Častý pád hry na lištu

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Bit
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ficek-2914
Re: Častý pád hry na lištu

Příspěvek od Bit » 07.03.2014, 01:15 hod.

Mno přesně tak :-) polocha černá :-) no klasika...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

david123
Gorebelly
BattleTag:davidcz#2414

Příspěvek od david123 » 07.03.2014, 01:22 hod.

taky se mě to parkrát stalo
Obrázek

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 07.03.2014, 11:27 hod.

Bit píše:Tak už vím čím to je... dycky mě u hodin vyskočí tabulka že sem se stal obětí pirátského systému... Mno ale že by se mi chtělo kupovat originální windows se teda říct nedá... Snad to nespadně někde u elit :OXO

Proboha dalsi clovek s upiratenymi Win a pak si na foru stezuje, ze mu neco blbne.

To Vam ty 2-3 tisice za Win k novemu PC prijdou hodne?

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 07.03.2014, 13:06 hod.

popravdě docela jo :D :D. ale to je jina kapitola.... kdo neměl na PC ani jednou píráty okna, ať hodí kamenem....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 07.03.2014, 14:35 hod.

@killerek: až budou vidle aspoň z poloviny to co linux, tak pak ano, pak ty peníze dám. V situaci kdy spousta lidí (především starších) zastává názor, že když je to placené, tak je to lepší a profesionální.... si může diktovat microsoft cenu, jakou má.... Ale když už teda dáváte tolik peněz za "operační systém", za co platíte? za podporu? "tfuj". nechápu proč dodnes neumí windows nainstalovat ovladače při instalaci systému ze sítě... např ubuntu Vám téměř z 95% instalací dá již funkční stroj s veškerými ovladači... jediné co mě u windows drží je. že na ubuntu nejde diablo 3, jinak bych už windows v pc neměl...
Obrázek

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 07.03.2014, 15:17 hod.

Seton: To vis, ze jsem mel v mladi pirateny snad vsechno, ale ta doba pominula, odkdy si vydelavam, protoze mi prijde fer zaplatit nekomu za jeho praci jako plati za praci me.

Frozen: Win vs. linux je zbytecny flamewar. Kazdy system ma neco do sebe.

Popravde ja ty pirateny Win nemam rad z duvodu casto vypnutych aktualizaci, jejich zavirovani a prolezlost vsemoznou haveti.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.03.2014, 15:25 hod.

U win 7 mám vyplou jen jednu aktualizaci, která slouží ke zjištění černých widli,jinak normálně aktualizuju.
Win mám koupeny asi trikrat, domu za to dávat love fakt nechci.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 07.03.2014, 15:28 hod.

@killerek: ano, jakmile by hry šli na linux, udělám windows pápá... momentálně to mam tak že mam linux na práci a programování a vidle na hry.... jinak aktualizace na windows mám zaplé, stačí jen vědět, které ano a které ne....
Obrázek

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 07.03.2014, 15:31 hod.

killerek: to rozumnej názor na věc, a rozumných názorů je na fórech jak šafránu,takže uznávám. Paradoxně dělám ve firmě dodávající software a asi by mě sr*lo,kdyby to někdo tahal zadarmo....to je pravda...
Frozen: Taky pravda, kdo ví, ten vypne jen to co je potřeba....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 07.03.2014, 16:35 hod.

Frozen: Kdyz vi co, tak vypne, coz beznej domaci uživatel nevi. Nedavno sem videl statistku, ze snad 60% Win XP nebylo nikdy aktualizovanych, coz se pak není cemu divit, ze se rychle siri viry a je tolik spam botu a jiných botu.

Ja sem nad Linuxem premyslel, když jsem delal admina ve statni sfere, kdy by to urednikum bohate stacilo, ale na plosne nasazeni v ramci i jen okruhu jednoho ministerstva by to padlo na nedostatku linuxových adminu :-( Holt si MS vychoval hodne Win adminu. Vůbec cela plafotma WINTEL je strasne prolezla do povedomi, ze to ani AMD nemelo lehke ve sve největší slave. Linuxu svita na lepsi casy, co se tyce hrani, diky Valve (jejich OS Steam) a mozna diky AMD (jejich Mantle). Uvidíme. Vůbec nejsem proti myslence mit na domacim PC jen linux, ale je to ted nemozne.

