Patch 2.0.5
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Další zlehčování hry?
S takovou si to fakt nikdy nekoupím.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patch 2.0.5
DeathHero: Tak rád bych, ale toto jsou spíš demotivující zprávy. Stejně dál budou lidi nadávat, že jim nepadá, to co oni chtějí...a pak co? Další snížení dropu? Tvle s tím snad člověk musí počítat ne, že to nebude padat jak na přání.
Třeba v D2 jsou uniq itemy a UNIQ ITEMY. Stejně tak jsou potom tc87 a TC87. Některý kousky člověk nevidí ani třeba za 3 roky pravidelnýho hraní. A taky kvůli tomu nenadávám na Blizz, že mi to jako nepadá. Nepamatuju si, že by za hraní D2 (neexistence D3) někdo furt naříkal na drop a Blizz to kvůli některým jedincům snižoval. Prostě to člověk musí přijmout tak, jak to je.
Člověk by se měl smířit s tím, že některý itemy jsou prostě fakt kusy a Blizz o nich ví, takže je jasný, že nebudou padat jak vzteklý. To by pak ta hra šla ještě rychlejc do kopru než teď, že padaj tak málo. Neznamená to přece, že když jsem na nejvyšší obtížnosti, že mi musej zákonitě padat jen legendary unique. V D2 taky přece na Hell nepadaly jen elite unique.
Třeba v D2 jsou uniq itemy a UNIQ ITEMY. Stejně tak jsou potom tc87 a TC87. Některý kousky člověk nevidí ani třeba za 3 roky pravidelnýho hraní. A taky kvůli tomu nenadávám na Blizz, že mi to jako nepadá. Nepamatuju si, že by za hraní D2 (neexistence D3) někdo furt naříkal na drop a Blizz to kvůli některým jedincům snižoval. Prostě to člověk musí přijmout tak, jak to je.
Člověk by se měl smířit s tím, že některý itemy jsou prostě fakt kusy a Blizz o nich ví, takže je jasný, že nebudou padat jak vzteklý. To by pak ta hra šla ještě rychlejc do kopru než teď, že padaj tak málo. Neznamená to přece, že když jsem na nejvyšší obtížnosti, že mi musej zákonitě padat jen legendary unique. V D2 taky přece na Hell nepadaly jen elite unique.
[quote="DrSma"]Já bych navrhnul založit nové téma s názvem Zeď nářků, nebo Brečící téma.
Tam by si všichni mohli celý dny psát, jak jim nic nepadá a předhánět se v tom, kdo je větší chudák. Nebo vzpomínat na Vanillu, jak to v ní krásně dropovalo a za 10 000 hodin na sobě měli jeden Item z dropu.
To je skvělý nápad já bych to rád viděl založený vždy by mi to zvedlo náladu jak by někdo brečel
Takové téma tu opravdu chybí!
Tam by si všichni mohli celý dny psát, jak jim nic nepadá a předhánět se v tom, kdo je větší chudák. Nebo vzpomínat na Vanillu, jak to v ní krásně dropovalo a za 10 000 hodin na sobě měli jeden Item z dropu.
To je skvělý nápad já bych to rád viděl založený vždy by mi to zvedlo náladu jak by někdo brečel

