Shadou píše:to An7yk: no to asi bude záležet na povaze daných hráčů, protože ty klíče je to bude stát tak jako tak, on si otevře rift, zaplatí klíč, vyčistí ho, pozve tři hráče další a ty to bude stát taky po jednom klíči, jen že si jdou pro shardy a pak když by někdo z nich chtěl otevřít rift, tak ho to bude stát klič a tebe vlastně taky, tudíž RiF v tomhle znění asi padá, ty si budeš otevírat rifty pokaždý sám, lidi jen nalogují, zaplatí si klíč za shardy a loot, ale pak leavnou a ty si otevřeš další rift sám...
jojo asi to tak bude, no, zvát bdu lidi jen z FL, takže RiF

, nebude mi bavit čekat na neznámé lidi, kteří se nechají třeba i zabít ...
jinak lidi neřešte ty, co tomu věnují více času, je to tak správné, že ten, kterej to hraje 5x tolik, měl prostě více věcí, dropů, goldů, paragonů a lepší gear. Vy třeba zase nemáte tak křivý záda atd, každý má svoje výhody
jen se trochu jako HC hráč bojim, že když budu chtít vyhrotit nějakou seoznu tak:
za 1. honit se za achivmentama a pozicí v žebříčku na úkor bezpečnosti se mi příčí
za 2. může to rozkmotřit lidi mezi sebou ve FL, protože někdo hraje občas a někdo dost a třeba hráč A kterej chodil s hráčem B ale hráč A zvládá solo T6 a hráč B ne, tak hráč A přestane s hráčem B hrát, protože by ho brzdil ... no snad takové lidi ve FL nemám, to by mě sakra mrzelo
Chápu dobře teda, že sezoní legendarky hráč co hroti sezonu je bude mít dřív než hráč, kterej si je možná dropne po sezoně jo ? Ale já pokud budu chtít sezonu legendarku na hlavním charu, kterej neni sezoní, tak si jí budu moct dropnout až po sezoně, jako ostaní hrači co nechodí sezony, takže rozdíl 0? OK :-)
sakra, to asi bude třeba více slotů na nové postavy