Seton: Obcas se zadari :-)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.03.2014, 16:41 hod.

Az to bude možné, tak nebude doufám úplně marný....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

SilverHandCZ
Wraith
BattleTag:SilverHandCZ#2534

Příspěvek od SilverHandCZ » 07.03.2014, 21:17 hod.

Frozen: Vždycky mě nejvíc pobaví jak někdo propaguje Linux a píše to z Woken. Tyhle kecy mám fakt rád.
To je jak debilní porovnávání prohlížečů. Podle mě koupit si Wokna ke kompu není nic hroznýho a za ty 3 tisíce je to zadarmo.
Jsou Wokna špatný? Tak je nepoužívej, ale omlouvat krádež,tím, že je to špatnej systém to je fakt k smíchu - ještě když je to
zdaleka nejlepší a nejuniverzálnější OS co je. Podle toho jak to píšeš je vidět, že jsi na Linuxu nikdy pořádně nedělal a viděl
jsi to buď z rychlíku a nebo vůbec, protože nikdo kdo na Linuxu dělá by tohle nenapsal.
Pokud budem krást všechno a všem tak nikdo nebude mít nic. Už vůbec nechápu jak někdo může bejt tak blbej, že se na veřejným
fóru chlubí tím, že má kradenej software. Jako fakt sory ale tohle je na mě opravdu moc!
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 10.03.2014, 08:26 hod.

Ehm, zajímavé, že víš z čeho píši...

nevím zda ti stačí toto (vypsáno pomocí uname -a):
Linux debian 3.2.0-4-686-pae #1 SMP Debian 3.2.51-1 i686 GNU/Linux

Windows mám opravdu a pouze na diablo a jiné hry. Nic jiného na windows nedělám. I netbeans a veškeré projekty mám na linuxu.... ale jak již killerek řekl, zbytečně by se zde rozjel flamewar... Navíc windows a linux jsou operační systémy a ne prohlížeče. Myslím si, že ten kdo viděl linux jen z rychlíku, jsi ty. Jinak nevím kde se chlubím. Možná by bylo dobré si dát sprchu, než začneš psát, aby si trošku vychladl. Pokud je produkt dobrý, tak za něj platím, v opačném případě ne. Je fajn, že je nejuniverzálnější, ovšem nevím v čem. Až aspoň dokáže při instalaci nainstalovat ovladače, pak řeknu ano, někdo u toho i přemýšlel.... nyní aby si hledal pořád CD s driverama.... případně měl jiné pc a stáhl je z netu.
Obrázek

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 10.03.2014, 08:34 hod.

Nenapsal jsem že se chlubím nýbrž že to tak prostě mám... Dát 3jku za OS který jak zde už bylo řečeno nedokáže sám ani vyhledat ovladače mi přijde trochu mimo... To ty peníze radši využiju jinak...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 10.03.2014, 08:46 hod.

Tak si ten system smažte a zkuste hrat hry bez nej třeba na linuxu nebo vymente PC za konzoli, když Vam neprijde fer za nej zaplatit. Obhajovani nelegálního systemu mi prijde trochu mimozni.

Jinak asi zijete v době Win XP. Od novějších systemu si systém nainstaluje všechny ovladace, takze funkcne najede. I z Win update si je schopen stahnout ovladace u zarizeni, kde bych to ani necekal. U dalších zarizenich holt musíš navštívit stranky výrobce a stahnout si aktualni ovladace.

Jinak si trochu pletete free linux scenu a konercni scenu. Kdyby MS mel u sebe v reposiory všechny ovladace (nemozne), tak by za ne musel rucit, coz bych v jeho pripade nechtel ani delat. Hlavne když jsou schopni všichni na Win platforme do instalatoru zabalit kdejakou ptakovinu navíc.

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 10.03.2014, 09:00 hod.

