Já kolem 21 hodiny cca 1800 latence.HELLERcz píše:Kolem půlnoci jsem ještě hrál a normálně jsem měl rekordně nízký ping , kolem 170 a šlo to fajnově Tak jsem si to na chvíli užil
(normálně mívám 200+ , spíš i 300+ a je to na hratelnosti znát)
PTR Patch 2.0.1
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Re: PTR Patch 2.0.1
Jedna technická, akú máte verziu hry na PTR v Battle.net aplikácii?
Ja tam mám Updated to version 2.0.0.20874...díky za odpoveď
-
- Quill Rat
jejda taky bych si zahrat ros ptr kdybych mohl snad dostanu
RoS PTR nie je ....je len PTR alebo RoS beta
ak máš diablo 3 tak máš prístup do PTR
ak máš diablo 3 tak máš prístup do PTR
teda jeste pro upresneni,az bude patch 2.0 na live,uz nebude zadny monster power ani nephalem stacky,zejo? ...tak to abych sel expit ted,protoze na master se expit paragon neda...
Inak napadlo niekoho ze expit paragon sa nebude dat ? Aby napr novy hraci neboli znevyhodneni. To by bolo celkom zaujimave stopnut proste expenie paragonu a len cisto farmit akoze nove itemy
no zatim to tak vypada,exp budou na 60 tak nizky,ze vic jak 100 para lvl stejne nedas
Kravina, ale při testu kraftů mi scházely "bílé" esence, tak když jsem byl na začátku s novou postavou, tak jsem je "nafarmil" u vendora nákupem věcí a následném rozložení. Doufam, že to fixnou, neboť za pár šupů si jde udělat zásobu na vždycky... potom bílé věci opět ztrácí svůj význam... Druhá otázka je, jestli je potřeba tolik surovin na kraft...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Přece nemůžou takhle pohřbít pl....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
skoro bych rekl,ze je to zamer...chces expit vic? ok,kup si RoS,proc by treba jina kpadal equip na crusadera i v zakladnim D3? aby te to zralo,ze to nemas na kom nosit,dalsi nenapadny dokopavani ke koupi
Nebo to byl jen normalni bug jelikoz je to stejnej klient pro PTR i Betu takze musi obsahovat i expansion veci? Porad je to PTR takze se muze hodne veci zmenit.Alfajk píše:skoro bych rekl,ze je to zamer...chces expit vic? ok,kup si RoS,proc by treba jina kpadal equip na crusadera i v zakladnim D3? aby te to zralo,ze to nemas na kom nosit,dalsi nenapadny dokopavani ke koupi
bug to zcela urcite neni,protoze rikali,ze chteji mit spolecnyho klienta pro vsechno,navic tam jsou vsude mozna odkazy na "dokup si reaper of souls pro ziskani ... "
koho to zajímá, stejně si to koupíme všichni
stejne to asi nema zadnej vyznam,ale nepremejslel nekdo o tom postnout to na blizz foro jako namety od diablofans.cz ?
Mám to stejný...Venom píše:Jedna technická, akú máte verziu hry na PTR v Battle.net aplikácii?
Akurát mi padli leg.bracery s tým,že ked zoberiem shirne tak sa mi spavnú championi.Som to testoval a je to bomba šanca je 100%.
Love 2.0.
Love 2.0.
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
hmm tak padaj neviditelný lege ...jinak měl jsem na HC lag jako kráva následovaný dc byl jsem lvl 28 po návratu jsem byl lvl 27 ...někdo podobný zážitek?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to se občas stane, PL bych ani neřešil, ale mě např dropla skvělá legendárka a za minutku potom DC, po logu do hry lege v tahu ale tohle se děje né jen na PTR, stalo sem i to v normální hře, možná je to snaha o určitou ochranu před ripem na DC ze strany blizzu.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Rad bych se zeptal. vcera sem dostahoval PTR a nemam v obsahu postavu crusadera. Cim to? chybi mi Key? nebo jak se to odblokovava? mam verzi 2.000 neco.
ne 2.1.0...
takze to nechapu.
ne 2.1.0...
takze to nechapu.
Crusadera muzes hrat v Reaper of Souls. Pro vsechny je jen PTR na vyzkouseni a testovani noveho patche. Beta Reaper of Souls je Closed beta - jen vybrani