No mě by zajímalo tohle "Oprava + % poškození na zbrani, která aktuálně netěží z bonusů k elementarnímu poškození (toto bude aplikováno zpětně i na existující zbraně)".
Mám cca 700k DPS, +74% lighting dmg, +27% elite dmg, +24% fist of thunder a cca 500% crit dmg a dávám pecky sotva za 4M. Prostě mi to počty něják neseděj. Chtěl bych se teda zeptat, zda se ten bug, co chcou spravit, týka jenom zbraní nebo věcí obecně s +% element dmg/skills dmg.
Pokud dobře chápu tak elitkách bych měl dávat kolem 8M dmg hitem né-li víc (samozřejmě, když mi procne max. možnej krit cca 500%).
Pak je ještě možný, že to počítam špatně pač mám atk per sec 2.07 což by tomu pak zhruba odpovídalo (2 útoky za 4M dmg za 1 sec.=8M dmg za sec.).
Díky za objasnění.
Přidávám ještě http://www.diabloprogress.com/hero/dark ... n/37450970
Mám cca 700k DPS, +74% lighting dmg, +27% elite dmg, +24% fist of thunder a cca 500% crit dmg a dávám pecky sotva za 4M. Prostě mi to počty něják neseděj. Chtěl bych se teda zeptat, zda se ten bug, co chcou spravit, týka jenom zbraní nebo věcí obecně s +% element dmg/skills dmg.
Pokud dobře chápu tak elitkách bych měl dávat kolem 8M dmg hitem né-li víc (samozřejmě, když mi procne max. možnej krit cca 500%).
Pak je ještě možný, že to počítam špatně pač mám atk per sec 2.07 což by tomu pak zhruba odpovídalo (2 útoky za 4M dmg za 1 sec.=8M dmg za sec.).
Díky za objasnění.
Přidávám ještě http://www.diabloprogress.com/hero/dark ... n/37450970
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Já třeba začal hrát HC, tak se do 2.0.5 asi moc nudit nebudu 

-
- Fallen Shaman
Dark-Han:
Jak jsi došel k tomu, že ti ty počty nesedí? Těch 700k DPS je nějakej průměr ve kterým jsou započítaný i ty critical hity.
A to je nějaká legrace těch 230k life a 500 resistů? Vždyť s tím se nedá hrát ani normal...
Jak jsi došel k tomu, že ti ty počty nesedí? Těch 700k DPS je nějakej průměr ve kterým jsou započítaný i ty critical hity.
A to je nějaká legrace těch 230k life a 500 resistů? Vždyť s tím se nedá hrát ani normal...
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Kde jsi přišel na 230K Life? Koukni se na BN profil
Trololo

ja bych na to sel jinak
1. zrusil bych uplne drop lege na normal/hard, radikalne snizil na expert/master (do T1 vcetne se da hrat s prehledem jen se zlutejma), nechal na T1-3 a zvysil na T4+
2. jinak ring na sety by mel byt T-only a padat pouze vyjimecne - v tuto chvili je to asi nejsilnejsi item ve hre, protoze zadny jiny singl item cloveka tak neboostne jako moznost nosit 3-4 sety
3. vyndavani gemu bych neresil - kdyz nemam, vrazim tam jenom imperialy, a pak vymenim za TOP sutry. Pokud dropnu lepsi item, tak stavajici odlozim i s gemy na zalozni char (HC) anebo rozeberu (SC). Jen proporadek, do RoS jsem si prinesl cca 30m (coz jsem rychle utratil a od te doby nikdy takovej cash nemel) a hraju jenom HC, takze rentier rozhodne nejsem :o)
4. Upravit pomer na drop BS z riftu na ruznejch obtiznostech by to chtelo, o tom zadna (rozdil mezi normalem a treba T4 je tragickej)
Pokud jde o drop "lege", ktere jsou nejsou vubec lege a vlastne jsou horsi horsi nez prumerna zluta, tak to neresim, bo mam velkou spotrebu FS
1. zrusil bych uplne drop lege na normal/hard, radikalne snizil na expert/master (do T1 vcetne se da hrat s prehledem jen se zlutejma), nechal na T1-3 a zvysil na T4+
2. jinak ring na sety by mel byt T-only a padat pouze vyjimecne - v tuto chvili je to asi nejsilnejsi item ve hre, protoze zadny jiny singl item cloveka tak neboostne jako moznost nosit 3-4 sety
3. vyndavani gemu bych neresil - kdyz nemam, vrazim tam jenom imperialy, a pak vymenim za TOP sutry. Pokud dropnu lepsi item, tak stavajici odlozim i s gemy na zalozni char (HC) anebo rozeberu (SC). Jen proporadek, do RoS jsem si prinesl cca 30m (coz jsem rychle utratil a od te doby nikdy takovej cash nemel) a hraju jenom HC, takze rentier rozhodne nejsem :o)
4. Upravit pomer na drop BS z riftu na ruznejch obtiznostech by to chtelo, o tom zadna (rozdil mezi normalem a treba T4 je tragickej)
Pokud jde o drop "lege", ktere jsou nejsou vubec lege a vlastne jsou horsi horsi nez prumerna zluta, tak to neresim, bo mam velkou spotrebu FS

