Dnes učiněn další objev pokud máte puzzle ring (s goblinem co sbírá bílé dropy) a jdete do pvp arény tak při pohybu neustále vyhazuje goldy a to i pro soupeře
Nově se mi nelíbí, že se selffoundem za novou postavu se po 8 hodinách na 60. levelu na masterovi dostanete do siituace jako ve Vanille - žádnej progress v gearu a slovo crap je čím dál častější. Jenže zde není Ah, takže máte do 40 k dmg a 1 mil EHP a konec.
Davo, ty se moc nesměj, ty budeš mít v ROS největší dilema. Máš obří dps, ale na potvory od 65 levelu vejš máš málo EHP. Ty budeš tady nadávat jak utrženej. Bo nový věci z lootu 2 ti budou zvedat EHP, ale dps ti půjde dolu.
V samotným PTR se mi nelíbí, že mi za 2. novou postavu od 0 (wizardka) padá místo legend. zbraní legend plánky a legend. craft materiál, kerý je mi bez ROS na exkrement! GRRR. Inu holt tlačenka na nákup ROS, proto tam tuhle blbost jistě nechaj.
Teda, kde bereš tu jistotu... Vím, co by na tom tak dlouho mastili, ale přece jen, není to brzo? Sám teda nemám zkušenosti, jak kdy Blizz vydával patche, uvidíme...