Checking for updates..
zdravím,
nedávno jsem si chtěl zahrát D3, spustím, začne "checking for updates.." o několik minut stále to samé, říkám OK, asi se něco porouchalo. Odinstaluju, smažu vše co bylo s D3 spojené, stáhnu znovu instalator a stále to samé. "checking for updates.." stalo se to někomu? Nějak jsem to nedokázal rozchodit a reinstal win se mi zrovna nechce. Pokud by někdo věděl jak tento problém odstranit, budu mu moc vděčný.
díky čau
nedávno jsem si chtěl zahrát D3, spustím, začne "checking for updates.." o několik minut stále to samé, říkám OK, asi se něco porouchalo. Odinstaluju, smažu vše co bylo s D3 spojené, stáhnu znovu instalator a stále to samé. "checking for updates.." stalo se to někomu? Nějak jsem to nedokázal rozchodit a reinstal win se mi zrovna nechce. Pokud by někdo věděl jak tento problém odstranit, budu mu moc vděčný.
díky čau
Re: Checking for updates..
zkus to spustit skrz ten nový launcher
spust to jako spravce pripadne vypni firewall
stáhnul jsem celý nový game client (instalator) spustím jako správce, ale problém stále a FW je off
Zkoušel jsi přes? http://eu.battle.net/en/app/
stáhl jsem a píše mi to, že nejsem připojený k internetu.. ale to jsem.. :/
jestli mas mezi pc a AP jeste neco jako router nebo switch,tak to vypoj,zapoj si kabel netu primo do pc
tak zatím to jde, chtělo to updatovat flash player, tak uvidíme dál. Zatím díky za typy a rady!
tak pak to hodí hlášku "whoops, looks like something is broke, try again later" .. fuu
Podle prvotniho popisu to vypada pouze na poskozeny updatovaci soubor ... zkus to updatnout manualne ... jmeno souboru ze slozky Update vepis do vyhledavace, stahni ho a vloz misto toho stareho ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
přiznám se, že nevím kde ten soubor hledat, od D3 jsem vše smazal a odinstaloval :/
Nasel bys ho ve slozce s hrou tedy slozka Diablo III a pak slozka Updates ... d3-0-16603-Win-final.MPQ ... tohle zadej do vyhledavace na internetu, stahni a nahrad.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
hmm, ten soubor v pc nemám, protože jsem smazal vše s D3 spojené a i když jsem ho zkusil stáhnout bokem, furt to hází errory..
edit: tak teď to vypadá, že už to jde. Asi to chtělo teď po tom co jsem vše stáhl znovu restart pc a vypnout FW. tak díky za trpělivost a rady. Díky moc.
edit: tak teď to vypadá, že už to jde. Asi to chtělo teď po tom co jsem vše stáhl znovu restart pc a vypnout FW. tak díky za trpělivost a rady. Díky moc.
tak teď je jiný problém, instalator začně normálně stahovat d3 ale po chvíli vždy vyskočí chyba a ukončí se to :/
tak fajn, problem solved, díky za vše lidi můžete LOCK
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:PepsiFandaCZ#2158
Ten samej problém....
Update Flash Player problém vyřešil...
Update Flash Player problém vyřešil...