Diablo 3:Reaper of Souls - Bude samostatně hratelný?
Zdravím,
Chci se zeptat zda se nadcházející datadisk pro Diablo 3 bude dát hrát samostatně (tedy bez nutnosti vlastnictví základní hry), či nikoliv.
Děkuji za odpověď
Chci se zeptat zda se nadcházející datadisk pro Diablo 3 bude dát hrát samostatně (tedy bez nutnosti vlastnictví základní hry), či nikoliv.
Děkuji za odpověď
Re: Diablo 3:Reaper of Souls - Bude samostatně hratelný?
ne nebude,posledni dobou nad tim porad premejslim,jaky vydridusi to jsou,prodaj za plnou cenu jen 1 akt(odhaduju tak 4 hodiny gameplay) a 1 hratelnej character,to me prijde docela malo za 1000 korun,ale na tu bidu co posledni dobu vychazi,se s tim asi hold musime spokojit,no...
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
A kolik máš na diabla nahráno hodin? podle elit a počtu postav budeš mít podobně jako já, což muže být mezi +- 600- 800 hodina a zaplatil sem za ně 1200. Kdo ti dneksa nabízí službu, že tě zabaví za 1200korun na takovou dobu? U datadisku stravíš to samý pokud si ho pořídíš, ne-li déle. Lidi, nikdo vás nenutí si to kupovat.
At odpovím k původnímu dotazu, na 99% tvrdím, že pro datadisk bude třeba mít základní verzi hry.
At odpovím k původnímu dotazu, na 99% tvrdím, že pro datadisk bude třeba mít základní verzi hry.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
jj, stráveno u hry v mém případě cca 350 - 400 hod za 1000,-Kč. Jeden z nejlepších kaufů mého Gamelifu života;)
Je vidět že o tom datadisku moc nevíš nebude to jen o 1 charu a o 1 actu, ale ten datadisk by měl překopat celou hru asi jako LOD u D2 a ten byl dokonce v době vydání dražší než původní hra, navíc určitě ještě neodhalili vše něco si určitě nechávají na blizzcon.Alfajk píše:ne nebude,posledni dobou nad tim porad premejslim,jaky vydridusi to jsou,prodaj za plnou cenu jen 1 akt(odhaduju tak 4 hodiny gameplay) a 1 hratelnej character,to me prijde docela malo za 1000 korun,ale na tu bidu co posledni dobu vychazi,se s tim asi hold musime spokojit,no...
jinak ted datáč určitě samostatně spustitelný nebude protože navazuje na původní hru.
Co takhle 90. léta kdy hra stála 1800Kč a přitom platy byly maximálně poloviční jako dnes
Dobrá, děkuji za odpovědi . Hold si budu muset hlouběji sáhnout do kapsy
Antabus: Kdyz mi posles 1200, vymyslim ti zabavu klidne i na 5000 hodin.
Re:
vam teda prijde uplne normalni platit za 1/5 contentu stejny prachy jako za celou hru? ale co ja se vubec divim,dneska lidi klidne nakoupej dlc mapy do jinejch her za dvojnasobek ceny puvodni hry a vubec jim neprijde divny,ze je vlastne vsude ojebavaj tim nejhorsim moznym zpusobem,vy jste proste ztraceny...ale jsou to vase penize,delejte si s nima,co uznate za vhodnyHELLERcz píše:Nevim co resite a stezujete si? Vzdyt to je klasika. A nechapu co tu blabolis o vydridusich. Jak psal Antabus.
Ja to mel jeste lepsi, kupoval jsem kolektorku. A snad bude kolektorka i k dataci s nejakym Malthaelem soskou. :-D
Sent from Note II
Tohle je samozrejme pravda, pomer ceny a toho co dostanes v dataci je proste mensi jak u puvodni hry. Navic, tech dalsich 500 milionu hodin muzu prosedet u D3 i bez datace (a stejne nic nepadne ). Staci se podivat na SC2, co prinesla puvodni hra (engine, jednotky, kampan, bnet2.0, etc.) a co prinesl datac. Par jednotek, kampan nacvakanou v editoru, par animacek. To jestli to tak u datacu bylo/nebylo/bude je vedlejsi a nic to na situaci nemeni.
Nijak zvlášť bych toto téma nerozebíral, myslím si, že teď o víkendu se vše dozvíme, jak to bude. Na Blizzconu Q and A.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Casus píše:Antabus: Kdyz mi posles 1200, vymyslim ti zabavu klidne i na 5000 hodin.
