@kill all: jako sem ti už psal jinde, moc nechápu co blbneš. Píšeš tu o lidech, jak sedí u kompu a co sem tak pročetl různý vlákna, tak mi přijde, že jsi nedávno dostal počítač s internetem, zkusil si diablo, který ti moc nešlo, protože na to nemáš buňky, ale objevil si forko a ted to všem chceš natřít, protože ty jsi byl ubohej...píšeš jak žiješ, ale z tvých komentářů a časů je vidět, že se sám nehneš od počítače...ale jak sem psal už i jinde, jak kdo jedná, co dělá a nebo nedělá, to je každého věc
@pro všechny uživatele: Vy*erte se na toho joudu, když bude ignorován, přestane ho to bavit...možná bude s jeho výdrží pár dnů/týdnů trpět samomluvou, ale když nebude reakce, tak ho to přestane bavit, už kvůli tomu, že to bude vlastně monotónní a to on přeci nerad

Vlastně ty trapnosti co píše už jsou nějaký čas monotónní a to mu nevadí...
A teď k věci a proč je toto vlákno původně spuštěno:
Když pominu vedra, která nastala a které nemusím s mou alergií což je vlastně mínus, už aby bylo zas normálně, ale zas jelikož se ven nedostanu můžu trošku pohrát to Diablíčko, na který není jinak moc času, pač se věnuju přítelce, sportuju a tak...ale i tak hraju myslím dost často a tak sem odhalil pár věcí, ze kterých se tu chci vyplakat

1. Cena gemů = bankrot pro hráče jako já, který věčně nemá love

2. divoký morf u mystiqa, člověk přijde o padesát soulů, než něco normálního naroluje
3. nemožnost úpravy rozhraní (sere mě chat, do kterýho neustále klikám a pak můžu mačkat skilly jak chci nic nedělám a jen píšu písmenka do chatu...a ono když potřebuju rychle hodit spirit walk a nejde to a skoro chcípnu tak to není pr*el)
4. zlehčování diabla kvůli dětem, odpadá farmení legendárních gemů
((OPRAVA)ne gemů, měl sem namysli samozřejmě craft matroš!), vše bude jednodušší - proč??
5. nevypnutí toho bonusu k legendárkám, takže toho padá mraky, ale samý močky. Rád bych, kdyby padla jedna lege týdně, nebo i déle, ale pořádná a ne furt chesty k hovínku, stafky a polearmy k hovínku, nějaký trapný thunderfury k hovínku (ne to byl vtip)
6. Málo místa v bedně, to je brutální s tím smetím co si skovávám už to nemám pomalu kam dávat a rozkládat je to škoda, pač hraju HC a tam člověk může chcípnout kdykoliv, takže se to může hodit...
7. To hlavní a nejdůležitější!!! Prostě nemůžu dosáhnout na třetí část zuni setu(mám helmu, ale tu nemůžu nasadit kvůli jordanu), kadale sem narval 10k shardů na pox a nic. Další co mě bolí je Tasker and Theo - kadala dostala dalších 20k shardů a padly snad všechny rukavky i ty který tu lidí píší, že jim nepadají, ale TaT nic :/ A to nezkouším jen kadalu, těch riftů a těch bounty na T3 co sem absolvoval a prdka...ale co už, kdyby člověk měl všechno, tak ho to už neba

ale zas po xy hodinách nějaká odměna, kort když už tolik nehraju by se šikla
tot asi všechno
Tak ne, ještě sem si vzpoměl, ještě mi vadí dlouhý čas nalogování do riftu, když někomu skočim na vlajku, údajně to měli opravovat, ale asi se tak nestalo, mám novýho nadupanýho kompa a funguje to stejně jako na tom starým...a dále mi tu chybí Druid
Sh.