Jak nejefektivneji nafarmit inkredience a Royal ring

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lulinak
Doom Knight
Jak nejefektivneji nafarmit inkredience a Royal ring

Příspěvek od lulinak » 19.05.2014, 09:02 hod.

Ahoj, protoze se o vikendu zadarilo (padly tri kousky Tal Rasha setu, Vyr setu, dva kousky Stone of Jordan atd.) dostavam se do dalsi faze, ze uz budu potrebovat Royal ring a pak tez mnoho a mnoho inkredienci na crafteni Born a Captain setu.
Proto prosim o radu jak se k temto vecem dostat co nejefektivneji, nekdo tu psal ze jsou pro tento ucel vhodne klany zamerene prave na split bounties (Royal), anebo na hledani specialnich bounties s naslednym pridanim se do hry (inkredience), muze to pls nekdo trochu popsat jak to funguje?
Behat to na solo sam to bych se asi v Actu1 ukrabickoval... :-/
dik moc

daveedek
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Daveedek#2652

Re: Jak nejefektivneji nafarmit inkredience a Royal ring

Příspěvek od daveedek » 19.05.2014, 09:04 hod.

V nabídce si otevřeš nabídku Communities (ne clans) a tam najdes "Bounty split farm" - přidáš se - připojíš se do chatu, napíšeš LFG A1 normal (nebo T1...) split a přijdou ti invity...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 19.05.2014, 09:10 hod.

nebo stačí založit hru na normal portni se někam na pěknou bounty v a1 a otevři hru lidi sehnedka připojí a rozprchnou tak sjem to dělal já
Obrázek Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 19.05.2014, 10:46 hod.

a jak je to ted s tim navyseni sance na drop? uz to ma pri vetsim tormentu vetsi sanci?

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 19.05.2014, 10:55 hod.

šance nevím ale split farma je prostě super rychlá takže pokud budeš mít partu co kosí t1 jak nic tak je i šance že ti padne něco hezkého

jinak split na normal trvá do pěti munut podle mě záleží jestli musíš něco hledat jak trubka
Obrázek Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 19.05.2014, 11:01 hod.

necetl jsem patch notes 2.0.5 tak by me zajimalo,jestli uz konecne nastavili odmenu bagu podle obtiznosti...na split farme me vadi snad jen to,ze legendarky padaji i jinde na mape,nez jsem ja,takze kdyz kazdej jede svoji mapu,ztraci tim kazdej legendarky co tam necha valet

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 19.05.2014, 13:26 hod.

Necituj předchozí příspěvek - Kuki

Ak niekto otvori truhlu pripadne znici destroyable objekt vo svojej bounty a padne legendarka, tak o nu prichadzas. Z mobov loot nemas. Preto ako pises split bounties sa moc nevyplaca.... mne padla trebars Wand of Woh z chesty obicajnej.

A odmena sa zvysuje cim je torment vyssi no osobne v tom rozdiel nevidim. Ja farmim bounties solo na torment 5 a vdaka bracerom to len prolitnu :)

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 19.05.2014, 13:58 hod.

Zklus to na T5 HC jen prolítnout... na SC podle mně ztrácí normal smysl ale na HC stačí založit normal a okamžitě máš plnou partu a lidi se rozeběhnou po qestech
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 20.05.2014, 07:32 hod.

diky za radu, vcera vyzkouseno a po ca 4 hodinach padlo celkem kolem 50 krabicek na normalu, bohuzel RoGR ne, takze zvesela dal, ale je to urcite 5x rychlejsi nez to nudne litat solo, supr, presne takhle si predstavuju komunitu... :-)
existuje neco takovyho i na inkredience, anebo tyto je vhodnejsi uz hledat solo a na vyssi T?

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 20.05.2014, 08:19 hod.

jj existuje, já jsem našel nějakou "craftmats" myslim zkus trochu pohledat. Funguje to tak že hledáš bounty ve které ti to padá, popr rare moba a kdyz ho najdes napíšes do comunity např. Crimson +3 T5. A opacne kdyz někdo napíše tak mu dáš invite request...v komunite sice není nějak extra moc lidí ale určitě ti to nekolikanásobně zrychlí farmu

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 20.05.2014, 08:25 hod.

Snowfist: diky, vyzkousim. Jeste kdyz koukam na tvuj profil - jak moc je znat Tal Rasha set a meteory ze vsech ctyr elementu? takto si to chci postavit (cekam na RoGR, mam jen tri kousky TR), tak me zajima jak moc ty vsechny ctyri meteory za sebou delaji ci nedelaji paseku, je to pak hodne velkej boost? a coldown reduction pak funguje i na jejich 8 sekund, anebo to je v tomto pripade fixni?

MiVa
Quill Rat
BattleTag:MiVa#1605

Příspěvek od MiVa » 20.05.2014, 08:51 hod.

lulinak píše: a coldown reduction pak funguje i na jejich 8 sekund, anebo to je v tomto pripade fixni?
CDR je fixni 8sec , ale ze by ty meteory byly nejakej zazrak, no nevim, kazdopadne v parte se vzdy na zacatku omlouvam za ten bordel co budu delat, v kombinaci WoW :D

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 20.05.2014, 08:56 hod.

hmm kurna, a ja se tesil jak me ty ctyri meteory za sebou boostnou v solo hre o alespon dve T dal, jakej to bude pak mazec, a ono to teda asi zadnej zazrak nebude...

MiVa
Quill Rat
BattleTag:MiVa#1605

Příspěvek od MiVa » 20.05.2014, 09:04 hod.

tak da se to , ja s tim davam T4 v pohode, T5 uz je tezsi hlavne kvuli pozemnim afixum [plague, molten....], hlavne nosim v baglu amulet proti arcanam a v boji prehazuju, sice prijdu o 20%dmg, ale preziju, ostatni afixi sezeru runou z blackhole, takze ty tolik navadi.

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 20.05.2014, 09:07 hod.

neboj je to boost jak svina:) ty meotery mi lítají za cca 5-9M crit, normalni mobky to na T4 zabije samo, kdyz se portnu s archonem mezi elity tak jsou vetsinou dole do 5s ( i na T4 do cca 5-8s) Pred slozenim T3 slo pomalu, ted úplně v pohodě. Já plánuju mít 3Vyr a 3rasha abych měl archona s meteorama pak verim ze to bude mizet pred ocima:)

Edit: přesně jakí MiVa jde spíš o to se udrzet nazivu, v DMG není problém ani na T6

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 20.05.2014, 09:34 hod.

Já bych taky řekl, že ty meteory dělají paseku, hlavně je to dost návykové, baví to. Můj WoW gear je sice v plenkách a budu tak měsíc ladit ještě, ale aby to pořádně fungovalo, tak na Tal set už není místo, stejně WoW build je o tom, že než ty meteory dopadnou, tak si už dávno pryč. Mám ho v Arcane buildu.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Odpovědět

Zpět na „Obecně“