Patch 2.0.1
Kruci to je taky načasování - zrovna mi dodělali novou koupelnu a podlahy, čeká mne malování, úklid a stěhování, kde mám krucinál vzít čas na Diablo?
Re: Patch 2.0.1 dnes ?
Poznám momentálne mam podobnú situaciu :D:D:D ale snazim sa najist cas i na diablo
Necituj předchozí příspěvek. Petros
Necituj předchozí příspěvek. Petros
ahoj pred chvilkou jsem mi stahl nejaky update a nejde se mi nalogovat jinak nevim proc kdyz se mi spusti D3 tak mam RoS misto D3
Achievements: 7400 (92%)
a čítať vieš ? breaking news po pravej strane
taky tak, máme postavený nový barák a doděláváme podlahy atd. a taky vždycky přijedu domů a musím si chvilku najít na d3Tyckin píše:Kruci to je taky načasování - zrovna mi dodělali novou koupelnu a podlahy, čeká mne malování, úklid a stěhování, kde mám krucinál vzít čas na Diablo?
@zahadum anglicky neumim
EDIT: tak budte nekdo hodny napiste co se vsechno zmeni
EDIT: tak budte nekdo hodny napiste co se vsechno zmeni
tak si do háje precti pár příspěvků na z5..to jsou dotazy to by člověk blil!
hra by mala ísť cca o 15:00
zmení sa toho veľa...niekde tu najdeš kompletné zmeny v patchi 2.1.0. malo by to byť v CZ alebo SK už si nespomínam
zmení sa toho veľa...niekde tu najdeš kompletné zmeny v patchi 2.1.0. malo by to byť v CZ alebo SK už si nespomínam
Jojo!! pracující se dostávají do "výhody" . cekat ted doma, by bylo horšíSnowfist píše:tak se situace vyvyjí k lepšímu pro ty co jsou momentálně v práci v pět jsem tam jak na koni:)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
nokdyž máte doma puštěnej kompl a updatuje se to samo tak je to jedno... kdo dojde a bude dávat update teprve tak si počká
mě to šrortovalo od půl páté a o 8 hlásí žena že už je to patchnuté
mě to šrortovalo od půl páté a o 8 hlásí žena že už je to patchnuté
@Seton bohuzel ted od pondeli do patku mam volno v planu jsem mel dokoncit vsechny HC achievementy
Jen nechapu pro D3 melo pred patchem 19,2 GB a ted ma jen 15,8??
Husajn, technologický pokrok ide vpred ) kompresia istých programov je už na vyššej úrovni
-
- Quill Rat
- BattleTag:Rourke1984#2714
taková provokace ....no nic, dám si teda kafe a cígo v hokně....když už nemůžu u instalátoru
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
To ste na tom este dobre s tou velkostou, ja som musel asi neco po sr at kdyz 23,6Gb + ~12Gb ? dafak
edit: No jasne v noci to zmazem a nahodnim znova takove plytvani mista uz i na tak malem SSD...
edit: No jasne v noci to zmazem a nahodnim znova takove plytvani mista uz i na tak malem SSD...
Naposledy upravil(a) Deef dne 26.02.2014, 12:28 hod., celkem upraveno 2 x.
deff asi to vsechno odinstaluj a nastahuj znovu taky sem to tak udelal
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Zvlášní já mám 14,8gb :-)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Ja mám, ako som už písal, tiež okolo 14,7, resp. zhruba 15 GB ale nejako ma to neirituje, možno že boli nejaké rozdiely tí čo máte viacej ohľadom tej Battle.net aplikácie, ak ste ju nemali alebo čo...tak či tak, keby niečo chýbalo, hra si to doťahá automaticky, ak to teda by bol patch. Inak, na webe už makám na revízií skillov postáv, resp. barbara, takže dúfam že v dohľadnej dobe by to mholo byť spravené.