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
hezký, hezký. Akorát, že tvý návrhy by vedly k odlivu hráčů. Blizzard hru evidentně odladil pro nolifery a nadprůměrně aktivní hráče, ale to průměrný PLATÍCÍ hráč nemíní respektvat, takže, jako vždy, následuje inflace hry, i kdyby jsi se na hlavu stavěl. Nepředstavuješ totiž hlavní proud platících hráčů. A v vo vo tom to je! 

tak to si nemyslim, ze by hra byla odladena pro nolifery anebo hodne aktivni hrace... i zacinajici hrac se muze lehce dostat na 70 za par hodin a T1 farmit za 3 dny
jinak neni zadny platici hrac, od odby co Blizz nema procenta z RMAH
a na dalsi datac za 2 roky lidi zase nalaka
popravde mi je ekonomickou zahadou, jak moc se blizz o hru stara - wowko chapu, ale z d3 ted 2 roky zadne super prijmy koukat nebudou
jinak neni zadny platici hrac, od odby co Blizz nema procenta z RMAH

a na dalsi datac za 2 roky lidi zase nalaka
popravde mi je ekonomickou zahadou, jak moc se blizz o hru stara - wowko chapu, ale z d3 ted 2 roky zadne super prijmy koukat nebudou
-
- Fallen Shaman
V tom odkazu na diabloprogress je profil monka kterej má 230k života a 500 res...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Zaljan:
Nejsi platící hráč? Hmmm, tedy jak se ti povedlo přes warez rozjet Diablo3?
Nebo se pro nedostatek odpovědních informací chytáš velmi přesně koncovky -cí? Jakožto děje průběžne probíhajícího v jednom významu? Ono to také ale znamená například v metru platící cestující, že si zaplatil i třeba 1x.
Jaký bounties se vyplatí nyní tak farmit na WD a kouzelnici? Těch scepterů z bounties 1. aktu už mám 3. 2 jsem rozbil na svítící exkrement.
Zajímavý byl pro WD ten prsten, který místo x psů (dle pasivek) vykouzlí jen 1 gargatuan psa s healem a dmg větším než všichni psy dohromady, ale měl celkem staty na prd. Zkusil jsem ho a rozdrtil taky ve výrobně svatých exkrementů.
Nebo se pro nedostatek odpovědních informací chytáš velmi přesně koncovky -cí? Jakožto děje průběžne probíhajícího v jednom významu? Ono to také ale znamená například v metru platící cestující, že si zaplatil i třeba 1x.
Jaký bounties se vyplatí nyní tak farmit na WD a kouzelnici? Těch scepterů z bounties 1. aktu už mám 3. 2 jsem rozbil na svítící exkrement.
Zajímavý byl pro WD ten prsten, který místo x psů (dle pasivek) vykouzlí jen 1 gargatuan psa s healem a dmg větším než všichni psy dohromady, ale měl celkem staty na prd. Zkusil jsem ho a rozdrtil taky ve výrobně svatých exkrementů.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 27.04.2014, 18:37 hod., celkem upraveno 1 x.
No asi to mají nějaký podělaný... Ve hře mám 431k HP a 890 allres. Měnil jsem cold za lighting takže to nemám ještě všude podle představ.
Mohli by udělat Barbarovi do primárního útoku nějakej Cold dmg
abych to mohl aplikovat na svého ledoborce 

