Elementar dmg na zbranich - ujasneni
Re: Elementar dmg na zbranich - ujasneni
Fru-Fru - no řešili jsme tu zmatečně vlastně nesmysly, ale už konečně víme, jak se věci mají
Nicméně i pro bařenu je dobrý vědět, že můžeš mít elementární zbraň a bonusy do physicall skills z ní budou těžit na maximum Prostě jestli je zbraň physical či elementál nemá na tyto bonusy absolutně žádný vliv, a věřím, že tohle spousta lidí dosud nevěděla a zoufale si předělávali cold zbraně na arcane apod. v domnění, že pro bonusy je to nutné
Nicméně i pro bařenu je dobrý vědět, že můžeš mít elementární zbraň a bonusy do physicall skills z ní budou těžit na maximum Prostě jestli je zbraň physical či elementál nemá na tyto bonusy absolutně žádný vliv, a věřím, že tohle spousta lidí dosud nevěděla a zoufale si předělávali cold zbraně na arcane apod. v domnění, že pro bonusy je to nutné
tak kurna plati nebo neplati, ze kdyz mam na zbrani treba poison a davam primarne frozen orb (coz je cold) tak celkovy poskozeni s novou pasivkou je tim padem o 5+5 procent vyssi? asi jo...
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
neplati, v pasivce je napsáno pouze cold, fire, arcane a lightning.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Stanley: napsáno to tam je, ale mě přišlo, že pokud jsem útočil s holy zbraní, tak to tam přidalo stack také a v popisu jsou jen pouze ty elementy co má wizzard za spelly a asi jim nedošlo, že jsou ještě holy a poison. Ale chce to vyzkoušet, proto je tam nastaven také cap na 4 stacky a ne na více.
- Stanley
- Minion of Destruction
Možné to je, ale pokud si dobře vzpomínám tak nad exp barem se nezobrazuje ikona této pasivky se stackem, takže se to bude těžko ověřovat. A ještě kvůli tomu, že zvyšuje příchozí dmg na moby, tak se ti nezvýší papírové dmg, takže další mínus pro ověření.
- Frozen
- The Butcher
Pokud se mi podaří sehnat nějaký low lvl zbraně s elemetama, tak to zkusím.
aha uz chapu, ono je to logicky, poison ani holy damage wizard obecne vlastne neumi, tak by to nemelo ani procovat...
- Stanley
- Minion of Destruction
ok, tak pak dej vědět... spíš by mě zajímalo jakým způsobem na to půjdeš?Frozen píše:Pokud se mi podaří sehnat nějaký low lvl zbraně s elemetama, tak to zkusím.
EDIT: pokud by to fungovalo, tak by mi zajímalo, co by na to řekla zbraň s physical dmg
- Frozen
- The Butcher
Zbraně potřebuju aby měli pokud možno stejné rozpětí i AS jen jiný element a vyzkouším blizzard na mobech (jelikož ubírá dmg over time), vícekrát za sebou a uvidím jak se navýší dmg u blizzardů
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Pro wizarda nema elemental dmg na zbrani zadny vliv na dmg skilu, jinak je to zatim treba u monka a jinych charu, ktere maji physical dmg, ale to snad brzy blizzard spravi, at to neni tak zmatene jako ted. Je to v planu.
Studoval jsem to vcera na US foru. Dal bych odkaz na zdroj, ale nemuzu to zas najit
Studoval jsem to vcera na US foru. Dal bych odkaz na zdroj, ale nemuzu to zas najit
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Nekdo tu predtim psal, ze je pro wizarda nejlepsi mit na zbrani poison nebo holy, kvuli passivce elemental exposure.
Neni tomu tak, protoze ta passivka bere jen arcane, lightning, fire a cold.
Neni tomu tak, protoze ta passivka bere jen arcane, lightning, fire a cold.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Sice sem si to tu pečlivě přečetl, ale moudrej z toho nejsem
Jednoduchá otázka::
Mám Barbara
Mám 2x one hand
1. má lightning dmg
2. má holy dmg
ability mám psychical a fire.
Je uplně jedno tak jak to teď mám, nebo bych měl mít to samé na zbrani jako na abilitách?
Třeba tj stupidní otázka, ale děkuji moc ; )-
Jednoduchá otázka::
Mám Barbara
Mám 2x one hand
1. má lightning dmg
2. má holy dmg
ability mám psychical a fire.
Je uplně jedno tak jak to teď mám, nebo bych měl mít to samé na zbrani jako na abilitách?
Třeba tj stupidní otázka, ale děkuji moc ; )-
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Děkuji ti ; )-
A když mám na necku + 20% Physical dmg, tak když mám u barbara nejakou runu a změní mi to na fire dmg, tak těch 20 % se přičte, nebo né? Asi ne co?
A když mám na necku + 20% Physical dmg, tak když mám u barbara nejakou runu a změní mi to na fire dmg, tak těch 20 % se přičte, nebo né? Asi ne co?
Nie.Psycho píše:Děkuji ti ; )-
Ale mozes tych +20% Physical zmenit cez enchanting na +20% Fire a budes mat zase bonus