PARAGON 666
ja budu mít šest wizardů V RoS to bude asi hlavní char, za kterej budu hrát tak si to s každym projdu a budu mit pár zaručenejch legendárek při first killech bossů a pak je smažu
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paragon LVL 100
Jelikož neznám nikoho, kdo by byl tak daleko s PL, tak tě už trochu po očku sleduju a chtěl bych se zeptat, proč nechodíš s leorikem? v nadsázce řečeno, kdybys nosil na všech tech 8mi 100PL leoric, máš už teď hotovo
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:25 hod., celkem upraveno 1 x.
No comment
Škoda, že když tenhle Topic poslední dobou opět dost žije, neprobíhá aktualizace čl.1.
Škoda, že když tenhle Topic poslední dobou opět dost žije, neprobíhá aktualizace čl.1.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Antabus: je to dost velká ztráta dps, nosí ho aspoň follower. Expů by sice víc bylo, ale zase bych to dával znatelně pomalejc.
EmhyrVarEmreis: Ta krypta je hnus, úplně to to znehodnocuje PL100
EmhyrVarEmreis: Ta krypta je hnus, úplně to to znehodnocuje PL100
Quetak:..netrap se tím. Hnus co znehodnocuje PL100 je třeba protahování v coopu (a nemyslím jen na 60) nebo i credit card skill. Není stovka jako stovka, to je jistý
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, co je na tom takovej "hnus" expit jednu stovku za druhou je v mých očích tak strašná otročina a nuda, že kdybych to dělal, chtěl bych to udělat nejrychleji jak to je možný, proto na tom nevidím nic špatnýho. Že někdo udělá pl 100 za 40 hodin a já mám za 300 hodin hraní pl76 mě opravdu netrápí, tohle není muj bussiness
Väčšiu blbosť si streliť nemohol, PL100 bol znehodnotený už dávno cez patch(e) zvyšujúci bonus k expom. Teraz dávaš PL100 za 100 hodín behaním troch máp, Emhyr za 50 behaním dvoch. Aký je v tom rozdiel keď v čase zavedenia PL bolo potrebné 1000 hodín behaním celého 3. aktu ?Quetak píše:Ta krypta je hnus, úplně to to znehodnocuje PL100
http://eu.battle.net/d3/en/profile/TalRasha-2799/
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
v 1.0.6 (před boostem xp) to přes alkaizer runy určitě netrvalo 1000h
( např. http://www.youtube.com/watch?v=K5QtFFFOHeo - 100m/h dh v 1.0.6 = PL100 za cca 105h)
Neběhám tři mapy, ale skoro polovinu A1 (cementary, weeping, katedrala 1,2,3 +4 když procne, manor, halls of agony 2, festering, fields), krátký hry mě moc dlouho nebaví, tehle run mam na 1-1,5h podle procu. Crypta je na ty expy jednoduše moc OP když zdaleka převyšuje jakoukoli jinou formu expení. Ale možná to zase tak moc OP není, záleži kolik se k těm 40h připočte hodin, který spolkla příprava tý krypty, jestli je to dalších 40h tak je to vpohodě a beru zpět Nehrotím to abych to měl co nejrychlejc, proto chodím delší runy a ještě k tomu solo, prostě hraju/farmím s wizem s tím, že po dosažení PL100 založím novýho (třeba u posledního padlo za PL 0-78(50% expů na PL100) 148 legendárek a za 79-99 154 kousků takže mf nemá moc smysl řešit, zase tak moc velký rozdíl to nedělá)
DrSma: teď sem si posledního wize vyexpil z 0 na 60 sám za 2:48 s tím, že mě akorát kámoš otevíral questy. To je rychle skoro jako kdybych se nechal protahovat
( např. http://www.youtube.com/watch?v=K5QtFFFOHeo - 100m/h dh v 1.0.6 = PL100 za cca 105h)
Neběhám tři mapy, ale skoro polovinu A1 (cementary, weeping, katedrala 1,2,3 +4 když procne, manor, halls of agony 2, festering, fields), krátký hry mě moc dlouho nebaví, tehle run mam na 1-1,5h podle procu. Crypta je na ty expy jednoduše moc OP když zdaleka převyšuje jakoukoli jinou formu expení. Ale možná to zase tak moc OP není, záleži kolik se k těm 40h připočte hodin, který spolkla příprava tý krypty, jestli je to dalších 40h tak je to vpohodě a beru zpět Nehrotím to abych to měl co nejrychlejc, proto chodím delší runy a ještě k tomu solo, prostě hraju/farmím s wizem s tím, že po dosažení PL100 založím novýho (třeba u posledního padlo za PL 0-78(50% expů na PL100) 148 legendárek a za 79-99 154 kousků takže mf nemá moc smysl řešit, zase tak moc velký rozdíl to nedělá)
DrSma: teď sem si posledního wize vyexpil z 0 na 60 sám za 2:48 s tím, že mě akorát kámoš otevíral questy. To je rychle skoro jako kdybych se nechal protahovat
Quetak: no to je no
Třeba já si teď (opravdu sám) vyexpil nejrychlejší 60 s DH za necelejch 22h (a to jsem měl flawless star gemy a v helmě Star, aby mě z toho expení - poctivýho - třetí postavy za měsíc nešvihlo - solo to o moc rychlejc nejde (kdybych teda vymejšlel zhovadilosti, možná o trochu, jenže zázrak se nekoná, je třeba to proběhnout což je čas, kterej se nedá pokrátit a k tomu je limit LVL na úrovně, takže i kdybych potvory jen míjel, stejně budu muset expit na koncích obtížností, no...)
