Otázky a Odpovědi
Mohli něco poměnit v podmínkách, třeba v kontrastu události blížícího se zrušení aukce...? Ale na to je asi ještě brzy.
EDIT: Tak ano, i mě při spuštění BNet aplikace skočila nová smlouva... Je tam psáno něco ve smyslu, že nabude platnosti k 18. březnu, takže jak píšu výše, asi něco z tou aukcí...
EDIT: Tak ano, i mě při spuštění BNet aplikace skočila nová smlouva... Je tam psáno něco ve smyslu, že nabude platnosti k 18. březnu, takže jak píšu výše, asi něco z tou aukcí...
Re: Dotazy ohladom D3
Ahojte!
Prihodím do tohoto topiku aj moje otázky:
Vie z vás niekto/ niekde čítal/počul/
Ako je to s tradovanim vecí v D3:RoS? Prosím o faktami podložené odpovede a nie konšpiračné teórie od stola v taverne
#1: Po prejdení mapy, môžem tradenuť/vyhodiť na zem item a môže si ho vziať len človek, čo bol so mnou na danom evente/mape?
#2: Celé craftenie vraj bude account bound?
#3: Goldy sa nebudú dať tradovať medzi hráčmi?
#4: Časové odpočítavanie pre zodvihnutý rare/legendary item pre možnosť tradenutia?
Vďaka za odpovede
Váš magus
Ecthe
Prihodím do tohoto topiku aj moje otázky:
Vie z vás niekto/ niekde čítal/počul/
Ako je to s tradovanim vecí v D3:RoS? Prosím o faktami podložené odpovede a nie konšpiračné teórie od stola v taverne
#1: Po prejdení mapy, môžem tradenuť/vyhodiť na zem item a môže si ho vziať len človek, čo bol so mnou na danom evente/mape?
#2: Celé craftenie vraj bude account bound?
#3: Goldy sa nebudú dať tradovať medzi hráčmi?
#4: Časové odpočítavanie pre zodvihnutý rare/legendary item pre možnosť tradenutia?
Vďaka za odpovede
Váš magus
Ecthe
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
- BestVeroniqueEU
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Veronique#1131
Ahoj, stačilo pár minut na foru ROS a mám pro tebe odpovědi:
1) Ano
2) Ano - legendární itemy
3) AMH bude off, což znamená, že moci tradovat jen: - Demonic Essences a Rare and Common Crafting items.
4) Takže pokud budeš chtít tradnout legendarku pujde to jen v coopu a omezení je 2 hodiny, pokud to nezmění.
Zdroj: http://eu.battle.net/d3/en/forum/
1) Ano
2) Ano - legendární itemy
3) AMH bude off, což znamená, že moci tradovat jen: - Demonic Essences a Rare and Common Crafting items.
4) Takže pokud budeš chtít tradnout legendarku pujde to jen v coopu a omezení je 2 hodiny, pokud to nezmění.
Zdroj: http://eu.battle.net/d3/en/forum/
Ahojte,
koupila jsem si Diablo III (konečně ) a musím říct, že je to parádní zážitek
Pokud by mě to ovšem samovolně neodpojovalo ze serveru
Poprvé jsem hrála hodinku a půl a pak jsem si všimla, že se má postava trošku lagovala, kouzla se čarovaly pozdě, pořád se někam 'teleportovala' a chyběly kusy mapy. Pak mi to vyhodilo hlášku, něco jako 'your connection has been lost' a hodilo mě to zpět do menu. Připojit zpět se už nešlo, tak jsem hru zapla a vypla, ale už se mi to ani nepřipojí k účtu battle.net ...přitom když se tam přihlásím normálně na internetu, jde to bez problémů ... mé internetové připojení je v pořádku ... neví někdo, co to může být?
