi jako budou litat dvojnasobky, kdyz tu hydru boostnou na 400? Zkousel nekdo uz?
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Fuxi: momentík, ten maraudetr "fix" platí i pro už nalezený předměty? já včera našel poslední kus, takže pecka
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jj plati to pro veskery marauder set, oni upravi jen mechaniku tech vystrelu hatred spenderu a pali to jak dive, uplne to ty potvory tavi, zjednodusene ten dmg output bude jeste brutalnejsi nez doposud a uz ted mi to prislo desne op.
Fuxi: No přesně tak . Já to poprvé odzkoušel až včera teda, protože včera sem to doskládal, ale i tak je to neuvěřitelný, nechci to vidět po boostu AS .
jakožto arcane torrent čarodějnici mě moc nepotěšilo, že to teď stojí tolik arcane power, už tak jsem s ní byla jen tak tak a oni udělají tohle, fakt humus
ale docela se mi líbí nový kurzor ... yay
ale docela se mi líbí nový kurzor ... yay
Profil (◡‿◡✿)
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
Vzhledem k množství nářků k wizzardovi na ofiko fóru bych se nebál, že arcane spendery projdou do patche tak, jak jsou na PTR teď.
hydra ze ti crituje 40 megama? kurna co mas za ultra uber vybavu?!?
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jo, hydra hituje pry i pres 100 mil na PTR, ono je to asi i tim, ze mamoth hydra ma dot dmg ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Jde se vám normálně přihlásit na PTR? Já mám chybu při loginu (code 73)
Odesláno z mého HUAWEI U8815 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HUAWEI U8815 pomocí Tapatalk
já se zeptám jinak. V té rozbalovací nabídce se to jmenuje jak? mám tam PTR: Reaper of souls, to asi není ono,že? to je starý PTR na datáč, co jsem projížděl? To si musím pro každý nový PTR založit účet? to snad ne .
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
No, pokazdy bys mel stahnou novy obsah. Takze vlezt na battlenet web a vsechno znova.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Mám otázku: Když v GR nepadá loot, jsou tam vůbec bedny, mrtvoly atd? jestli je použitelnej ten pásek co boostuje po otevření. Dík za odpověď.
použitelnej není, bedny,mrtvoly atd. nejsou. a docela logicky, kdo by se s tím zdržoval, když je to na čas? a kvůli jednomu předmětu to tam dávat nebudou .
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Občas te tam dá něco rozbít, a dokonce z toho vypadnou rare věci. Co mě ovšem poměrně dost znechutilo, je, že se v obou variantách riftu opět objevily lokace Pandemonium.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Jen mě tak napadá když se měněj staty u ringů neviděl náhodou někdo ringouš grandeur esi nemá taky 5 afixů jak sojka?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
To bych neřekl, že si moje videjko, které jsem dal na YT, vyberou i na df.com ! proto tam mám takovou sledovanost, já si říkal, že je to divný.
Se jednalo o ten Goblin Treasure Realm: http://www.diablofans.com/news/48128-he ... rdens-loot ... nadpis: Treasure Realm Footage
Tož radost mi to udělalo
Se jednalo o ten Goblin Treasure Realm: http://www.diablofans.com/news/48128-he ... rdens-loot ... nadpis: Treasure Realm Footage
Tož radost mi to udělalo