Tajny level (SPOILER!)
Ahojte, to sa mi ešte nikdy nestalo, to mi asi nikto neuverí, ale.....za posledných pár dní hrám wizzardku, hľadám gibbering gemstone, v správnej lokácii, v správnej jaskyni(cavern of frost), trvá mi to už najmenej 21 hodín (ako som si spočítal), vačšinou sa mi spawnuje správna jaskyňa(cavern of frost), a tá imbecilná chiltara sa nie a nie naspavnovať... Nerobím nič nesprávne, čo sa vari niečo zmenilo?? Keď som kedysi hľadal ingrediencie do secret levelu, tak mi to trvalo max 4 hod, výnimočne 1 dúhu som raz našiel po 10 hodinách. Tak mi to otravuje radosť z mojej milovanej hry, že mám chuť sa na DIII vykašlať, to už je choromyselné, že by vám to po 20 hod nepadlo.
Tajny level (SPOILER!)
ti muzu gemstone dat :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Tajny level (SPOILER!)
Ďakujem veľmi pekne za ochotu pomocť, ešte si to rozmyslím, asi keby som ten kameň prijal, tak by ma to potom žralo, že som ho nenašiel sám....Naozaj pekne ďakujem.
Taky si myslím že to nejde někomu dát. Já jsem v cavern of frost byl pro tuto část asi 50x a nic. Pak mi to konečně padlo a na druhý run mi to padlo znovu během jednoho dne...je to náhoda...Kluci kteří pro tuto část chodili cíleně, chodili na nižší obtížnost, ostatních mobů si nevšímali a točili to dokola dokud tam ta příšera nebyla a nepadlo to z ní.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Nejde to nikomu dat.
Chodte to na normal je to rychlejsi a pada to stejne.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Chodte to na normal je to rychlejsi a pada to stejne.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Quill Rat
Panove s novym patchem tento tajny level este funguje? Lebo kdesi sem cital ze ma byt cow level o5.
Myslím že ještě funguje a cow level se ti může nalosovat jako rift.PhanKorbal píše:Panove s novym patchem tento tajny level este funguje? Lebo kdesi sem cital ze ma byt cow level o5.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Dnes jsem ho vyhodil spolecne s planky na horadic staf a inferno machine vyhodil z inventare :-)
-
- Quill Rat
Baglik píše:Myslím že ještě funguje a cow level se ti může nalosovat jako rift.PhanKorbal píše:Panove s novym patchem tento tajny level este funguje? Lebo kdesi sem cital ze ma byt cow level o5.
Aha dik a este posledny dotaz mam myslim hol na nightmare nebo hell ted nevim jak to funguje tu? je to na obtiznost? Takze na ten tajny level nemozu it dokat si neudelam prislusny lvl hole?