2.1 Koniec darmožráčov a lenivcov!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: 2.1 Koniec darmožráčov a lenivcov!

Příspěvek od Shadou » 18.06.2014, 08:29 hod.

to Dave: ty snad noliferům závidíš, že nemají jiný život než hru? Diablo je přeci relax když máš čas a když ho nemáš, tak nehraješ...k čemu ti bude že budeš první v nějaké tabulce? Koupíš si za to chleba nebo rohlíky? Takovýhle tabulky nemají pro normálního člověka žádný smysl . Jako první místa a tamhle to tohleto honí jen děti, který si ještě nehoní něco jiného :D Bejt v nějaký hře první se vyplatí jen v jižní koreji, kde za to berou prachy :D

Jdeš do hry si zahrát a ne přeci být vystreslej z toho, že jsi padesátej tisící v žebříčku...když někdo má čas jen sedět u počítače, tak by měl logicky na tom být lépe než ten, který si to zapne na dvě hodinky večer a z toho hodinku pokecá s kámošem...to je logika, máš doma akvárko?

Myslím, že to vidíš moc černě...pro většinu hráčů se tím patchem nic nezmění, prostě dál skočí do hry, poběhají bounty, skočí rift, pokecají a jdou off...ale takhle to hrotit, že já nebudu tohle a támhlo? WTF to ti z toho brzy hrábne, nebo to vzteky smažeš, že nejsi v top ten...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 18.06.2014, 08:31 hod.

Taky by mi zajímalo, jak to bude, když někdo otevře rift a já se budu chtít přidat ... ale bude to znamenat konec rift it forward, jedine že by zval lidi jestli si nechtej přijít pro BS z RG , ale při toevření budou všichni. Možná že to bude stát otevření když pojedu solo 1 key, ve 2 lidech to bdue stát každýho 2 šutry, ve 3 lidech nevim jak to udělaj ( :D :D ) a ve 4 lidech to bude stát každýho 1 šutr.

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 18.06.2014, 08:32 hod.

Kdo má více času na hraní, tak na tom bude vždy lépe i v současném stavu.

Z pohledu občasného hráče:
Seasons legendary - po konci sezóny budou padat i pro noSeason postavy, za mě spokojenost, aspoň nebudu mít potřebu hned se honit za novou výbavou (seasons hrát určitě nebudu), zatím nemám doladěnou ani ten jeden build co mi baví a hraju
Leaderboards - to je mi úplně ukradené, hraju build co mi baví i když vím, že jsou efektivnější, takže bych neměl šanci na přední pozice ani kdybych u toho seděl od rána do večera
Greater rifts - kam se dostanu, tam se dostanu. Tady má pro mě smysl soutěžit jen sám se sebou, tedy s postavou co mě baví se pokusit dostat co nejdále, ale je fuk, že jiný hráč s jinou postavou se dostanou dále
Legendary gems - tady zatím nevím, bude záležet jak přesně budou vypadat, pokud je nedají příliš silné (tzn. bude to s leg. gemem jen mírně silnější než to hrát třeba zcela bez něj), tak za mě ok

Jeden build bude vždy nejlepší, nedělám si iluze, že by bylo vůbec možné to vybalancovat tak aby jich bylo hodně a byly zcela vyrovnané. To mi ovšem ani trochu netrápí.

Celé je to o tom, že příležitostní hráč neměl, nemá a mít nebude žádnou šanci soutěžit s nolifery. Diablo hraju protože mi baví, ne kvůli tomu abych byl nejlepší. To ostatně ve hře, kde skill hráče hraje jen poměrně malou roli nemá žádný smysl. Tady přitom nejde jen o odehrané hodiny, ale o vlivy typu náhoda (co komu jak rychle padne), atd.

