Mám zavřenou bednu, tzn. nevím co je uvnitř. Přijedu s originálním cd Windows 7, nainstaluji jej. Deska nebyla rozpoznána, takže ostatní prvky na ní také ne. Nemohu se tedy připojit na internet a cd k desce není.
Dá se nějak obejít to, aby zařízení fungovalo, či musím jít na jiné pc, stáhnou si programy na zjištění konfigurace PC, přijet zpět. Zjistit konfiguraci, odjet, stáhnout ovladače, přijet zpět a nainstalovat. Vím, že na XP se dal přiřdit ovladač dle vlastního výběru a i tak třeba rozjet zvukovku vybráním jiného ovladače, což sice nebylo ono, ale fungovalo to... dá se nějak podobně v WIN7 rozchodit síťovku?
ps. pokud budete chtít napsat, že si mam ovladače připravit dopředu. Jak zjistím před instalací a rozebráním, co je v pc?
ps2. ptám se slušně, pokud nejste schopni odepsat nějaké konstruktivní řešení, tak se zdržte příspěvku. V druhém případě prosím o lock.
Připojení k síti
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení k síti
Asi to tak budeš muset udělat, nebo zkus prostě připojit sitovej kabel k modemu, třeba se chytne.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tohle jsem jednou řešil a musel stejně stáhnout drivery zvlášť.
Akorad jsem se mohl podívat do bedny takže to bylo jednodušší.
U některé desky jsem to nějak zazracne rozchodil, u jiné ne...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Akorad jsem se mohl podívat do bedny takže to bylo jednodušší.
U některé desky jsem to nějak zazracne rozchodil, u jiné ne...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Sepisu ti sumar:
1. Chyba je, ze jezdis ty. Ten kdo ma problem, ma s PC/NTB prijet za tebou. Tim vyloucis zbytecne cestovani a zarucis si funkcni domaci internet.
2. Pokud ti jde jen o sitovku (U Win 7 se mi dlouho nestalo, ze by nefungovala po instalaci), tak si udelej CD/USB s kolekci ovladacu nejrozsirenejsich vyrobcu (napr. Intel+Realtek), kdyz uz chces po lidech cestovat. Take je dobre mit sebou CD s diagnostickymi programy.
3. Diagnostika predem je jeden ze zakladu klidne servisni cinnosti. Jezdit naslepo jen s plackou Win je dost "neprofesionalni".
1. Chyba je, ze jezdis ty. Ten kdo ma problem, ma s PC/NTB prijet za tebou. Tim vyloucis zbytecne cestovani a zarucis si funkcni domaci internet.
2. Pokud ti jde jen o sitovku (U Win 7 se mi dlouho nestalo, ze by nefungovala po instalaci), tak si udelej CD/USB s kolekci ovladacu nejrozsirenejsich vyrobcu (napr. Intel+Realtek), kdyz uz chces po lidech cestovat. Take je dobre mit sebou CD s diagnostickymi programy.
3. Diagnostika predem je jeden ze zakladu klidne servisni cinnosti. Jezdit naslepo jen s plackou Win je dost "neprofesionalni".
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Takže to nelze... to mi stačí. Neživím se tím a ani nehodlám, flash a jiné zařízení co dokáže obsahovat data vzhledem k mému zaměstnání mít u sebe nemohu. Jen jsem chtěl pomoci známé s pc. Ale zajímalo mě zda to šlo vyřešit jinak, než stažením ovladačů přes jiné PC.
Kdyz mas opravdu tu smulu, ze ti po instalaci Win nejde sitovka, tak pomuze jen jiny zdroj ovladacu.
Nebo si muzes pres nLite udelat vlastni image Win a ty vsemozne ovladace do toho namontovat. Jen v tom neupravovat jine vlastnosti systemu nebo ten system po instalaci dopadne mozna hure nez pred reinstalaci.
Nebo si muzes pres nLite udelat vlastni image Win a ty vsemozne ovladace do toho namontovat. Jen v tom neupravovat jine vlastnosti systemu nebo ten system po instalaci dopadne mozna hure nez pred reinstalaci.