já si myslím, že je fakt jedno jestli ten ladder bude a nebo ne. Jde o to s kým hrajete... pokud hrajete sólo a hrajete jen tak, že hrajete občas, je pro vás jasná volba začít ladder a vychutnat si hru bez ah a po ukončení zůstat na non-ladderu. Pokud hrajete s partou lidí, tak je fakt jedno zda bude ladder či ne, prostě hrajete s ostatními... a pokud jste soutěživí, tak je pro vás jednoznačně ladder...
moje největší obava z ladderu byla reset, myslel jsem, že se smaže i postava, což není a postava se převede na non-ladder. Takže tímto to beru, ostatně by mi ani nic jiného nezbylo

. Mě je vcelku jedno jak to bude, protože jsem SC nikdy nehrál (jednou na zkušebním acc do lvlu 10), takže v SC nemám absolutně nic a jednou až už mě nebude bavit umírat (jestli se tak někdy stane

), tak si zahraji SC bez jakéhokoli vlivu z AH.
Každopádně bych pro HC bral více než sezónu mód (říkejme třeba ladder), kdy postava začne s "čistým" štítem a nesdílenou truhlou a craftem, ani paragonem a ta bude umístěna do žebříčku. Časově bude omezena pouze do doby než umře