Ještě se mi ukazuje error 33, že je server v údržbě, ale na http://eu.battle.net/d3/en/status jsou všechny dostupné ??
koupila jsem si Diablo III (konečně ) a musím říct, že je to parádní zážitek
Pokud by mě to ovšem samovolně neodpojovalo ze serveru
Poprvé jsem hrála hodinku a půl a pak jsem si všimla, že se má postava trošku lagovala, kouzla se čarovaly pozdě, pořád se někam 'teleportovala' a chyběly kusy mapy. Pak mi to vyhodilo hlášku, něco jako 'your connection has been lost' a hodilo mě to zpět do menu. Připojit zpět se už nešlo, tak jsem hru zapla a vypla, ale už se mi to ani nepřipojí k účtu battle.net ...přitom když se tam přihlásím normálně na internetu, jde to bez problémů ... mé internetové připojení je v pořádku ... neví někdo, co to může být?
Ještě se mi ukazuje error 33, že je server v údržbě, ale na http://eu.battle.net/d3/en/status jsou všechny dostupné ??
Profil (◡‿◡✿)
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
Ahoj Fájo vůbec nic se neděje akorád jsi zrovna v období kdy se pořád dělá nějaká údržba a hodně to laguje je to kvůli tomu že tu za pár dnů bude datadisk. Pokud ti hra nejde zkus se připojit třeba za hodinku a nebo další den. Vím je to otrava ale tohle se stává zřídka kdy ale zrovna teď je to krapet častější. A jak ti jinak hra jde?
- BestVeroniqueEU
- Wraith
- BattleTag:Veronique#1131
Aha, děkuju vám, docela mě to vyděsilo, hraju úplně poprvé a stane se toto
Už jede v pohodě Jak jsem říkala, hra se mi líbí moc, ale trošku se tam pletu, nemohla jsem třeba najít, kde se kupují lektvary, a protože jsem zarytý hráč Diabla II, tak si budu asi dlouho zvykat Ale určitě to stojí za tu 'námahu'
Už jede v pohodě Jak jsem říkala, hra se mi líbí moc, ale trošku se tam pletu, nemohla jsem třeba najít, kde se kupují lektvary, a protože jsem zarytý hráč Diabla II, tak si budu asi dlouho zvykat Ale určitě to stojí za tu 'námahu'
Profil (◡‿◡✿)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak co nenajdes na fóru nebo na stránkách, tak se klidně ptej.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Ahoj pratele. Mam taky dotaz.Parim Diablo III na Xbox 360. Procital jsem buildy na barbara a ve vetsine je najednou Battle Rage - Marauder's Rage a War Cry - Impunity. To jako na tom konzolovym ovladaci nastavim jak kdyz jsou oba skilly takticky? Predpokladam ze to jde jen na ovladani na PC a konzole maj smulu,nebo jsem jouda a jen jsem na to neprisel?Dekuju za pripadnou odpoved.
PS:Psal jsem to i do sekce pro konzole,ale tady to zije vic,tak se nezlobte. ;-)
PS:Psal jsem to i do sekce pro konzole,ale tady to zije vic,tak se nezlobte. ;-)
[CoZ]Gildor
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
nevim jak je to na konzolích, ale na PC je nutný zapnout Elective mod v Menu->Options->Gameplay->Elective mod
chcem sa opytat ci budete aktualizovat skilly postav dost sa to tam pomenilo...
- Kuki10
- Globální moderátor
Az to bude finální tak urcite.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Nějak po vydání ROS až se to uklidní, mám to v plánu Teď to pořád mění.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj to by ses z toho ehm...:-D
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Ale už snad ne tolik.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Re: Otázky a Odpovědi
Barbar už aktualizovaný je, dnes doobeda som to dokončil.
Re: Otázky a Odpovědi
Ahoj, měl bych dotaz ohlední plánků.
Určitá část plánků má dvě verze - jednu s levelem do 60 a jedna s levelem 70. Budou padat v RoS obě verze plánků nebo jsou verze do 60 pro klasické DIII a majitelům RoS budou padat pouze ty vyšší verze?
Určitá část plánků má dvě verze - jednu s levelem do 60 a jedna s levelem 70. Budou padat v RoS obě verze plánků nebo jsou verze do 60 pro klasické DIII a majitelům RoS budou padat pouze ty vyšší verze?