V tom případě ti doporučuju začít v tomto odvětví podnikat - možná bys pak takový radoby vtipný komenty vynechal
Muj koment nebyl radoby vtipny, bohuzel byl naprosto pravdivy. D3 je zalozeny na repetitivnim farmeni a vzhledem k repetitivnosti muzu uplne stejne jak ty s 600-800 hodinama tvrdit, ze jsem D3 dohral za 3 hodiny a to je pak docela draha sranda, 1300 za 3 hodinovou hru.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
na lidi jako ses ty je zbytečný reagovat, bohužel pro mě mi to nedá......je mi velmi líto, že tak rozsáhlou hru se spoustou možností jsi dohral za tři hodiny - já i při novém expení postavy, využívání AH a již pokročilé znalosti herních mechanismů s novou postavou neprojdu ani normal takto rychle. Natož na první průchod nové hry, kde čas vezme zkouknutí videí, poslechnutí si dialogů, zkoušení si nových dostupných run, nové krafty u kováře..aha, pán krmí nesmyslama o tom že co se opakuje neexistuje a tváří se důležitě a vševědoucně. Ještě smutnější však je, že pak trávíš mnohem více jak ty 3 hodiny -opakovaně psaním- dle 172 příspěvků - na foru tak špatné hry............................!!! velmi malé přirození se lékařsky prodloužit bohužel pro tebe nedá, ale stále je mnoho žen na světě, co jsou rády za jakkýkoliv, tak nezoufej a hlavu vzhůru
Zvlastni argumentace. Takze vlastne kazdy kdo nema nazor jako ty ma male prirozeni. Koukam ty mas docela velke, ale ego.
Mas pravdu, D3 je hra se spoustou moznosti. Muzeme ji srovnat treba s D2, jeho predchudcem. Na rozdil od D2 mam tisice ruznych moznosti jak rozdelit svoje staty a talentovy body a kazda vyexpena postava je tak svym zpusobem unikatni. Na D3 se mi dale libi propracovany system gemu, kde gemy ruzne kombinuji a nepouzivam pouze jeden v celym gearu a zelenej ve zbrani. Dale ocenuji ze D3 neni koridorova hra a muzu prozkoumavat rozsahly uzemi jednotlivych aktu. A tak bych mohl pokracovat docela dlouho.
Kazdopadne tohle ale nebyla pointa. Moje narazka byla o tom, ze jsi opakovanim jednoho useku porad dokola vycucal 600-800 hodin a klidne to mohly byt hodiny 3 pri jednom projiti, zbytek je repetitivni. A mozna si to nepriznas, ale oba dva nazory maji stejnou vahu. Dale tvuj komentar neprinasi nic cim bys moje tvrzeni popiral, takze byl uplne zbytecny.
PS: Nemusis byt butthurt, je to jenom hra.
Mas pravdu, D3 je hra se spoustou moznosti. Muzeme ji srovnat treba s D2, jeho predchudcem. Na rozdil od D2 mam tisice ruznych moznosti jak rozdelit svoje staty a talentovy body a kazda vyexpena postava je tak svym zpusobem unikatni. Na D3 se mi dale libi propracovany system gemu, kde gemy ruzne kombinuji a nepouzivam pouze jeden v celym gearu a zelenej ve zbrani. Dale ocenuji ze D3 neni koridorova hra a muzu prozkoumavat rozsahly uzemi jednotlivych aktu. A tak bych mohl pokracovat docela dlouho.
Kazdopadne tohle ale nebyla pointa. Moje narazka byla o tom, ze jsi opakovanim jednoho useku porad dokola vycucal 600-800 hodin a klidne to mohly byt hodiny 3 pri jednom projiti, zbytek je repetitivni. A mozna si to nepriznas, ale oba dva nazory maji stejnou vahu. Dale tvuj komentar neprinasi nic cim bys moje tvrzeni popiral, takze byl uplne zbytecny.
PS: Nemusis byt butthurt, je to jenom hra.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sirius#2877
Ale diablo je jen o gearu a jeho farmeni. Je to o prodirani se tunou zlutých crapů a hledání unikátního předmětu. Ale musím přiznat že v dosavadním Diablu je to teměř nemožné. Ale proto se tak všeci těšíme n RoS kde to bude o hodně hodně lepší podle všeho co zatím známe:-)
D3 je jedna z nejlevnějších her. Průměrná herní doba dnešních titulů je třeba 12 hodin za stejnou cenu jako D3. Když to přepočtu na cenu a odehraný hodiny, tak mnohem více hráči zaplatí za elektřinu než za samotnou hru (ale to si nikdo neuvědomuje). Navíc D3 nabídlo vydělání peněz prostřednictvím aukce. Já toho v menší míře využil a mám zadarmo D3 a 2 následující datadisky (pokud druhý bude).
nechápu, že zvorna u tohoto typu hry se oháníte a zlobíte se a narážíte na vydřiduchy.
stačí se podívat na hry, typu COD, kde kampaň je dohraná za pár hodin a mulťák nestojí za nic.
stačí se podívat na hry, typu COD, kde kampaň je dohraná za pár hodin a mulťák nestojí za nic.