Ahoj práve som mal bug v adventure móde ochrana medical campu.
Mal som ho chrániť pred všetkými utociacimi potvorami ked som ich všetky zabil tak sa mi úloha nedokončili proste akoby to čakalo kedy ich všetky zabijem ale žiadne sa uz nikde nespavnuli. Prebehol som celu mapu a zabil všetky potvori ale nič sa nestalo.
Kde sa nahlasuje bug ?
Bug - adventure mód - ochrana medical camp
Re: Bug - adventure mód - ochrana medical camp
jj mel jsem to same...bugu je ve hre takhle vice pri bounty questech...
jojo souhlas neco takovyho se mi stalo asi pred mesicem, jel jsem to na normal a asi to zabiti potvor bylo tak rychly ze se nespustil zaverecny skript, zkus je bouchat bez zbrane, to bude hra lip stihat... :-)
Nahlasis to ingame pres bug report
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk
Dik uz na to idem.
A áno hrám to momentálne na normal pretože na tormemt mi nepadol ani raz ring royal grandeur tak to skúšam na normal kedže je to predmet ktorý nieje torment only.
Možno to je bugle len na obtiaznosti normal.
Každopádne ďakujem.
A áno hrám to momentálne na normal pretože na tormemt mi nepadol ani raz ring royal grandeur tak to skúšam na normal kedže je to predmet ktorý nieje torment only.
Možno to je bugle len na obtiaznosti normal.
Každopádne ďakujem.
Ahoj, stalo se mi něco podobného.
Úkol, kdy je třeba vysvobodit toho týpka z dřevěné "chaloupky" Halls of Agony. Zabil jsem toho bosse tak rychle, že úkol nešel dokončit takže tam týpek zůstal
Bylo to taky tuším na normal při lovu cash
Úkol, kdy je třeba vysvobodit toho týpka z dřevěné "chaloupky" Halls of Agony. Zabil jsem toho bosse tak rychle, že úkol nešel dokončit takže tam týpek zůstal
Bylo to taky tuším na normal při lovu cash
Mě se stala obdobná chyba v pátem aktu. Taky na normálovém hrabání bedniček
ja mel bug dneska tenhle http://imageshack.com/a/img845/7417/o3ls.jpg stal a nic se nedelo