zahraje někdo?

Porad to nemeni nic na tom, ze je to ted nesrovnatelne lehci. Muzes si v klidu nafarmit equip na nizsi torment a pak se pustit do vyssiho, coz proste pri infenu jeste pred monster power nebylo a to je to co mam na mysli, ze v te dobe se tu HC hraci tolik nevyskakovali jaky je to supr adrenalin. Taky se neni cemu divit, kdyz vetsina farmila gobliny v act 1, nebo okupovala AH.SilverHandCZ píše: A jen pro tvoji informaci HC hráči nijak nezaostávají v postupu za SC. Ještě na 1.0.3 kdy byla hra nejtěžší jsme chodili Akt 4 kam se SC hráči ani nepodívali páč to pro ně bylo moc težký a moc tam umírali a to nebylo cool, protože nemohli rychle farmit. To co přišlo s 1.0.5 a dál už byl jenom odvárek od původního Diabla a po nerfu ani nemluvím. Momentálně můžu v klidu chodit T4 a Malthaela dám kolem 30 sec aniž by si škrtnul a vím o klukovi co hraje na HC T5 taky bez problémů. Takže tvoje doměnka že HC hráči choděj Master, páč víc na HC nejde, je fakt mimo - jen nás to stojí víc úsilí a víc přemejšlení a to nás na tom baví (teda aspoň mě) - jakmile jsou moby moc slabí přestává mě to bavit a jdu výš. Páč tam jen tak pobíhat a kilovat elitky na dvě rány je o ničem (teda aspoň pro mě).
Nikdo nikdy nenapsal, že když hraješ SC tak si míň a když HC tak si víc. Pouze je tu opakováno, že HC je mnohem těžší a tím pádem i zábavnější.AlterEgo píše:..Kazdy hru hraje tak jak ho bavi a to, ze ji nekdo hraje jinak nez jiny z nej nedela neco vic, nebo neco min.
Ano, takhle presne to mozna (jistej si ale nejsem, nechce se mi prohledavat celej internet) nikdo nikdy nenapsal. Jen v tomto vlaknu ale zaznely od ruznych HC nadlidi tyto slovni spojeni, cituji:SilverHandCZ píše:Nikdo nikdy nenapsal, že když hraješ SC tak si míň a když HC tak si víc.
SCHOPNOST A ROZUM LIDÍ - to jsem napsal jáArnold píše: - Pro mě je hlavní rozdíl v SC a HC tenhle: SCHOPNOST A ROZUM LIDÍ
Rozdil mezi HC a SC je prakticky jen ten, ze se smrti na HC ztratite veci, a to jen ty, co ste meli na postave :-D Ty dve tri hodky na vytvoreni nove 70lvl postavy nema cenu zminovat.