Sepsání dojmů z Bety Reaper of Souls
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Volové, jsem skoro upadl ze židle. Pěkná shrnutí Javůrku a pěkně vyjádřený úkol Zlatý orle
Re: Sepsání dojmů z Bety Reaper of Souls
Bohužel jsi to vystihl naprosto přesně. Gear prošel nerfem, speciální affixy na legendárkách víceméně také a po všech těch ohlášených "užasných" změnách není prakticky ani památky. Nyní nacházím v RoS legendárky s opravdu "skvělými" affixy typu pištění prasete při zásahu, 25% šancí na blesky, které uberou pár desítek tisíc hp (při milionech hp bílých monster) nebo obnovou zdroje při obdržení ohnivého poškození (nicméně pouze malé množství a ještě je tam časový limit) a další a další perly, které okamžitě končí u kováře rozložením. Prostě sen každého Diablisty, vlastnit takové kousky. Zase to skončí tak, že bude dobrých jen pár legendárek a ze zbytku se budou ježit chlupy (všude). Cválá mi mráz po zádech, když čtu prohlášení vývojářů Blizzardu, jak jsou některé speciální affixy na legendárky až moc dobré a raději je odstraní, zredukují do nezajímavé podoby nebo přesunou do setů. Když betu ve finále porovnám s konzolovou verzí (Loot 1.5), nachází se nyní prakticky na její úrovni (DPS a staty). Co dodat. Je toho ještě mnohem více, sepsal jsem dojmy z jednotlivých částí bety (adventure mód, dropy, craft, mystic) a šel trochu více do hloubky než Javor, ale jako celek je to tak negativní, že s článkem raději počkám na případné beta patche. Datum vydání mě po těchto zkušenostech také překvapilo, ale naděje umírá poslední.Gold Eagle píše:Koukám Blizzard dělá hry stylem - ultrasuper gear vrhneme do hry + skilly a pak začnem nerfovat a tím to vyladíme.
A co byste chtěli, už to není jako za časů sc1/bw a d1/d2, kdy vývojáři těm hrám rozuměli. Dneska prostě semelou nějáký shiny crap který pak prochází velkým a dlouhým beta testem, z kterého skoro nic nevzejde, protože oni nechápou proč si ti hráči stěžujou, nebo jim je to u zadku
R.I.P. 27.3.2014
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Ouch Petros, trochu jsi mě zmrazil...Doufám nakonec v dobrý konec Jinak budu doost zklamaný.
No, nechci být vyloženě pesimista, ale to je právě to, proč sem si pořád přál, abych měl přístup do bety, tzn. abych si to užil, dokud je co
Páč podle mě se stane to, co Blizz ve finále udělá skoro pokaždé = natěší na vzdušné zámky a pak kde nic, tu nic... Viz. Bossové z kterých měli padat supr trupr legendy a obecně bombastické věci. (za poslední měsíce, co jedu jen mp10 se mi ještě nestal, že by mi padlo něco použitelného a hodnotného - vlastně mi nepadlo za celou dobu nic, co by mě dostalo do kolen) Achjo.
Páč podle mě se stane to, co Blizz ve finále udělá skoro pokaždé = natěší na vzdušné zámky a pak kde nic, tu nic... Viz. Bossové z kterých měli padat supr trupr legendy a obecně bombastické věci. (za poslední měsíce, co jedu jen mp10 se mi ještě nestal, že by mi padlo něco použitelného a hodnotného - vlastně mi nepadlo za celou dobu nic, co by mě dostalo do kolen) Achjo.
Já se hlavně těšil, že ty nové legendárky budou trošku víc měnit skilly. Je tam jen co se přímo týkají některých skillů a to většinou jen že třeba odstraňují resource, atd. Čekal jsem ěnjaké větší modifikace, klidně přidání úplně nových skillů na legendárky. Snad si nechávají do plné verze velké rezervy, jinak je to v pytli. Petros klidně to zveřejni, pochybuju že bude nějakej patch, kterej by to změnil momentálně, protože si to asi patchujou interně a do bety dávaj jen nějaké provozní věci.
Já bych byl rád kdyby si to sem hodil já sem rád za každou maličkost co se dozvím i negativní kritika je kritika a já se na ten datadisk tak moc těším že potřebuji nutně shladit abych neměl velké oči a pak byl zhnusený.Petros píše:Gold Eagle píše:Je toho ještě mnohem více, sepsal jsem dojmy z jednotlivých částí bety (adventure mód, dropy, craft, mystic) a šel trochu více do hloubky než Javor, ale jako celek je to tak negativní, že s článkem raději počkám na případné beta patche. Datum vydání mě po těchto zkušenostech také překvapilo, ale naděje umírá poslední.
Hmm, tak to vypadá, že se opakovat situace z D2 nebude. Jako tomu bylo u LODu.
Ale tak je fakt, že jsou tam jiní lidi, co směřují jinam.
Ale tak je fakt, že jsou tam jiní lidi, co směřují jinam.
Hele Heller čo to píšeš ? situácia z D2 LoD sa samozrejme nebude opakovať..doba je inde...ale nebude sa ani opakovať to čo vyšlo 15.5.2012...to bolo čo ? Diablo 3 ??? tam len padali " legendárky " ..skutočne..možno po 1 000 hodinách v hre a nakoniec droplo niečo čo bolo pre monko- barbarového wizarda...proste peachoviny...som rád,že sa sa teraz snažia...,že sú tam doplnkové staty....je jedno,že je to + 30 k kvičaniu prasaťa...je to funny hra a chceme sa baviť ..o to ide..a nie sa trápiť alebo kupovať super gear na AH a potom si honit triko a sekat frajera.....alebo chodte na steam..teraz je tam v akcii Titan quest...okolo 2 € ....soc cena !
