Vyplatí se?
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:TALICH#2215
Ahoj, zrovna váhám nad tím, jestli si mám předobjednat Diablo III RoS, když je to teď zlevněné...co myslíte? Má to vůbec cenu ten datadisk kupovat?
JamesT
Re: Vyplatí se?
Zajímavé, sleva na hru která ještě nevyšla.. myslím že za hru budeš muset zaplatit tolik, kolik bude její cena v dobu kdy ti ji budou posílat. Navíc cena ještě vůbec nebyla stanovena pokud se nepletu. A jestli má cenu ten datadisk kupovat se musíš rozhodnout sám. Někoho připravované změny těší a někoho ne
Nevěř na slevy u nějakých pochybných obchodů, dělají to jen aby vydělali oni. Stejně ti pak daj normální cenu.
Tak ako vždy a u všetkých hier máš najlepšie počkať na stanovenie ceny a oficiálne predobjednávky, nie nejaké pofidérne prísľuby s hrubým odhadom negarantovanej ceny a potom si porovnať ponuky shopov - niektoré k predobjednávkam dávajú bonusy, tak je to len o tom urobiť si malý search.
-
- Quill Rat
- BattleTag:TALICH#2215
Na xzone.cz mají předobjedávku za 999 Kč. Tam jsem taky kupoval předobjednávku Diabla 3...je to jede z nejznámějších online obchodů s hrama v ČR... http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3427
JamesT
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Proč kupovat zajíce v pytli? já si počkám na celkové kontury RoS a také na to, až si zahraju paragon 2.0 a další vychytávky v PTR a uznám, že mě to baví...