pouze prenastavenim skillu, vzdyt to tam pisuStanley píše:Nebo je také možnost si pár dní počkat....
....Ouch, to bude bolet
K tématu: to o tolik zvedli %dmg skillů nebo je to gearem?
Barbar bude v RoS opet Overpowered
Re: Barbar bude v RoS opet Overpowered
Dáš sem prosím screen, jaké máš nahozené skilly? Já si skládal v PTRku build cílený na regeneraci Fury, tak aspoň porovnám s tvým
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Nejprve bych se soutředil na to abych neměl celou výplatu 300 - 400€.skyrim1988 píše:Tak třeba Heller Ale chápu,já jsem nic moc hráč Nevím no,manželka by asi nebyla rádá,kdybych dal celou výplatu za beta key Čekal by mě rozvod nebo blázinec.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja si nestezoval na plat Je dostacujici.Na to co mam to si koupim.A stejne bych urcite nedal takovou palbu za to,abych si 2 mesice pohral...Ikdybych na to mel.
nejdřív budou hodinové fronty, pak jim spadnou servery, a hateři si to koupí tuplem, to jsou největší závisláci s největším počtem nahraných hodin
Pravda hateři si koupí datadisk stoprocentně aby mohli zase nadávat
-
- Zhar the Mad
Já bych chtěl owerpovered WD. flusnul bych kobylka a jen proběh mapu a posbíral gear. Není nějakej build na overpowered kobylkovýho WD???
FATNOBI JEDE BOMBY (0:59) ... Ale dokud nelitaji crity na sirku obrazovky porat tu ma Blizz misto pro upgrade hry
http://www.youtube.com/watch?v=OacF41WBGBg
http://www.youtube.com/watch?v=OacF41WBGBg
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
-
- Zhar the Mad