Soutěžit v Diablo mělo smysl v D2 v PvP zejméně na některých soukromých serverech s lehce modifikovanou hrou. Konkrétně jsem hrál poměrně dlouho na jednom německém soukromém serveru, kde každý nafasoval rovnou 99 lvl postavu. U obchodníků šlo nakoupit úplně vše (a ničím to nebylo omezené) a itemy byly lehce omezené, aby se rovnou vyřešilo vybalancování postav + ještě stanovena pravidla, která se dodržovala.
Během 10-15 minut jsem si připravil postavu a pak už šlo opravdu jen o to, jak kdo umí hrát.

V D3 nevidím žádný smysl v jakémkoliv soutěžení.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 18.06.2014, 08:34 hod.

Ten hoch je teda mimoň :D

odcházející hráči ? možná proto, že je jednak léto, venku hezky a začíná prostě okurková sezona ? A možná taky proto, že jsou spíš naštvaní na technické problémy hry ? nečekané lagy, dropy FPS apod ... ?

A sezony a žebříčky budou zvýhodnění ti, co hrají holt více no a co ? Kdo hraje víc a častěji, tak už to tak bývá, že bude na vyšších příčkách :D nebo tam budou nějaké štístka .. co rychle nadropují gear a budou díky výzvám vysoko dříve...

Ale stejně nevím, proč to tak "profesionálně" řešit ? stejně tam nebudu ani já ani mnoho jiných lidí a nepokadím se z toho no bože ! K čemu by mi to bylo ? byl bych slavný ? milionář ? :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 18.06.2014, 08:35 hod.

to An7yk: no to asi bude záležet na povaze daných hráčů, protože ty klíče je to bude stát tak jako tak, on si otevře rift, zaplatí klíč, vyčistí ho, pozve tři hráče další a ty to bude stát taky po jednom klíči, jen že si jdou pro shardy a pak když by někdo z nich chtěl otevřít rift, tak ho to bude stát klič a tebe vlastně taky, tudíž RiF v tomhle znění asi padá, ty si budeš otevírat rifty pokaždý sám, lidi jen nalogují, zaplatí si klíč za shardy a loot, ale pak leavnou a ty si otevřeš další rift sám...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 18.06.2014, 08:39 hod.

Dava_C hraj to ako singleplayer... čo ta kde po druhych, hraj si ty sam a ostatnych nerieš :) Problem solved.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 18.06.2014, 09:02 hod.

To je pěkná změna :).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 18.06.2014, 09:20 hod.

"Casual, co hraje od vydani denne" :-D

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 30.0

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 18.06.2014, 09:22 hod.

Dava_C: Ty tvoje brekoty je docela sranda číst :) Asi ti nolifeři hodně leží v žaludku :P

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 18.06.2014, 09:29 hod.

Shadou píše:to An7yk: no to asi bude záležet na povaze daných hráčů, protože ty klíče je to bude stát tak jako tak, on si otevře rift, zaplatí klíč, vyčistí ho, pozve tři hráče další a ty to bude stát taky po jednom klíči, jen že si jdou pro shardy a pak když by někdo z nich chtěl otevřít rift, tak ho to bude stát klič a tebe vlastně taky, tudíž RiF v tomhle znění asi padá, ty si budeš otevírat rifty pokaždý sám, lidi jen nalogují, zaplatí si klíč za shardy a loot, ale pak leavnou a ty si otevřeš další rift sám...
jojo asi to tak bude, no, zvát bdu lidi jen z FL, takže RiF :wave: , nebude mi bavit čekat na neznámé lidi, kteří se nechají třeba i zabít ...

jinak lidi neřešte ty, co tomu věnují více času, je to tak správné, že ten, kterej to hraje 5x tolik, měl prostě více věcí, dropů, goldů, paragonů a lepší gear. Vy třeba zase nemáte tak křivý záda atd, každý má svoje výhody :D

jen se trochu jako HC hráč bojim, že když budu chtít vyhrotit nějakou seoznu tak:
za 1. honit se za achivmentama a pozicí v žebříčku na úkor bezpečnosti se mi příčí
za 2. může to rozkmotřit lidi mezi sebou ve FL, protože někdo hraje občas a někdo dost a třeba hráč A kterej chodil s hráčem B ale hráč A zvládá solo T6 a hráč B ne, tak hráč A přestane s hráčem B hrát, protože by ho brzdil ... no snad takové lidi ve FL nemám, to by mě sakra mrzelo :-|

