Otázky a Odpovědi
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
Co vše je bráno a počítáno do area damage (v paragon systému v utility) i třeba arcane orb?
Re: Otázky a Odpovědi
Každý útok má 20% šanci na Area Damage, je to napsáno v popisu, když si na to najedeš v profilu.
Ahoj,chci se zeptat,nainstaloval jsem D3,vytvořil účet na battle.netu,po spuštění hry mi po chvilce skočilo ve hře upgrade,tak jsem provedl,hra se rozjela ale hned mi vyskočila tab. "Network Disconnect" (odpojení ze sítě)..Nevíte proč se tak děje? Díky za odpověd.
Lemur: nevím, ale není to jedno? RoS itemy (+nový skilly a passivky) zase stejně změněj všechno, na co do RoS přijdeš
Nevíte někdo, jestli se daj zapnout goldy na zemi? Já jsem na ty zlaťáčky tak zvyklej a teď mi to tam chybí..
V nastavení to nikde nevidím..
Nevíte někdo, jestli se daj zapnout goldy na zemi? Já jsem na ty zlaťáčky tak zvyklej a teď mi to tam chybí..
V nastavení to nikde nevidím..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
nedaj, bohužel ne
jinak jedno to není, teď sem si chtěl v klidu vyexpit zálohu (DH) a projít si tak všechny jeho skillym s tím, že pak jen zkusim Vengeace
jinak jedno to není, teď sem si chtěl v klidu vyexpit zálohu (DH) a projít si tak všechny jeho skillym s tím, že pak jen zkusim Vengeace
Zobrazování goldů mě mrzí taky, proč to neukazuje na zemi hodnoty. Nevím, co je k tomu vedlo .. jestli chtěli mít trochu větší přehlednost na zemi .. nevím.
A taky nechápu, proč takové jednoduché věci nejsou v nastavení, že by si každý vybral, co na zemi chce a nechce vidět.
A taky nechápu, proč takové jednoduché věci nejsou v nastavení, že by si každý vybral, co na zemi chce a nechce vidět.
HELLER: no moje řeč. Nechápu to taky, proč mi sebrali goldíky Já zase nepoužívám třeba health bar u potvor nebo čísla za regen a hodně lidí jo. Ale proč takový věci nejsou v nastavení..
Úplně zbytečný drobnosti, který trochu, ale přece kazej dojem z jinak velmi pozitivních změn..
Úplně zbytečný drobnosti, který trochu, ale přece kazej dojem z jinak velmi pozitivních změn..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
Ahoj lidi,
je možné hrát diablo 3 když mám windows 8,1? Diablo jsem normálně nainstaloval ale při spuštění se mě nenačte.Nejsem zrovna nějaký ajťak tak bych vás požádal o nějaké srozumitelné a jednoduché vysvětlení..pokud to teda jde
zde jsou moje obecné parametry notebooku:Typ procesoru Intel Core i5,Rozlišení QHD+ (3200×1800),Čip grafické karty Intel HD Graphics 4400,Operační paměť 4G,
předem děkuji za odpověď..
je možné hrát diablo 3 když mám windows 8,1? Diablo jsem normálně nainstaloval ale při spuštění se mě nenačte.Nejsem zrovna nějaký ajťak tak bych vás požádal o nějaké srozumitelné a jednoduché vysvětlení..pokud to teda jde
zde jsou moje obecné parametry notebooku:Typ procesoru Intel Core i5,Rozlišení QHD+ (3200×1800),Čip grafické karty Intel HD Graphics 4400,Operační paměť 4G,
předem děkuji za odpověď..
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
taky se v PC moc nevyznám, ale hrát v tomhle rozlišení jen s integrovanou grafárnou...
EDIT: jinak na Win 8.1 by to jít mělo
EDIT: jinak na Win 8.1 by to jít mělo
jo super..změnil jse si rozlišení už to valí:) díky moc
Zkus projít toto.Ivi píše:Ahoj,chci se zeptat,nainstaloval jsem D3,vytvořil účet na battle.netu,po spuštění hry mi po chvilce skočilo ve hře upgrade,tak jsem provedl,hra se rozjela ale hned mi vyskočila tab. "Network Disconnect" (odpojení ze sítě)..Nevíte proč se tak děje? Díky za odpověd.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Plakatovec#2166
Zdarec chci se zeptat když si koupím datadisk reaper of souls budu moct pořád hrát s kámošema co budou mít jenom diablo 3 nebo nas to do party nepustí? Dik za odpověď.
Ahoj, budete moci hrát spolu, ale pouze obsah klasického D3. Tzn. kampaň a 1-4 akt.
Jsou tady majitelé grafických karet Radeon ... ? třeba 6xxx ebo 7xxx řady.
Zajímalo by mě, jakej máte Catalyst na novej patch 2.0.1 ?
Zajímalo by mě, jakej máte Catalyst na novej patch 2.0.1 ?
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Mam Radeon 7770 Verze Catalystu 13.1
Proč se ptáš ?
Proč se ptáš ?
Zdálo se mi, že na 13.11. mi to nějak blbnulo, snižovaly se mi FPS .. tak jsem dal 14.2 betu ... a zatím je to lepší.
ahoj potrebuju poradit s paypalem nikdy jsem ho nepouzival pochopil jsem ze si muzu prevest penize ze sveho uctu na paypal a pak si budu moct koupit RoS chapu to spravne jde mi o to kolik jsi tam mam prevest podle jakeho kurzu se to urcuje ma to stat 60 eur.
Achievements: 7400 (92%)
Aby jsi si mohl koupit RoS online nemusis nic prevadet na paypal. Jde normalne na bnetu platit kartou online (coz uz snad dnes umi kazda karta) Kupoval jsem tak D3 i ted RoS.
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Wizard (400+)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322