Nechapu jak to, ze opet odstrani vsechno zabavny a zustanou sliby muze nekdo videt jako ze "Se snazi"
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Já už snad lituju ze tu betu mám...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Občas mně příjde že hraju jinou hru, dneska sem si nechal otevřít torment1 s vidinou, že konečně začnou padat ty legendárky, prošel sem 3/4 A1 a kdyby mi nepadnul klíč a 3 materiály z knihoven v katedrále tak nevím jak hvězda vypadá, pak už sem na to neměl sílu. Předtím sem si dal komplet A3 na master a jedna legendárka. Tohle mi teda jako větší šance na drop legendárních předmětů nepříde, je to slabota. Kdybych stejnou dobu hrál na live serveru tak jich mám tak 10.Javurek píše: Loot 2.0
Změna toho jak funguje loot je asi jednou z nejvíce očekávaných změn a hodně z Vás již mělo možnost si nový drop vyzkoušet na PTR serveru. Hlavní změny k lepšímu bych viděl ve větší šanci na drop legendárních předmětů a takzvaný "Smart drop", kdy předměty padají převážně za hranou postavu. Co se týče legendárních předmětů, tak nyní padají mnohem více včetně legendárních receptů, na které je potřeba nový materiál a většinou i bílá verze vyráběného předmětu. Když jsem poctivě prošel všech 5 aktů včetně otevírání všeho a procházení kompletně celých lokací, našel jsem cca asi 15 legendárních předmětů a většinu jsem využil jako celkem solidní upgrade postavy. To je myslím změna k lepšímu, když uvážíme ze v klasickém d3 byli lidé, kteří snad i za stovky nahraných hodin nenašli nic moc použitelného.
Rolly rare itemů jsou tragický, do kolen je sráží to, že můžou mít jen 4 primární vlastnosti, to je velká chyba.
Hraju teda na PTR takže lvl60, možná je to na betě RoS jiný, v což doufám, jinak se mi to nějak moc nelíbí. Na itemech maj ještě hodně co vylepšovat, jestli to zůstane tak jak je to teď tak to bude pohřbení diabla, který stojí a padá na itemizaci. Zbytek hry je celkem ok, ale ty itemy se mi hrubě nelíbí...
Současná hra sice není ideální, ale co se týče itemů tak mi příde lepší, stačilo by potunit pár legendárek, přidat pár affixů na rare itemy - splash dmg, %ele dmg, skill boostery a bylo by to v pohodě.
Asi hrám inú hru(na PTR iba),ale ja sa bavím parádne.Asi to bude tým,že som len casual player cca 2 hodky denne.
Viac hodín som nahral iba wo WOw,ale tam som si kupoval každý datáč + každý mesiac cca 11€ platenia....
Ludia niekedy si myslím,že D2 staviate až na moc vysoký piedestal,alebo že fakt čakáte zázraky....
Viac hodín som nahral iba wo WOw,ale tam som si kupoval každý datáč + každý mesiac cca 11€ platenia....
Ludia niekedy si myslím,že D2 staviate až na moc vysoký piedestal,alebo že fakt čakáte zázraky....
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Prosí,porad mi ako si na PTR otvorím Torment IQuetak píše: ...dneska sem si nechal otevřít torment1 s vidinou...
...Hraju teda na PTR takže lvl60,možná je to na betě RoS jiný...
požádáš někoho kdo má RoS ať ti otevře hru na torment a pozve tě
zahadum:
no abysme se nakonec nedivili .. tento tým umí totiž velmi dobře mazat med kolem huby .. to jim jde. Jak vidno.
no abysme se nakonec nedivili .. tento tým umí totiž velmi dobře mazat med kolem huby .. to jim jde. Jak vidno.
tak toto ma teda nenapadlo,dík za raduQuetak píše:..
P.S. - Skúšam frozen build s leg. mečom,ktorý má 10% šancu že instantne zabijem zmrazenú mobku,pri elitách je to redukované.Taká obdoba Crushing Blow,sem tam zabijem elitu aj s 50% a viac HP instantne.V builde nemám Frost Novu(používam frost novu ma hydre cez legendárnu helmu),ale zmrazujem čím sa dá.Možno týmto na Torment i
Naposledy upravil(a) manusky11 dne 29.12.2013, 21:31 hod., celkem upraveno 2 x.
Heller to si kedy na to prišiel ? to si fakt myslíš,že tá alfa verzia ktorú máme teraz ( vanila ) je lepšia ako Diablo 3 RoS ? škoda,že Blizzard nezachová aj túto pošahanú verziu na LIVE a nedá zvlášt servery s RoS....dalo by sa potom porovnať kde bude viacej hráčov.....hmm ale nemali by tam svoje milované AH...hmm tak nič....nakupovať sa nebude..hold musí sa hrať....potom býva drop..... verzia BUY and SOLD končí
zahadum: podle profilu se evidentně řadíš ke casual hráčům, těm se RoS asi líbí mnohem víc než HC hráčům, kteří od hry vyžadují něco víc než co může nabídnout kdejaká hra na mobil. (bez urážky)
V RoS je několik výborných věcí jako smart drop, mystic, bounties+rifty, ale když k tomu všemu nebude dobrá itemizace tak to je vše úplně k ničemu.
V RoS je několik výborných věcí jako smart drop, mystic, bounties+rifty, ale když k tomu všemu nebude dobrá itemizace tak to je vše úplně k ničemu.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