Jak bezpečně koupit battle.net účet?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Treeleaf
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Treeleaf#2206
Jak bezpečně koupit battle.net účet?

Příspěvek od Treeleaf » 10.11.2013, 17:07 hod.

Dobrý den,

Uvažuji o koupi battle.net účtu, s Diablem, a tak se chci zeptat:

1) Zda-li je možno převést hru z jednoho battle.net účtu na druhý.
2) Pak-li že ne, tak jaká všechna hesla, jména, apod. mám vyžadovat, k odkoupení celého účtu, aby si předchozí uživatel nechal co nejméně (nejlépe žádná) zadních vrátek.

Děkuji za odpovědi. Jestli s tímto máte někdo zkušenosti (podnikli jste podobnou transakci) budu jen rád, když zde napíšete podrobnosti :).

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Re: Jak bezpečně koupit battle.net účet?

Příspěvek od Fru-fru » 10.11.2013, 17:18 hod.

Kámo odkup bnet účtu je vždycky riskantní. Originální majitel se k němu může vždycky dostat přes uvedení svých původních detailů (jméno, adresa ad...) a s tím, že Ty jsi acc ukradl. Pošle blizu scan občanky a řidičáku, možná má schovanou nějakou účtenku, a potom jistojistě ostrouháš. Blizz mu vyjde vstříc protože bnet účet je neprodejný, nepřenosný a ty ostrouháš
Jako pokud to kupuješ od kámoše, tak asi v pohodě. Ale od cizího bych do toho určitě nešel...
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Treeleaf
Quill Rat

Příspěvek od Treeleaf » 10.11.2013, 17:23 hod.

Ano to chápu, tuto možnost beru na vědomí, jde mi spíše o eliminaci možností ostatních, jako je změna emailu atp ...

Jinak máš určitě pravdu, že odkup účtu (ať už jakéhokoliv) je risk.

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 10.11.2013, 17:24 hod.

Ja taky kupoval D3 od nekoho jineho,jenze pak mi dosly ty rizika s tim spojene.Pro klid duse jsem si koupil upe novou zabalenou :) A clovek pak vi,ze to jeho apod. Muj nazor.

Edit : A nac vubec kupovat ucet :D Radsi opravdu novou hru a rozjet si to hezky od zacatku se svym charem a ne nejakym zajetym...
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 10.11.2013, 17:27 hod., celkem upraveno 2 x.

Rawmen
Gorebelly
BattleTag:Rawmen#2174

Příspěvek od Rawmen » 10.11.2013, 17:25 hod.

Souhlas, také jsem myslel, že si koupím D3 od někoho (nevím proč to kupuješ Ty), ale pak mě tu lidi přesvědčili a já jsem si radši řekl o D jako k narozeninám, myslím že je to dost o hubu a hlavně blizz určitě nechce, aby si lidi prodávali účty, protože tím přichází vlastně o prachy.

Můj názor je, že radši si trochu připlať ať máš svůj účet.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát. :)
PS: Skyrim1988 je bůh.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 10.11.2013, 17:25 hod.

Treeleaf píše:Dobrý den,

Uvažuji o koupi battle.net účtu, s Diablem, a tak se chci zeptat:

1) Zda-li je možno převést hru z jednoho battle.net účtu na druhý.
2) Pak-li že ne, tak jaká všechna hesla, jména, apod. mám vyžadovat, k odkoupení celého účtu, aby si předchozí uživatel nechal co nejméně (nejlépe žádná) zadních vrátek.

Děkuji za odpovědi. Jestli s tímto máte někdo zkušenosti (podnikli jste podobnou transakci) budu jen rád, když zde napíšete podrobnosti :).
je to relativne bezpecny koupit z druhy ruky,budes potrebovat vsechno,teda heslo,login,idealne puvodni mail,tajnou otazku + odpoved,jeho real jmeno(to nejde uz zmenit) + pozaduj kopii dokladu o zaplaceni diablo pripadne jiny hry,ktery se nachazi na onom uctu,pokud kupoval krabicovku,pozaduj od nej registracni kod kterej je na ty karticce v krabici...kdyz tohle vsechno budes mit a aktivujes si na ten ucet authentifikator+ sms protect,je jen velmi mala sance,ze se k uctu dostane zpatky,kdyby chtel

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 10.11.2013, 17:34 hod.

Jasně, já stejně odpověděl jen na polovinu. Píšu tady odpověď a mluví tu na mě lidi:D
Tak se vrátím na začátek:
1. nelze převést hry
2. potřebuješ mailovou adresu, heslo k acc, security question, získat původní authenticator a změnit tel č. pro SMS security. - tím získáš kompletní přístup k acc. Ale tím to nekončí.

Dále je potřeba, aby jsi změnil na účtu adresu majitele účtu a jméno, security question, změnit authenticator a tel č. pro SMS security.

Takže budeš potřebovat vyřešit věc tak a nejlépe ve spolupráci s původním majitelem, zaslat scan občanky, k tomu nejlépe přiložit účtenku o nákupu aspoň jedné hry ze všech aktivovaných. Pak projít povinným kolečkem se suportem - ti si Tě dále navedou. Platbu bych neprovedl dokud tohle vše bude zařízeno, případně se domluv na záloze ať rozložíš riziko ;)... V podstatě podstoupit "klasickou" změnu údajů majitele účtu ;)

Kdysi když jsem takhle řešil wowko, tak po mě chtěli znalost jmen aspoň jedné postavy z ACC a její povolání. Ale to už se asi dneska nedělá...
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Treeleaf
Quill Rat

Příspěvek od Treeleaf » 10.11.2013, 17:41 hod.

Alfajk: Děkuji, asi nějakou takovouto odpověď vyžadovala moje otázka :)

Fru-fru: Super, hnedle jak vše budu mít se do toho pustím :)

Rawmen + skyrim: Ano určitě máte pravdu s tím, že je lepší pocit mít hru originální, kterou vlastníte "jen vy", na druhou stranu, chci to koupit od člověka, o kterém vím, že chce doopravdy skončit a s hrou jako takovou už nechce mí žádné co do činění, Takže si myslím, že situace kdy za půl roku přijde a k tomu aby získal zpátky svůj účet bude muset kontaktovat blizzard, nenastane :).
-> Jedná se mi o to, aby toho (navrácení účtu) mohl docílit pouze touto cestou :)
Naposledy upravil(a) Treeleaf dne 10.11.2013, 17:44 hod., celkem upraveno 1 x.

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 10.11.2013, 17:43 hod.

Je s tím akorát víc starostí a nikdy nemáš jistotu že to ten člověk nedostane zpět když bude chtít. Diskuzi bych uzavřel než budu muset rovnou smazat protože obchodovat s účty je proti pravidlům blizzardu.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“