Chápu dobře teda, že sezoní legendarky hráč co hroti sezonu je bude mít dřív než hráč, kterej si je možná dropne po sezoně jo ? Ale já pokud budu chtít sezonu legendarku na hlavním charu, kterej neni sezoní, tak si jí budu moct dropnout až po sezoně, jako ostaní hrači co nechodí sezony, takže rozdíl 0? OK :-)

sakra, to asi bude třeba více slotů na nové postavy :D

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 09:57 hod.

Žádná změna to není. Komunity jako Rift it forward si jen změní pravidla, že do hry můžete joinovat pouze když máte aspon jeden rift key. Kdyby zavedli "nemožnost" vstoupení do riftu po jeho otevření, tedy kdo nebyl u open nemůže už do něj nikdy vejít = totální zničení public games + friend games. Je nesmysl sebrat nám možnost přizvat si do svojí hry člověka, který přijde v polovině riftu online a chceme ho tam.

Ne - že by kluci z blizzardu nebyli tak tupý, že by nebylo možné, aby to tak nakonec skutečně bylo:)) Ale je to samozřejmě jen další nesmysl.

Season laddery jsou kravina, v diablu by snad skutečně šel porovnávat jen nějaký ten tier rift pokud by byl opravdu dobře udělaný. Ale jinak bída s nouzí:)

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 18.06.2014, 10:01 hod.

Rift keys ma netrápia, mám ich dosť. Radšej by som privítal automatický kick po 1 minúte v meste.

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 18.06.2014, 10:09 hod.

easyyy píše:Neptáš se jako dement. Je to naprosto normální a logická věc, která je v téměř každé hře. Hraješ SC2 často = budeš ve vyšší lize a hrát hru líp. To samý třeba v CS, ve starým D2.. atd atd
to měla být ironie :wave:
nevím, co sem napsat

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 18.06.2014, 11:07 hod.

Yaka píše:Kdyby zavedli "nemožnost" vstoupení do riftu po jeho otevření, tedy kdo nebyl u open nemůže už do něj nikdy vejít = totální zničení public games + friend games. Je nesmysl sebrat nám možnost přizvat si do svojí hry člověka, který přijde v polovině riftu online a chceme ho tam.
Zavedl bych, aby když neprojdeš 75% riftu, tak nedostaneš bloodshardy. Když hraješ obtížnost kam patříš, tak ti rift trvá do 10 minut, takže by to pro toho dotyčného nebyl až takový problém. Tyhle komunity mě vytáčí, hraju většinou solo a proto, protože mě to baví a tohle mě znevýhodňuje, i když teď už je mi to jedno, protože mám vše, co jsem chtěl a právě proto to furt hraju, nebaví mě se furt honit za něčím novým.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Gandy
Quill Rat
BattleTag:Gandy#2260

Příspěvek od Gandy » 18.06.2014, 11:09 hod.

Vy Dava nechapete, on je akorat nolifer, kteremu se nedari dohnat ostatni nolifery, proto ten hate. :lol:

Me by docela zajimalo, co se stane se season charem po skonceni season. Jestli se jen ulozi do archivu nebo se prenese i s gearem do non-season. Me osobne by se libila druha varianta.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 18.06.2014, 11:13 hod.

