napadlo mě, že na naše fórum by mohlo chodit poměrně hodně technicky zdatnějších lidí než jsem já, a třeba mi někdo poradí s následující problémy:
1. před pár dny jsme si pořídili novou TV, je to 46" TV od Samsungu, k této televizi jsem si nechal od kamaráda postavit HTPC (počítač určený pro přehrávání filmů, fotek atp.), který mám přes HDMI kabel připojen k této TV. Ačkoliv toto miniPC je primárně určeno na multimediální použití, tak mě velmi potěšila možnost instalace D3 a vskutku, D3 tam lze spustit a hýbe se při nižších detailech docela schopně. Mám však 2 problémy - texty nejsou z těch cca 2,5m příliš čitelné a při vyšších nastaveních není vidět ve hře kurzor myši. Máte někdo podobnou zkušenost a řešili jste tento problém a dokážete mi poradit? Možná to bude někde v nastavení W7 nebo D3, vůbec netuším. Na nižší rozlišení se mi to příliš hrát nechce, je možné že mi nic jiného nezbyde, ale nejdřív chci zjistit, zda by to nešlo vyřešit při lepších rozlišeních

2. u svého pevného PC mám wifi router, dokud jsem si nepořídil to HTPC tak jsem ho nepoužíval. Důvodem bylo to, že při hře v D3 mi způsoboval několika vteřinové lagy. Mám připojení přes optiku 25/25 Mb/s. Když jsem měl D3 připojené na přímo bez routeru tak tento problém nemám. Teď pochopitelně router zase používám, ale jak jsem čekal, tak se mi problém začal opět objevovat. Nahrál jsem do něj i nový firmware, ale nepomohlo. Nechce se mi příliš kupovat nový router, třeba to bude nějakým chybným nastavením na routeru (značka LevelONE, typ doufám ten co je v odkazu) a půjde to vyřešit bez další investice.
Díky moc za rady a pomoc.