Reset progressu
Zdravím všechny,
Diablo III jsem moc nehrál, protože mě neuvěřitelně zklamalo. Teď však dlouhodobě marodím, tak tomu chci dát ještě šanci, ale chci začít úplně od začátku. Je nějaká možnost vymazání progressu? V loadovací obrazovce jsem dal Reset Game Preferences (nevím, co to přesně znamená) a vymazal postavy ve hře. Jenže mně zůstal progress u kováře, věci v truhle a pravděpodobně ještě někde něco (rok jsem to nehrál, takže si to nepamatuji).
Je prostě nějaká možnost začít ÚPLNĚ od začátku?
Sorry za dotaz, zkoušel jsem to hledat ve fóru a na nic jsem nenarazil.
Diablo III jsem moc nehrál, protože mě neuvěřitelně zklamalo. Teď však dlouhodobě marodím, tak tomu chci dát ještě šanci, ale chci začít úplně od začátku. Je nějaká možnost vymazání progressu? V loadovací obrazovce jsem dal Reset Game Preferences (nevím, co to přesně znamená) a vymazal postavy ve hře. Jenže mně zůstal progress u kováře, věci v truhle a pravděpodobně ještě někde něco (rok jsem to nehrál, takže si to nepamatuji).
Je prostě nějaká možnost začít ÚPLNĚ od začátku?
Sorry za dotaz, zkoušel jsem to hledat ve fóru a na nic jsem nenarazil.
Re: Reset progressu
Standardně to nejde ...
Ale nevím, zda by uměli vyhovět Blizzardi, když jim napíšeš Ticket ? Tak bych to zkusil.
Ale nevím, zda by uměli vyhovět Blizzardi, když jim napíšeš Ticket ? Tak bych to zkusil.
Myslíš ticket jako do fóra nebo nějaký helpdesk? Buď té kozí dobroty a hoď sem třeba direct link kam napsat. Díky.
Direct link ti nemůžu poslat, ale navedu tě.
Je to ticket na jejich helpdesk, jak píšeš.
Takže jdeš na http://eu.battle.net/d3/en/ , přihlásíš se, pak nahoře dáš Support - Your support tickets - zelený button Submit ticket a pak už tě to dále navádí a vybíráš tam možnosti, atd ..
Je to ticket na jejich helpdesk, jak píšeš.
Takže jdeš na http://eu.battle.net/d3/en/ , přihlásíš se, pak nahoře dáš Support - Your support tickets - zelený button Submit ticket a pak už tě to dále navádí a vybíráš tam možnosti, atd ..
Nebo se přepnout na US server. Zrejme jsi hral na EU, US je ale prazdny, pokud jsi tam taky uz neco nezkousel. Jiny server je naprosto prazdny, bez progresu.
Ano, prijdes o moznost hrat s vetsinou evropanu, ale z praxe - veskrze vetsina mych "kamaradu" z HC jsou cizinci.
Ano, prijdes o moznost hrat s vetsinou evropanu, ale z praxe - veskrze vetsina mych "kamaradu" z HC jsou cizinci.
Dík, jsi hodný, ale je mi to na prd. Na závěr to po mně chtělo (opravdu nechápu proč) oscanovaný proof a těmto fašistickým metodám se podřizovat nebudu.
Pro mě je závěr ten, že progress zrušit nejde a dotazy se normálně položit nedají. Ale Tobě díky za ochotu.
* druhý kolega - měl jsem tuším kdysi US verzi, ale byly problémy s patchi. Pak jsem si všiml, že mám UK verzi, ale z nějakého bizarního důvodu se stáhl defaultně US instalátor. Už si to nepamatuji, je to rok, ale tak nějak to bylo. Musel jsem to přeinstalovávat.
Pro mě je závěr ten, že progress zrušit nejde a dotazy se normálně položit nedají. Ale Tobě díky za ochotu.
* druhý kolega - měl jsem tuším kdysi US verzi, ale byly problémy s patchi. Pak jsem si všiml, že mám UK verzi, ale z nějakého bizarního důvodu se stáhl defaultně US instalátor. Už si to nepamatuji, je to rok, ale tak nějak to bylo. Musel jsem to přeinstalovávat.
Pokud vim tak patche se nevydávají pro oba servery současně ale třeba s jednodenním odstupem, možná že si trefil právě tu dobu.. teď už by ti to šlo.
Jinač kdybys měl na B.netu reálné peníze tak by sis těch fašistických metod trochu jinak vážil.. nechápu že má tolik lidí problém s tím prokázat se.
Jinač kdybys měl na B.netu reálné peníze tak by sis těch fašistických metod trochu jinak vážil.. nechápu že má tolik lidí problém s tím prokázat se.
Sorry, ale nutnost prokázání se oscanovaným proofem při položení obyčejného dotazu zavání pouze snahou o "zbavení" se zákazníka ještě před dotazem.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/2793392082
Takže ta možnost není, ale je hezké, že o ni uvažovali.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/2793392082
Takže ta možnost není, ale je hezké, že o ni uvažovali.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ale prosimte, jak jinak se mas prokázat?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Myslíš pro položení dotazu? No login snad stačí, bylo tam i jméno rodného města matky tak třeba to.
Zapomeňte na to - tahle možnost prostě není, problém "vyřešen" a looking forward for Grim Dawn.
Zapomeňte na to - tahle možnost prostě není, problém "vyřešen" a looking forward for Grim Dawn.
To jejich dozadovani se prukazu identity je samozrejme prasarna, zvlaste pak jen kvuli polozeni jednoho hloupeho dotazu. Ja tam jedu s falesnym jmenem, vse jsem porizoval pres paypal a nebyl zadny problem. Ale klidne si jim obcanky cpete a prispejte jim tak do jejich databaze :-D
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 25.0
- Kuki10
- Globální moderátor
A když něco zapomenes tak budeš ještě rad, ze mas tu občánku, jako už hodne lidi tady.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Az neco zapomenu, tak mi asi obcanka bude k nicemu vzhledem k tomu, ze jsem tam u nich veden pod falesnym jmenem...
- Kuki10
- Globální moderátor
I to se da řešit, jiste mas schovany u sebe nebo v ib doklad ze?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Jo, asi by to slo. Museli by si pres paypal zjistit, kdo presne za tu mou kopii zaplatil a to pak porovnat s tou moji obcankou. Ja si ale prave davam na heslo, kontrolni otazku nebo udaje ke zprovozneni authentificatoru pozor, abych jim nemusel nic posilat. Posilat OP se mi jim totiz fakt nechce a navic kdovi, jestli by byli ochotni takto resit uzivatele s falsenym jmenem
- Kuki10
- Globální moderátor
Nebyl bys první ani poslední.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Arnold: na paypalu ale pravé jméno musíš mít ne ?
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Jojo, vzhledem propojení as kreditkou...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2