Zeď nářků
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:leviathan#2188
lulinak: Dnes zatial ďalších 200 a nič. Zato 3x mace
Dava_C: Teplo je fajn. Pre mňa ako motorkára nič lepšie nemôže byť
Dava_C: Teplo je fajn. Pre mňa ako motorkára nič lepšie nemôže byť
Re: Zeď nářků
No letos poprvé zapínám klimošku, páč už začínám být dušený ve vlastní šťávě
kua kolik vam je, to jste jeste nekde na skole, ze si muzete dovolit to mit zapnuty denne 10 hodin?!?
jj mi je 14 let a vše mi je dovoleno a sedím u toho denně 25 hodin a jsem krásný model
-
- Quill Rat
- BattleTag:leviathan#2188
Dobrá pracovná doba Mám 30 a robím na zmeny takže pohoda
heh, vzdycky jak vidim tvoje prispevky s tvym nickem, tak si rikam, jestli nahodou nedelas v Auto Heller :-DHELLERcz píše:jj mi je 14 let a vše mi je dovoleno a sedím u toho denně 25 hodin a jsem krásný model
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Ach jo, kéž bych byl na škole, končil ve 14h a měl jen starosti, že zítra bude písemka Ach jo, tyto roky bych si zopakoval hned několikrát
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Mno jak zapli event tak zlatý sloupy všude a to mám jen kainuv set, tak jako správný nenazranec jsem nasypal goldy do velkého mf šutru, prej že to bude padat víc. Od té doby ani ho*no nic. Dál jsem vše do původního stavu a zas to padadá jak dřív Jenom škoda těch goldu... I s malým MF se dá zahrát velké divadlo.
CZSK Komunita
3k shardů a 4 offhandy, na 3 z nich po 20 pokusech na CDR a ani jednou, obě ženský jsou lakomý, už mě to neba
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Rad bych timto prispevkem rozsiril muj fanklub o nove tvare ... vsichni jste zvani ...
Po dvou dnech hry za Wize jsem zjistil, ze mi jeden stacit roooozhodne nebude ... Beeeeee ... Neda mi to se s Vami pratele nepodelit, ale projistotu tim mene zelenym obrazkem
Madnesska + 26 Dis + 10 CDR, MW + 25 Askilly
BTW. Ted uz se taky muzu smat tem, kterym to nepada stejne jako mne s WDckem, nebo je oznacit za lhare ? ... nemyslim si
Po dvou dnech hry za Wize jsem zjistil, ze mi jeden stacit roooozhodne nebude ... Beeeeee ... Neda mi to se s Vami pratele nepodelit, ale projistotu tim mene zelenym obrazkem
Madnesska + 26 Dis + 10 CDR, MW + 25 Askilly
BTW. Ted uz se taky muzu smat tem, kterym to nepada stejne jako mne s WDckem, nebo je oznacit za lhare ? ... nemyslim si
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
meli by ten dropovaci system prepracovat do ne tolik RNG podoby,klidne treba garantovana legoska kazdejch 10 elit,aby to proste natvrdo odcitalo a odmenoval tak,jak kdo hraje...ja vcera 4 rifty T3 bez legendarky a pak v dalsim 3 lege+set,ma to proste strasny vykyvy
tak to zcela normální, dva dny 5 hodin hry, 2-3 leg a další den jeden rift 6 leg
Hellera trochu podezřívám, že si patřičně natahuje pracovní neschopnost, ale možná mu křivdím a stíhá to i s prací
Hlavně když je nám zase dobře že, já si teď připadám jako vyměněnej, životní energie je zpět
Hlavně když je nám zase dobře že, já si teď připadám jako vyměněnej, životní energie je zpět
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
na jakou hrajete obtiznost? za 5 hodin 2 legendarky?
ja mel za 15 hodin s bonusem 156 legendarek - 10 za hodinu, par tydnu pred tim bez bonusu byl prumer asi 3-4 za hodinu ... (T4-T6)
ja mel za 15 hodin s bonusem 156 legendarek - 10 za hodinu, par tydnu pred tim bez bonusu byl prumer asi 3-4 za hodinu ... (T4-T6)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Tyckin: částečně máš pravdu snažím se to natahovat ale ne díky této hře .. ale to je jedno
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Adventure journal NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE už mám zase 20 kusů! Blizzarde, pořebuji krásně narolovaný Royal ring pro arcane kouzelníka na HC. Už rozumíš, nebo se mám tady ještě vykakat!?
-
- Wraith
Naozaj som sa to chcel hrať dokonca po datadisku som sa k tej hre vrátil. Priznávam bavilo ma to presne 1 týždeň aj 2 dni, potom ako keby si uťal.
Naozaj to nemá ten šmrc, nejako ma to absolutne prestalo baviť, neviem či je to tým že som hral jednotku aj dvojku, a tým dielom to siaha tak po členky.
Ale keď pozerám čo dokáže moderska komunita s Diablom 1 https://www.youtube.com/watch?v=m4PfLbMJCoA, tak sa mi chce zaplakať nad tým že D3 je iba online.
Nechcem si ani len predstaviť čo za pecku hru by spravili z tejto ........
Bol by som zvedavý na reakcie ľudí ak by moderská komunita vydala prvý lepší mod ktorý by základnu verziu hry strčil do vrecka, asi by neboli moc štastný ako s nimi blizz vy......
Naozaj to nemá ten šmrc, nejako ma to absolutne prestalo baviť, neviem či je to tým že som hral jednotku aj dvojku, a tým dielom to siaha tak po členky.
Ale keď pozerám čo dokáže moderska komunita s Diablom 1 https://www.youtube.com/watch?v=m4PfLbMJCoA, tak sa mi chce zaplakať nad tým že D3 je iba online.
Nechcem si ani len predstaviť čo za pecku hru by spravili z tejto ........
Bol by som zvedavý na reakcie ľudí ak by moderská komunita vydala prvý lepší mod ktorý by základnu verziu hry strčil do vrecka, asi by neboli moc štastný ako s nimi blizz vy......
Je to random a právě to mě baví. Dy`t by to byla nuda, mít naprogramováno dopředu, kdy mi padne nějaká lege. Na WD jsem chodil dlouuuho ve žlutých věcech, tak úžasně to padalo. Pak jsem během dvou dnů z T2 skočil na T6. A to nemam T&T.
Já vlastně nepláču ... takže béééé jsem teď v práci.
Já vlastně nepláču ... takže béééé jsem teď v práci.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Mě to od vydání už přestalo bavit, hra nabízí jen hraní více charů a to mě nebaví, jinak to je to to stejné dokola a to mě taky nebaví. Sety už mám všechny, buildy co jsem chtěl mám a teď už jen honit paragony = / To moc zábavný není.
Nějaký nový variabilní obsah by to potřebovalo, né jen tlačit hráče vyexpit all chary a maxovat je. Chi hrát jednu postavu a chci aby mě to bavilo déle jak měsíc, dva ; )- To chi vážně moc. O HC mi nemluvte, nehrál bych to, ani kdyby bylo 100% zaručený, že můžu ripnout jen vlastní chybou.
Nějaký nový variabilní obsah by to potřebovalo, né jen tlačit hráče vyexpit all chary a maxovat je. Chi hrát jednu postavu a chci aby mě to bavilo déle jak měsíc, dva ; )- To chi vážně moc. O HC mi nemluvte, nehrál bych to, ani kdyby bylo 100% zaručený, že můžu ripnout jen vlastní chybou.