Proč vůbec hrát PTR / Betu ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
George
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Proč vůbec hrát PTR / Betu ?

Příspěvek od George » 25.01.2014, 10:34 hod.

Už od začátku jsem se zařekl, že budu hrát až výsledný produkt RoS... prostě nebudu nic zkoušet, testovat, apod. jelikož si nechci kazit dojem z výsledku a "radost" z nového zážitku. Tři měsíce do vydání uteče jako voda. Bohužel většina lidí jak pozoruji tenhle trend nesdílí, a věnují se intenzivně PTR nebo betě =tzn. ve stávajícím D3 už mi hodně prořídl friend list, všichni "testují" ... :roll:

Docela by mě zajímalo, zda tu snad nejsem jediný, kdo to vidí tímto způsobem (ale pravda nemám pročteno celé forum). Je jasné, že test je důležitý pro výsledný produkt, ale řekněme si na rovinu, firmy typu Blizz si berou podněty pouze od "zavedených" testerů, testy pro veřejnost jsou hlavně kvůli zátěži a chodu hry.

Taky bych měl dotaz, jak je to s HW požadavky pro RoS, jsou stejné jako pro D3, nebo je znát skok ? Uvažuji o koupi nového PC, zda to případě uspíšit ?

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.01.2014, 10:36 hod.

Rosko jede celkové lip jak vanilla takže to nějak hrotit nemusís.:)
Já betu mám a už ji dlouho nehraju a ani jsem ju dlouho nehrál.
Po prvotním zklamání už to radši nechci pokoušet, byt ohlasy jsou lepší a lepší.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Casus
Gorebelly

Re: Proč vůbec hrát PTR / Betu ?

Příspěvek od Casus » 25.01.2014, 12:11 hod.

Tak treba me ptr a beta utvrdily v tom, ze Blizzard opet jenom slibuje a skutek utek.

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 25.01.2014, 12:41 hod.

Za celou dobu stále měnících se spekulací z Bety a PTR jsem zachytil snad jen dvě podstatné informace. Paragon 2.0 a Loot 2.0. Zbytek je jak na houpačce a úplně už jsem ztratil chuť se těm neustálým dohadům věnovat.

Hodlám se zabývat až skutečným Datadiskem. Do té doby hraju normálně Vanillu 8-)

Kaplan007
Wraith
BattleTag:Kaplan007#1270

Příspěvek od Kaplan007 » 25.01.2014, 14:58 hod.

Protože klasické D3 je už v podstatě trochu nudné. Nejde tam dělat nic jiného než se hnát za paragonem. V PTR je alespoň drop, což činí RPG hru o dost zábavnější.

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 25.01.2014, 15:56 hod.

Betu nemám kdybych jí měl určitě bych si zahrál za křižáka ale ptr nehraji přijde mi to jako úplná ztráta času na paragon 2.0 sem se podíval smart drop vyzkoušel ale víc se tomu věnovat nebudu když to za pár měsíců všechno zmizne to radši budu hamtat na Vanille protože čím víc mám tím víc potřebuju :D

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 25.01.2014, 16:16 hod.

Mě zase PTR nejede :D Asi kašlu celé Diablo,až do 25.3. :D Ještě,že jsem si včera přitáhl domů PS4 :) Takže to přežiju.

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 25.01.2014, 17:00 hod.

O ps4 tak mi pak řekneš jaký je nový Metal Gear :) a co na tom máš teď za hru?

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 25.01.2014, 19:36 hod.

Kaplan007 píše:Protože klasické D3 je už v podstatě trochu nudné. Nejde tam dělat nic jiného než se hnát za paragonem. V PTR je alespoň drop, což činí RPG hru o dost zábavnější.
Za tých pár hodín čo som PTR hral mi nepadlo nič použiteľné.

Ogo
Wraith
BattleTag:OgoCz#2171

Příspěvek od Ogo » 25.01.2014, 20:59 hod.

Ja jsem na ptr zvedl dmg o cca 100k na wizzne, bufflej mam 270k dmg, na WD sem to zvedl o cca 80k dmg, vse na HC.

Xiaomi Mi2S

Kaplan007
Wraith
BattleTag:Kaplan007#1270

Příspěvek od Kaplan007 » 26.01.2014, 09:46 hod.

Asi záleží s čím do PTR jdeš. Pokud si zkopíruješ postavu z vanilly s top equipem, tak může chvíli trvat než padne něco lepšího. Já jsem do ptr šel s průměrnou výbavou a měním každou chvíli za něco lepšího.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 26.01.2014, 11:01 hod.

Pro postavy se gearem kolem 600 all res a výše + 70 000 lajfu + 300 kdps a výše nemá PTR smysl - ani po týdnu hraní a craftění nic na boostnutí. Konec šlus, selfound mě přesta se 3 postavama bavit, když jsem měl toughness sice přes milion, ale 44 kdps dmg a vše pižlal až moc dlouho.

Takže návrat zpět, prodáno v Ah část goldů a za ně prepurchase DDE a pak jen Ah na zvýšení goldů na craft, jak doporučuje i SH ve vídejkách.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“