Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
"Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi."Darkness píše:ze se kvuli farmeni tech materialu furt vytvarely nove hry, takze to misto zpestreni hry byl opruz a akorat se zbytecne zatezovaly servery
Jak to chces zprijemnit? To by ti mobove museli byt v kazde zalozene hre, protoze kdyz nekdo neco konkretniho farmi, tak mrkne vetsinou na bounty a pokud tam neni ten spravny quest, tak proste leavne hru a zalozi novou, tak to akorat protezuje servery neustalym zakladanim novych her.Quetak píše:místo aby si dali práci a vymysleli jak farmení matrošů zpříjemnit tak ho zruší
Když jsem poprvé viděl ten patch notes, tak jsem si hned myslel, že je to zase nějakej vtip a smál jsem se.... když jsem zjistil, že to asi vtip nebude, tak tohle byla první myšlenka, která mi prolítla hlavou... vlastně druhá, první byla něco o zbrani a dírách v hlavách.Marast píše:Podíval jsem se na ten článek na Diablofans.com a jako u jiných článků kdekoliv na internetu jsem se nejvíc pobavil u komentářů níže. Nejvíce se mi líbil tento: "Patch 2.0.7: crafting is now free, you can craft whatever you like as many times as you like. Also, you don't need to find the recipe. Actually, when you create a character it is lvl 70 and you will find any set piece perfectly rolled in your inventory.
/sarcasm
Seriously.. material hunting was fun"