Lagy
Re: Lagy
vcera vecer jsem hral a drobne lagy byly - a ne, neni to pocitacem ani pripojenim. Nastesti zadna nehratelna tragedie, ale klasika ze vas to cukne o par vterin - o kus mapy zpatky, nebo do neceho sekate - a nesekate. Na exkrement to je a plne souhlas s umiyaki o neco vys. Nebudu nadavat na nejakou telii, te jsem sve penize nedal - proto nadavam na blizzard. Na nich je aby si zajistili funkcnost, kdyz uz neco nabizeji. Hraju SC, neb kdybych hral HC tak by me asi je*lo kdybych prisel kvuli nejakemu lagu o vypiplanou postavicku.
BTW - nejedna se rozhodne o jeden server, takze to nemusi lagovat v stejnou chvili vsem stejne, IMHO.
BTW - nejedna se rozhodne o jeden server, takze to nemusi lagovat v stejnou chvili vsem stejne, IMHO.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Včera jsem hrál od 22:00 do 2:00 a žádné problemy s lagy
Ach jo, jsem v polovině riftu a hodí mi to disconnect? Ještě někdo?
Profil (◡‿◡✿)
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
Stejně by mě zajímalo kdo v bizzu programuje lagy a dropy a proč si zrovna zasedul na mě ??? :-D
ano, lagy su, dc taktiez. Najviac naserie, ked spravi jedno dve bounty bez problemov a potom vlezem do riftu a po zabiti prvych par moboc dc a rift je v .... Najcitelnejsie lagy su, ked nazbieram nejake smeti do bagu a potom sa ho snazim otvorit, vtedy sa hra na 2-3sec normalne zastavy aby tie smeti nacitala. Taktiez sa to zakusava, ked sa nikto z mojho friendlistu prihlasi ..
Jo toto zasekávání už je tady dlouho .. a oni to asi plánují opravit (pokud se jim to vůbec podaří) v rámci very soon patche 1.0.5. Mají to na listině známých chyb. Tak uvidíme, jak se budou činit, protože je to dosti nepříjemné a dokonce mi jednou se stalo, že se to tak zasekalo až se mi sekla celá hra, že neodpovídal .exe a musel jsem to ukončit.
Jak čtu, za můj pětidenní pobyt na interně se nic nezměnilo No hlavně se dát zdravotně do kupy, odpočinout, třebas vyplivnou mezitím patch a daj to dohromady, zejména ty záseky v riftech mne přiváděly k šílenství
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
Tak velké lagy jsou pouze na softu co jsem v poslední době hrál HC tak bez problému. Až na to vykopávání před časem, byla hra na HC oproti Softu nebe a dudy.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Tak teď na HC to taky nějak hapruje, od 50-1000ms... Jsem sám?
Asi tak pred 20 min hráme si so známymi bounties, asi polka úloh splnená, portli sme sa do town, asi minútu sme fungovali normálne, zrazu lagy jak svina (a to mi ukazovalo latency 66), vykoplo nás všetkých troch, nešlo sa napojiť, ja som sa asi po 5 min napojil, ale akurát do lagujúceho púštneho mesta, tak som to vypol.
Já jsem v pořadníku 20 minut a zatim nic, jednou mi to po deseti minutách koplo a teď čekam, takže asi prdět, protože to vypadá zase na nějakej drop servrů a pak že to nepadá :o)
Po 15 minutách čekání ve frontě sem se tam dostal, ale jen do menu. Hru to nespustilo, tak sem to vypnul.
Už to i kope jak nar*ná kobyla, kašlu na to...