Vždyť oni musí mít nějaký přehled o tom, kolik je na jednotlivých účtech nahráno času, kolik life time killů a jak jsou aktivní. Natahovat endgame na 5000 hodin je mi proti srsti. Přijde mi, že i betu dali kromě streamerů, kteří představují nolifery, obyčejným lidem, kteří mají pararagon 30 a jsou téměř neaktivní, aby od nich dostali feedback, naopak neznám člověka s PL 1000, co by betu dostal. Na druhou stranu drop a exp v betě spíš nahrává noliferům.
Guru: Mystic ti špatné RNG nevynahradí, když nebudeš mít správný item, na kterém budeš moct ten nepovedený roll upravit, tak ti bude mystic k ničemu. Když půjdu do důsledků, tak než RNG je spravedlivější i AH/RMAH flippování/dotování, ani 5000 hodin, ti totiž nezaručuje, že ti padne item, který chceš.
Quetak je neoficiálně 1352. life time killer na světě i já jsem 4928. (bavíme se tu o 12 000 000 prodaných kopií D3) a kdybych chodil od začátku furt nové chary a né až poslední 2 měsíce, tak jsem mohl být už taky PL 1000, přesto se v tomhle naše názory rozcházejí. Já chci mít za pár stovek hodin endgame gear a chodit T6 jako buldozer a pak si najít vlastní endgame a Quetak se chce na to samé místo dostávat 5000 hodin, na tohle ovšem 11 000 000 lidí nemáš čas. Bude to oříšek vybalancovat a stejně se jim to nepovede

.