An7yk píše: jojo asi to tak bude, no, zvát bdu lidi jen z FL, takže RiF :wave: , nebude mi bavit čekat na neznámé lidi, kteří se nechají třeba i zabít ...

jinak lidi neřešte ty, co tomu věnují více času, je to tak správné, že ten, kterej to hraje 5x tolik, měl prostě více věcí, dropů, goldů, paragonů a lepší gear. Vy třeba zase nemáte tak křivý záda atd, každý má svoje výhody :D

jen se trochu jako HC hráč bojim, že když budu chtít vyhrotit nějakou seoznu tak:
za 1. honit se za achivmentama a pozicí v žebříčku na úkor bezpečnosti se mi příčí
za 2. může to rozkmotřit lidi mezi sebou ve FL, protože někdo hraje občas a někdo dost a třeba hráč A kterej chodil s hráčem B ale hráč A zvládá solo T6 a hráč B ne, tak hráč A přestane s hráčem B hrát, protože by ho brzdil ... no snad takové lidi ve FL nemám, to by mě sakra mrzelo :-|

Chápu dobře teda, že sezoní legendarky hráč co hroti sezonu je bude mít dřív než hráč, kterej si je možná dropne po sezoně jo ? Ale já pokud budu chtít sezonu legendarku na hlavním charu, kterej neni sezoní, tak si jí budu moct dropnout až po sezoně, jako ostaní hrači co nechodí sezony, takže rozdíl 0? OK :-)

sakra, to asi bude třeba více slotů na nové postavy :D
tak to abych si tě brzy přidal a byl zván :D
jinak já pořádně nechápu, jak ty sezony fungují, ale zakládat si další postavu kvůli sezoně rozhodně nebudu a nějaký tabulky sou ukradený, hra je od toho aby se hrála a ne aby sem se pořád za něčím honil, ono stačí když nepadá něco co člověk potřebuje, to je sezona sama o sobě :D

navíc na první místa i stovky v žebříčcích jsou tu čínani a korejci, kteří "emigrují" na USA a EU servery, když se nechytají na svých a to jsou nolifeři s velkým N :P Takže něco honit je utopie...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 18.06.2014, 11:25 hod.

Gandy píše:Vy Dava nechapete, on je akorat nolifer, kteremu se nedari dohnat ostatni nolifery, proto ten hate. :lol:

Me by docela zajimalo, co se stane se season charem po skonceni season. Jestli se jen ulozi do archivu nebo se prenese i s gearem do non-season. Me osobne by se libila druha varianta.
to jsme si vsimli,co si budem povidat,travit vic jak 3 hodiny uplne kazdej den hranim jedny hry porad dokola je pripad pro Chocholouška tak jako tak...

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 18.06.2014, 11:27 hod.

Dava_C potrebuje mit ten pocit, ze ma jednu z nejlepsich vybav. V originalnim D3 to bylo v pohode - tam si vse mohl koupit a mel to hned. S datadiskem pak prisel brekot, jak mu nic nepada. Najednou si totiz nemohl vse hned koupit, musel cekat, az mu to padne a to ho strasne zralo. Dokonce tak moc, ze vymyslel teorii, jak existuje skupina hracu, kterym nic nepada a on ze patri mezi ne. Ted, kdyz mu vse napadalo (cimz samozrejme padla i jeho teorie) a jednu z nejlepsich vybav uz ma, tak zas breci, ze mu udelaji sezony a on v nich nebude nejlepsi, protoze nemuze hrat 24/7 ale jen 8/7 - je to totiz, podle jeho slov, casual hrac :-D

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 30.0

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 18.06.2014, 11:59 hod.

To víš, ono totiž když pominu leveling 1 - 70 je farmení gearu ta neotravnější část, hra začíná až když nasbíráš správné itemy, zapadne to do sebe a začne to fungovat. Spousta věcí má před D3 přednost, sportuju, koukám na sporty v TV a další drobnůstky, které ostatní přinejmenším nezatěžuju, pak jsou tací, co ani nepracují (CZ a SK, číňany neberu) jen hrají, takže ano, jsem casual, který si rád pár hodin denně zahraje na odreagování, proto tady nepotřebuju žádné laddery, sesony, nový geary atd. D3 je ARPG a mělo by být pro masu a nemělo by mít nálepku Play Hard Go Pro.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 18.06.2014, 12:17 hod.

co je to ARPG? :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“