Demonic essence, irridescence tear, exquisite essence,

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lukasik
Quill Rat
Demonic essence, irridescence tear, exquisite essence,

Příspěvek od lukasik » 31.03.2014, 21:20 hod.

a jeste fiery brimstone Co s nema? Ma smysls jeste schovavat nebo zahodit? (In diablo RoS)

Gemy levnejsi nez marquize ... vyhodit? Auction house jeste bude fungovat, nebo nadobro zavrena? Pokud zavrena a hodne veci je account vazane, tak salvage? (rare, set?)

Hraju zase asi po roce, dokoupil jsem datadisk a trosku se v novinkach neorientuju :/ diky za rady

pavlas
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavko#2573

Re: Demonic essence, irridescence tear, exquisite essence,

Příspěvek od pavlas » 01.04.2014, 06:09 hod.

Gemy nižší než Marquise prodat, co se týče materiálů, ty, které jsi zmínil, využiješ při craftu pouze do 60-ého lvl, od 61 jsou už nové. Záleží na tobě, jestli ještě budeš hrát nové postavy od nuly, potom by jsi mohl onen materiál využít.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 01.04.2014, 06:14 hod.

No pro postavy na 70lvl jsou ty věci nepotřebné.
Nicméně pořád se dají použít pro postavu na 60lvl - po patchi se dají v původní hře nacraftit lepší itemy než před ním, a itemy co padly po patchi se dají v datadisku enchantovat, tzn. změnit na nich jednu vlastnost za jinou - např. z redukce cooldowns udělat na ringu crit apod., což se vážně hodí, a pochopitelně to stojí materiál. Crafty legendárek a setovek na 60lvl požadují právě brimstone.
Já např. mám na 70lvl jednu postavu a až tam budu chtít dostat další z 60lvl, můžu si na ně něco vycraftit a pak to enchantovat, jelikož vše krom WD jsem měl vlastně nahatý a to by se blbě hrálo :D
Ze starých itemů se může hodit původní hellfire či leoric ring na expení charakteru, popř. cain´s set, jinak na 70lvl gear z 60lvl člověk dost rychle zahodí ;)

lukasik
Quill Rat

Příspěvek od lukasik » 01.04.2014, 09:04 hod.

Díky oboum za odpovědi, právě že skoro celej gear co jsem měl jsem stejně vyházel (a že mě ve své době na pár zlatek přišel) a v podstatě jsem oblékal od znovu ... Nu, hra jde dál, jdu křížit postavy dle nového patche :D :D :D

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 01.04.2014, 10:07 hod.

pokud mas neco slusnyho po patchi 2.0 da se to nosit i na 70. Ja napr. Momentalne nosim hellfire na ktery jsem narolloval crit dmg 49% a armor, ale jen do te doby nez najdu neco lepsiho. Novy, slusny hellfire bude ale beh na dlouhou trat nebo potreba poradny luck. Vcera jsme ty novy Ubery zkouseli na t4 a 3 a moc to z nich nepada :)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 01.04.2014, 10:58 hod.

jestli novy lvl70 hellfire ring vypada tak, jak ho uz nekteri maji, viz fora battle.net, tak to fakt nestoji ani za namahu...

Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 01.04.2014, 11:11 hod.

namaha je jeste o neco vetsi nez byla na ten starej,zejmena kvuli dropu 25% (28% na T2, T3 jsem uz neprezil),potrebujes 4 klice s dropem 25% na jednu soucastku,ktera taky pada na 25%,takze ciste teoreticky pujdes jen na keaywardeny ...hodnekrat,na mizernjech 40% bonus experience

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 01.04.2014, 11:31 hod.

vcera jsme ubery killnuli 8x na t4 a 3 a me nevypadla ani jedna soucastka, takze asi tak :)
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Odpovědět

Zpět na „Obecně“