Problém s FPS ve hře
Zdravim, tento problém jsem zaznamenal už od patche 2.0.1. Jde o to že se mi občas stane, že z ničeho nic poklesne fps asi na 50 a začne se celej obraz jak kdyby škubat, když hraju. Stává se to občas, někdy víc, někdy mín. Prostě hraju třeba se 130 fps hra běží nádherně a zničeho nic pokles na 50 fps (plus, mínus) a obraz se začne trhat. Je to celkem otravny při hraní. Detaily jsem zkoušel dát na nějnižší ale nepomohlo to.
Co je na tom ale nejzvláštnější, tak že vždycyk pomuže, když hru jen minimalizuju do windowsu, počkám tak 3 sekundy a pak se vrátim zpět do hry a fps už je zase v pořádku (na 130).
Ovladače na grafickou kartu mám aktualizovany, ale nemyslím si že by to mělo něco společnyho s hardwarem. Už jsem zkoušel všechno možny a už fakt nevim co s tim dělat.
Nemáte někdo podobny zkušenosti, nebo nevite čím by to mohlo byt? Byl bych vděčnej za každou radu. Předem diky.
Co je na tom ale nejzvláštnější, tak že vždycyk pomuže, když hru jen minimalizuju do windowsu, počkám tak 3 sekundy a pak se vrátim zpět do hry a fps už je zase v pořádku (na 130).
Ovladače na grafickou kartu mám aktualizovany, ale nemyslím si že by to mělo něco společnyho s hardwarem. Už jsem zkoušel všechno možny a už fakt nevim co s tim dělat.
Nemáte někdo podobny zkušenosti, nebo nevite čím by to mohlo byt? Byl bych vděčnej za každou radu. Předem diky.
Re: Problém s FPS ve hře
Problém s FPS mám i já i bratr a to máme dost výkonná PC ... stává se to nejen v notoricky známém Rakkisu ... ale i v Core v Aktu 3. Dále mě ty lokace nenapadají.
Řešení bohužel jsem nenašel.
Řešení bohužel jsem nenašel.
Od patche 2.0.1 mě to taky občas dělalo, ale včera v RoSu jsem si ničeho takovýho už nevšimnul a to jsem hrál 9 hodin v kuse.
v rakissu to dela porad,ocividne je to proste na par mistech bugly a ty jako hrac s tim nic neudelas a blizz s tim nejspis taky nechce nic delat,dostali to nahlaseny milionkrat a ignorujou to...
Nekde jsem cetl, ze staci snizit kvalitu zvuku (ted nevim jestli je to tam v bitech nebo jak), tak to vyzkousejte
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
To jo, to se píše i tady na foru ... ale já jim na snížení kvality prdím !
Pravda, ze ja mam stejny problémy a taky jsem to nesnizil
snizeni kvality zvuku pomohlo, potvrzuju
No ja mám ale jinej problém o sekání hry v rakishu vím. Tam je to šílený někdy i 5 fps ale to se dá projít a je klid. Nicméně muj problém spočívá v tom, že mě fps klesne z ničeho nic náhodně ať jsem kdekoliv a už to tak i zustane.
Prostě hraji zhruba se 130 fps, hra běží nádherně a někdy prostě z ničeho nic to klesne na 30-50 fps a už to na této hodnotě zustane at jdu kamkoliv. Je to docela otravné a už fakt nevim co s tim.
Toto nemá s oblastmi jako je Rakish nic společnyho, tam opravdu pomuže snižit kvalitu zvuku, to už mám ozkoušeny, ale toto co se začalo dít od patch 2.0.1 je úplně něco jiného.
Prostě hraji zhruba se 130 fps, hra běží nádherně a někdy prostě z ničeho nic to klesne na 30-50 fps a už to na této hodnotě zustane at jdu kamkoliv. Je to docela otravné a už fakt nevim co s tim.
Toto nemá s oblastmi jako je Rakish nic společnyho, tam opravdu pomuže snižit kvalitu zvuku, to už mám ozkoušeny, ale toto co se začalo dít od patch 2.0.1 je úplně něco jiného.
program afterburner a sleduj co se deje s kartou