no jelikoz neplatici zakaznik u D3 nejde a vsichni by byli platici ve smyslu "cestujici platici v metru", tak samozrejme beru platici jako platici prubezne nebo aspon odevzdavajici "desatek" pres RMAH...Gold Eagle píše:Zaljan:
nedostatkem odpovednich informaci rozhodne netrpim... jakozto hrac, ktery si RoS koupil, povazuji zaplacenou cenu davno za zkonzumovanou - cena za RoS je ekvivalentem ceny 1 nocniho tahu nebo 2 knizek nebo 5 listku do kina nebo 2 navstev sauny nebo 1 dne v aquaparku...
jinak pro WD se z bounties vyplati imho jen ten prsten na sety a nejaky uzitek muze byt i z braceru na shriny (i kdyz lepsi je gamblit na TaT) - osttani jen FS (a ze tech je potreba hodne) - jak clovek ziska ten ring, tak pak uz jen kove a enchanti anebo ceka na zuni/IC/amulet na imunitu /za sebe bych bral na fire efekty, ale ani za arkany bych se nezlobil

- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
budem potřebovat dvě nová témata: "zeď nářků" a "Proč nehraju D3"...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
BTW na US je ohlaseny 8 hod maintenance cize patch bude prakticky na 99% tento tyzden
tiez by som uvital, keby spravili nieco s loot systemom. Hraval som prevazne s Wizardom a chodil dokolecna T1 rifty, nehovorim, ze nepadali lege, padali, obcas nejaky recept atd. Priemer bol tak 1x - 1-2hod. Co ma ale prekvapilo vcera, kamene na rifty sa minuly, tak som siel farmit bounty nanormal s Barbom, cca 1,5hodinky a popadalo: 2x lege 1H, 4x recept - 2x green - 2x orange, 4x craft mats na lege craft, 1x lege neck, ktory sa mimochod velmi vydaril a z horadicu padli lege bracery a stit. Ked ma to troska boostlo, siel som hned otestovat T1 rift, dal som 5koleciek a moje stasie na lege skoncilo, za 5runov 1x lege "exkrement" z posledneho bossa. Nestazujem sa, len mi to pride tak, ze ozaj som nevidel dovod hrat vyzsiu obtiaznost, lebo som nebol patricnejsie odmeneny oproti nizsej obtiaznosti. T1 som musel obcas odbehnut zo svinstva na zemi, resp zapojit do hrania obe ruky. Na normal mi staci behat okolo mobov a fire na botkach behom sekundy zabije moby bez toho, aby som sa musel pozerat ci sa nieco deje, alebo hrozi nebezpecenstvo. Asi to nepatri to tohto topicu, ale sam by som uvital, keby vysiel patch kde by cely drop system bol zmeneny. Ako tu niekto spominal, na obtiaznosti normal,hard a master ziadne lege, expert a toment lege s rolom s najnizsimi statmi a cim vyzsia obtiaznost tormentu tym roll lege s najvacsou kvalitou, resp najvyzsimi hodnotami. To by mi prislo fair play, resp motivacne hrat vyzsiu obtiaznost.
ja bych nemenil noc, stav hry jak je ted a bude po 1.0.5. mi prijde uz naprosto ok, pada to dost (vcera 5 rychlych rittu na T3 a pet lege, vsechny k nicemu ale byly) jediny co je na palici je velmi vysoka cena za enchant a craft, to bych alespon trochu snizil, a jsem spokojen, coz je u me co rict... :-)
Kazdpadne smart drop se u lege IMHO nekona, vcera mi padly dva stity a dve dvourucky, v zivote jsem tyhle kramy v ruce nedrzel a nepotreboval, v bedne mam asi 20 lege dvourucek s damage kolem 2800 pro strejcka prihodu, pro Wize jsou na prd...
jeste nekde najit ten podelanej SoJ (ten muze padnout vsude anebo je jeho drop na neco vazanej???) a dostat bednicku s Royalem, a pak uz to bude prochazka zahradkou....
Kazdpadne smart drop se u lege IMHO nekona, vcera mi padly dva stity a dve dvourucky, v zivote jsem tyhle kramy v ruce nedrzel a nepotreboval, v bedne mam asi 20 lege dvourucek s damage kolem 2800 pro strejcka prihodu, pro Wize jsou na prd...
jeste nekde najit ten podelanej SoJ (ten muze padnout vsude anebo je jeho drop na neco vazanej???) a dostat bednicku s Royalem, a pak uz to bude prochazka zahradkou....