Patch 2.0.1
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Me to treba bavi neskutecne moc Prochazim kazdou pid na mape a cekam kdy a hlavne z ceho co padne viz. Vcera luxusni zlate topanky z truhly Takze neptat se porad a hraaaat !
Re: Patch 2.0.1
skyrim: přesně tak ! taky jsem takový , za mě +1
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To HELLERcz : Dekuji cenim si toho.Pisu to tak jak to vidim ja svyma ocima obycejneho hrace A vubec,poklidim byt a vrhnu se do toho pekelneho sveta
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:44 hod., celkem upraveno 1 x.
Emhyr:
To bych řek, je to paráda!!!! Snažil jsem se vždycky nezdechat na SC a teď za to mám ještě bonus! To je ráj
To bych řek, je to paráda!!!! Snažil jsem se vždycky nezdechat na SC a teď za to mám ještě bonus! To je ráj
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Ten bonus jsem vychvaloval hned poté, co jsem jej pochopil a přesně, jak píše Emhyr.
skyrim: no, já se teď spíš věnuju drahé polovičce, na hraní to vidím až zítra spíš
skyrim: no, já se teď spíš věnuju drahé polovičce, na hraní to vidím až zítra spíš
tak jsem se po měsících kouknul na d3 (kdyz se tu nic nedelo utekl jsem na Dotu2) a ted koukam zej e to jina hra co jsem znal a umel uz neplati .-)) je to vyvoj a nema cenu plakat ale boze co se to stalo s odehranyma hodinama.. mel jsem stovky az tisice hodin na postave a ted tam mam 14 hodin .-))))) kde je chyba vi se o ni a bude se to resit nebo sme stovku paragon a vsechny achi udelal za 14 hodin .-)))
HC - Wizard, Witch Doctor 70/200+, SC - Wizard 70/100+
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Jak je to s kraftem amuletů, co je to za esenci, co je potřeba? Po rozložení nových lege stále jen brim...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Rourke1984#2714
To jsem si myslel, ale přišlo mi divný, že amulety šli kraftit a teď nejdou kraftit. Tak tehdy to v PTR nebyl bug :o)
Mě se líbí speciální afixi na legendárkách (ty oranžové) některé jsou opravdu hodně silné. Včera mi třeba u mého WD padla helma která zvyšuje dmg všech petů o 79% tak jsem rozjel pet buid a ten jejich dmg je dost znát, nemusím se ani moc snažit a moje armádička pejsků, fetišů a gargantua to vyčistí za mě já jen pozbírám drop. Myslím že na takových to legendárkách ale i setovkách se dají postavit zajímavé a i účinné buidy. Takže už se nebudou běhat 1-2 buidy jak tomu bylo ve vanile za toto blizzardu palec nahoru.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jak to, že se v AH objevují legendárky z lootu 2??? Přece když je vycraftíte, tak je v Ah neprodáte - account bound a když vám padne ve hře, tak mi to při pokusu vložení do Ah hodilo nějakej error 32105 nebo tak nějak. To jsem z toho jelen.
ja zase nevim co je tobe do toho o cem tady kdo spekuluje...hraj bav se tim, neres jestli to ama uzitek....to je tvoje vec...takze spis me nedava smysl, ze se zabivas tim co zajima a bavi ostatni...Baglik píše:Taky nevím proč tu pořád někteří spekulují jestli to či ono v budoucnu k něčemu bude má smysl to či ne. hraju to protože mě to baví a jestli to pro mě má užitek teď a za měsíc to bude k ničemu to opravdu neřeším, toto by pro mě bylo aktuální kdybych do toho dával reálné peníze, jinak nevidím smysl se takovými zbytečnostmi zaobírat.
Gold Eagle: Z lootu 2.0 se daji prodat legendarni itemy pouze Tebou vycraftene z padlych planku ... nikoli legendarni itemy z dropu samotneho
Baglik: Nove affixy legend mne taky silene bavi, take jedu WD se kterym mi padl amulet, ktery mi stahuje okolni monstra na jednu hromadku ... k BATum idealni
Baglik: Nove affixy legend mne taky silene bavi, take jedu WD se kterym mi padl amulet, ktery mi stahuje okolni monstra na jednu hromadku ... k BATum idealni
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To už je fixnute tuším...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Mám dve otázočky.
1.Ako to že mi spadla helma pre wizarda level 60 a je zamknutá? To akože tieto veci budem môcť použiť až v RoS?
2. Už vám spadli marquize gemy alebo aj tie začnú padať až v RoS?
1.Ako to že mi spadla helma pre wizarda level 60 a je zamknutá? To akože tieto veci budem môcť použiť až v RoS?
2. Už vám spadli marquize gemy alebo aj tie začnú padať až v RoS?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
1. Je to bug.:-D
2. az v ros
2. az v ros
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!