Patch 2.0.1
musite si nastavit aby vam zobrazilo vsetky dostupne itemy na craft, defaultne je nastavene ze vam zobrazuje dostupne podla vasho levelu, a nakolko je henten planik co ukazujes potrebny blackshmit lvl8 tak tu bude tak item lvl50 a preto ho nevidis
Re: Patch 2.0.1 dnes ?
Sem se tak zamyslel, že Blizzard nás teď nakrmil novým patchem, zanedlouho to bude RoS, kde všichni slintají nad Mystikem a Adventure modu a na PVP si už nikdo ani nevzpomněl Předtím chyběl všem a teď to vypadá že nikomu.
- smajli
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:smajli#2160
obvykle má kovář nastavené zobrazení high.. usable, dej si all
Tak dneska za 5 hodin 7 legendárek - jedna z goblina, jedna z truhly, jedna z tej skrýše v zemi v kryptě a jedna ze Skeleton Kinga a 3 z mobů. A z paragonu 133 na 135. Slušný.
Asi blbá otázka, ale dá se u některého obchodníka koupit bílý item?
Nemůžu u nikoho nic najít - všichni mají jen magic nebo rare
edit: Tak prej stejně od obchodníka nejdou bílé itemy rozbít, tak asi prdlačka...
Nemůžu u nikoho nic najít - všichni mají jen magic nebo rare
edit: Tak prej stejně od obchodníka nejdou bílé itemy rozbít, tak asi prdlačka...
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Přesně..bíle itemy musíš hold nacházet sám..ale mě docela padají, občas vypadne i přímo ten bílý materiál, který po nich zůstane po salvage u kováře..je potřeba se dívat. Byli jsme zvyklí bíle nápisy u itemů 2 roky ignorovat, chce to cvik
Jeď runy na tu truhlu v A1 Agony3 map, mega expů s šancí na double truhlu a padají tam i ty white itemy.
R.I.P. 27.3.2014
Pockat kcemu jsou bily itemy vzdyt to je odpad ne ? :-D
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
Taky mi to nějak nebere hlava, nač bílé itemy ?
Z toho přeci budou commony, které nejsou pro 61+ ne ?
Z toho přeci budou commony, které nejsou pro 61+ ne ?
Má ještě někdo problém, že se mu na stránkách jeho BNet profilu nezobrazuje progress u artisanů? Mám oba na lvl 10 (SC) a v přehledu kariéry tam mám jen otazníky... U Barbara mi ani neukazuje follower jeho equip... Ani paragon nesouhasí, jsem na 58-mi a ukazuje se jen u Barba, 40, z Vanilly...
EDIT: Tak vidím, že i u ostatních je tomu podobně... Snad to Blizz poladí...
EDIT: Tak vidím, že i u ostatních je tomu podobně... Snad to Blizz poladí...
Mě zase naštvala drobnost, že zombíci když vyjdete na začátku A1 ze sklepa .. nedávají opět expy .. jednu chvíli to šlo, už zase ne
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
nemám žádné plánky ale pro některé crafty bylo potřeba ten bílej item ... ne ten šrot z něho, nevím jestli to bude už v 2.0 nebo až v rosku
taky si nejsem jistej jestli to mám sbírat a hrabat do truhly
co jsem viděl streamy bety tak byl potřeba konkrétní bílej item na craft..= každej měl truhlu plnou bílejch itemů, no vypadalo to hrozně, proto měli přidat tu další záložku
taky si nejsem jistej jestli to mám sbírat a hrabat do truhly
co jsem viděl streamy bety tak byl potřeba konkrétní bílej item na craft..= každej měl truhlu plnou bílejch itemů, no vypadalo to hrozně, proto měli přidat tu další záložku
- kuba7
- Quill Rat
- BattleTag:Kuba#2857
mě zase vadí,že mi špatně ukazuje played time u postav i celkově u jednotlivých class ale to je jen drobnost a záležitost malého hotfixu...doufám
bíle itemy jsou třeba na všechny crafty u kováře pro itemy do 60lvl. Mám dotaz - nezobrazuje se mi hvězda při dropu legendárky a nepostuje se mi po identifikování lege do chatu party...přitom tohle v PTR fungovala, jak jste na tom vy? je to bug, nebo se to dá někde nastavit?
hele co se teda ted vyplati farmit...kde je nej pomer itemy/exp ?
ja chodím teraz agony level 3..je tam skoro stále cursed chest....stovka mobov na jednom mieste plus sanca na dve chesty a dobrý drop
Jojo, taky se zaměříme na Act 1 a zkoušet mimojiné Agony 3 tu chestu ta umí dávat itemy i expy ..
nemyslel jsem post do clanu ale do party, tam je to důležitější, protože si mohou droplou lege predat, v partě se vám to zobrazovalo? No je možné že to blblo protože jsem ještě tahal nějakých 5Gb dat...hulkxxxl píše:hvězdu vidím i post do clanu včera proběhl automaticky nic jsem neměnil
a za partu uz neni bonus exp? Hral jsem teda jen ve dvou, ale zadnej buff me nenaskocil...