Bitvy byly dobojovány, všichni bossové byli několikrát poraženi a nás už příští týden čeká nová výzva v podobě Malthaela. Proto jsem si připravila takové menší shrnutí všech plusů a minusu, na které si vzpomenu a uvidíme co z toho vzejde

Mínusy
Nekonečný paragon - Nekonečný paragon má svoje plus a taky svoje mínus. Pro mě osobně má spíše vetší mínus. Už jsem to psala v jednom svém článku, že nevím, jak to bude vypadat na takovém 400 paragonu. Co mi bude padat? Jak rychle to půjde? Budou stačit všechny ty věci, které nás v datadisku čekají a nebo bude nějaký max equip a progress už nebude uspokojivý, co se týče itemů a všeho? Je to strašně moc otázek a nevím jestli se těšit nebo mít obavy. Mělo se vymyslet něco jiného než nekonečný paragon.
Loot - Strašně jsem si chválila Loot, ale už si ho tolik nechválím jako předtím. Po posledním patchi se situace nezměnila a legendárky padají velmi vzácně. To by mi tak moc nevadilo, ale představte si situaci - hrajete dlouho, drtíte si nepřátele a padne vám legendárka z truhly, jste velmi šťastní, ale z 90% je nepoužitelná, po další hodině hraní dojdete k bossovi a nepadne vám žádná legendárka. Vím, že záleží na úhlu pohledu, ale budu mít lepší pocit, když mi padne z bosse než z nějaké truhly a mohla by mít lepší staty. Třeba to bude lepší s datadiskem a třeba to s tím, co nám všechno padlo nezvládneme a 70. level neuděláme, kdo ví. Na to jsem taky hodně zvědavá.
Klady
Crusader - Už se těším, až si vyzkouším novou postavu a pevně doufám, že mě bude bavit. Jen je velká škoda, že za ty peníze dostaneme jen jednu postavu. Mohli přidat aspoň dvě

Adventure mód - Dlouho jsem se rozhodovala, jestli to dát do plusů a nebo mínusů. Myslím si, že to bude velmi skvělé na odreagování, ale jak dlouho nás to zase bude bavit, lovit všechny ty potvory a bude odměna tak skvělá, jak všichni doufáme? Lákavou věcí je samozřejmě Rift, na ten jsem hodně zvědavá. Záleží už jen na tom, jak moc velké to bude, kolik tam bude potvor a jaký bude padat loot. Třeba nás odměna neuspokojí a všichni dáme unnistall

5. akt a Pandemonium - Jak jsem viděla ty různé gameplaye, trailery, streamy apod, tak si myslím, že mě nikdo z 5. aktu nedostane. Připadal mi tak neskutečně propracovaný, temný a celkově to působilo takovým dojmem, že mě bude bavit tento akt procházet. Hudba, která nám bude hrát do uší je více epická než v předchozích aktech. Jenže za tu cenu datadisku, která se pomalu shoduje s cenou základní hry, dostaneme akt, u kterého mám velké obavy, že ho projdeme za pár minut a řekneme si: "Proč jsem to sakra kupoval/a?" Finální názor si budeme muset udělat každý z nás, až datadisk vyjde

Mystic - Další využití goldů

Závěr
Jedna věc je jistá, příští týden vyjde datadisk a všichni lidi, kteří si ho koupili, ho budou moci vyzkoušet. Jak se Bizzard popere se servery, to už si budeme muset počkat. Nezbývá nic jiného než doufat, že všechno půjde v pohodě a závěrečná bitva s Mathaelem bude víc epická než ta s Diablem.