Takže slunce v duši
edit: V otázkách expení je tahle hra opravdu divná, to je pravda. Pořád se jí měněj pravidla (to opravdu normální není) a taky když hraju solo, vypadá to, že hraju úplně jinou hru, než ostatní.
Třeba já si teď (opravdu sám) vyexpil nejrychlejší 60 s DH za necelejch 22h (a to jsem měl flawless star gemy a v helmě Star, aby mě z toho expení - poctivýho - třetí postavy za měsíc nešvihlo - solo to o moc rychlejc nejde (kdybych teda vymejšlel zhovadilosti, možná o trochu, jenže zázrak se nekoná, je třeba to proběhnout což je čas, kterej se nedá pokrátit a k tomu je limit LVL na úrovně, takže i kdybych potvory jen míjel, stejně budu muset expit na koncích obtížností, no...)
Takže slunce v duši
edit: V otázkách expení je tahle hra opravdu divná, to je pravda. Pořád se jí měněj pravidla (to opravdu normální není) a taky když hraju solo, vypadá to, že hraju úplně jinou hru, než ostatní.
Antabus: Nevim jak spolehlive v solo hre otestovat zda-li L. Signet funguje nebo ne, ale pri hre v parte i kdyz byl bonus navysen o 30% z ringu dostal jsem stejny pocet expu jako ostatni hraci bez nej ... ledaze by se nasbirane expy v parte rozpocitavaly ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Guru: samozřejmě, že se rozpočítávaj expy v partě. To je podstata powerlevelingu. Nabušenej borec (nebo tři) si dávaj MP10 - ty tam mezi nima pobíháš a uskakuješ v trenýrkách a expů máš za to stejně jako ti pracující - to pak nestíháš první paragony ani počítat - a to raději ani nedomejšlím, co by to udělalo v Cryptě (logika Blizzu mi přijde z jiného světa - trochu to připomíná sociální systém v ČR )
- prsten určitě funguje vždy a všude, to strach neměj..
- prsten určitě funguje vždy a všude, to strach neměj..
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
guru: kdybys to chtěl otestovat solo, mám jednoduchyý tip na provedení. Vhodná je malá lokace s konstatním počtem mobů a elit = jednoznačně katedrala lvl 1. Běž ji nejmíň 3krát bez - zprůměrovat, 3krát s- zprůměrovat, ideální by bylo abys tam šel už vždy s plným NV- aby tam nevznikaly drobný odchylky s ohledem v který fázi čištění tu 1 elitu co tam je zabiješ( za každý NV dostaneš exp bonus). Samozřejmě vždy-mimo leoric- s jinak identickou výbavou a na stejné mp. Místo leorika nasazuj nějaky podobný crap ring bez exp bonusu.
Docela mne zajimalo kolik to udela v solo hre a tak jsem nasbiral 5NV a:
bez Signetu je EXP bonus 1082.6% / 42 600 XP za kostru
se Signetem je EXP bonus 1135.3% / 44 470 XP za kostru
Timto bych chtel podekovat elitam z FW a kostram z Cementery za jejich trojnasobnou ucast na tomto testu.
bez Signetu je EXP bonus 1082.6% / 42 600 XP za kostru
se Signetem je EXP bonus 1135.3% / 44 470 XP za kostru
Timto bych chtel podekovat elitam z FW a kostram z Cementery za jejich trojnasobnou ucast na tomto testu.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
tak som to konecne predcasom dotiahol na 100
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:25 hod., celkem upraveno 1 x.
Co máte proti té krásné kryptě Dobrá příprava se pozná podle toho, že máte lagy až do červené
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
OMG.:-D
Kolik XP za hodku se da takhle udělat?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Kolik XP za hodku se da takhle udělat?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Jako když se nikdo nefláká a má slušný postavy, tak 150M/h není na MP10 absolutně žádnej problém (šutr hlava + HF ring), přesně to fakt ale nesleduju.
Pokud všichni sólo hledaj kryptu, pak ji dva množej a dva poctivě připravujou elitky, prostě žádná ulejvárna, tak to vážně frčí Včera se mi parťáci trochu ulejvali, a přesto jsem za 3h dal 1,5 paragonu (z 95 na 96,5), což je asi 450M exp
Pokud všichni sólo hledaj kryptu, pak ji dva množej a dva poctivě připravujou elitky, prostě žádná ulejvárna, tak to vážně frčí Včera se mi parťáci trochu ulejvali, a přesto jsem za 3h dal 1,5 paragonu (z 95 na 96,5), což je asi 450M exp
-
- Gorebelly
Outdated