Instalace windows z CD -> najede -> neznámé zařízení u LAN

Jak dokáže stáhnout ovladače? Pokud mě přesvědčíte o tom, že to Win 7 dokáže a microsoft zruší reaktivace se změnou hardware (to ani uživatelé ntb neví že?) koupím si je. V případě, že to nelze, nemáme se spolu o čem bavit a tímto jsem domluvil.

A hrát diablo přes wine, případně playonlinux je dle vyjádření na battle.net fóru o hubu. Blizzard za to banuje....
Obrázek

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 10.03.2014, 09:40 hod.

Frozen píše:...ž aspoň dokáže při instalaci nainstalovat ovladače, pak řeknu ano, někdo u toho i přemýšlel.... nyní aby si hledal pořád CD s driverama.... případně měl jiné pc a stáhl je z netu....
LOL další názor, kterej fakt stoji za to.
1. Kdyby měla mít instalace všechny ovladače tak by musela bejt tak na 100 DVD.
2. Microsoft poskytuje všem výrobcům HW aby si ve Windows Update publikovali ovladače a ti dobří to dělají. Jen je potřeba aby to prošlo MS testem = byly kvalitní.
3. Kdo má problém s tím, aby si stáhl aktuální ovladače z netu ze stránek výrobce, při instalaci (před instalací), tak snad ani nemá mít PC.

Ještě k tomu chladnutí. Chladnout nebudu, páč mě už zloději jako ty začínají dost štvát a když to ještě obhajujou kecama jako ty, tak je to už fakt na mě moc. Zajímalo by mě, co by jsi dělal, kdyby ti někdo ukradl třeba auto, s odůvodněním, že stejně nemělo automatickou převodovku (přiklad), nebo že není tak dobrý jako novej mercedes (další příklad) a proto ho přeci od tebe nebude kupovat - je to stejnej kec jako s těma ovladačema a tím, že nejsou tak dobrý jako Linux.
Platí jednoduchá rovnice: Chci/Musím používat = musím koupit. Všechno ostatní jsou akorát nesmyslný řeči, kterýma si spousta lidí snaží obhájit to že kradou.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 10.03.2014, 09:47 hod.

SilverHandCZ píše: 1. Kdyby měla mít instalace všechny ovladače tak by musela bejt tak na 100 DVD.
1CD Ubuntu = ovladače ano VS 1DVD windows = ovladače ne
Naposledy upravil(a) Frozen dne 10.03.2014, 10:01 hod., celkem upraveno 2 x.
Obrázek

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 10.03.2014, 10:01 hod.

Frozen píše:
SilverHandCZ píše: 1. Kdyby měla mít instalace všechny ovladače tak by musela bejt tak na 100 DVD.
1CD Ubuntu = ovladače ano VS 1DVD windows = ovladače ne
Meleš nesmysly a je vidět, že ani nechápeš co píšeš...obecný ovladače na Ubuntu nemůžeš v žádným případě srovnávat s plnejma a jestli jedeš na repozitorní ovladače (třeba 3 roky starý) tak je vidět, že to máš akorát pro srandu králíkům a ne na práci. Tohle mi udělat někdo ze správců na některým ze serverů tak letí na hodinu.

Rád ti vysvětlím aspoň základy až přestaneš krást a koupíš si Windows. Do tý doby nazdar.

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 10.03.2014, 10:01 hod.

Nemusí být ovladače na CD.... stačí když je tam provizorní ovladač ne síťovou kartu a pak si vše již stáhne z netu... ale to je jedno. Pořád jste mi neodpověděli na otázku, jak si vidle stáhnou ovladače z netu, když vidí síťovou kartu jako neznámé zařízení. To, že jsem ve tvých očích jako zloděj, mě opravdu nevadí. Dokud se představitelé našeho státu a resp všichni lidi na tomto světě budou chovat, tak jak se chovají, tak jeden poctivec svět nespasí. Hry co mám a hraji mám koupené originály, ale windows si koupím, až opravdu bude za něco stát. Win XP mám koupené, ovšem... jaksi už mi jsou k ničemu, jelikož se dle EULA váže licence na hardware, který už je dávno někde roztaven. Až microsoft začne dělat něco pro uživatele, pak řeknu ano a koupím to. Nyní microsoft prodává pouze značka a vývojáři her.
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Obecně“