CRYPT RUNS
Ahoj všem, každý den chystám s barbarem crypty na run, kde můžete nasbírat až 80k xp za jeden run, pokud by někdo měl zájem zahrát se mnou tak jsem online každý den, někdy jen půl dne a někdy až celý den. Nechystám to ani moc poměrně dlouho tím pádem se to hodně vyplatí hlavně pro ty kdo chtějí rychle naexpit .. Přidávejte si mě a když tak pište že jste s ČR abych věděl díky. Nibiru#2760
Re: CRYPT RUNS
přidal bych se, škoda, mohu až v podvečer kolem cca 6-7 hodiny s monkem na mp 10, crypty jedu dle osvědčeného návodu http://www.diablofans.cz/paragon-crypt-farm.html
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Ahoj, budu on-line po 17:00 hodině. Pošlu ti žádost, jestli teda budeš taky online.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mili ... o/31287249
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mili ... o/31287249
Jak říkám crypty chystám každý den takže pohoda, i večer tu bych měl být
Já cryptu ještě nejel takhle připravenou, takže se moc těším až to vyzkouším a budu ty vyzvracené zombíky mlátit hlava nehlava
Re:
v tomhle máš pravdu a hodiny se crypty delat nedaj, ale expy jsou třebaHELLERcz píše:Jste blazni. Takto si kazit hru. Ale proti gustu... Krypty mam moc rad ale v ramci celeho runu a ne abych udelal takove silene a rychle najezdy.
Sent from Note II
Suhlasím s HELLEREM
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
už to hrávam len občas, pretože čakám na vylepšený loot, to je to podstatné....hra ma prestala baviť, pretože je to o stereotype a nikdy nepadalo nič použiteľné
ale z dlhej chvíľki si to zavše zahrám, tak ak by si mal to strpenie so mnou vydržať, tak by som si určite rád zahral, hlavne ak rýchlo pribúdajú expy :-)
ale z dlhej chvíľki si to zavše zahrám, tak ak by si mal to strpenie so mnou vydržať, tak by som si určite rád zahral, hlavne ak rýchlo pribúdajú expy :-)
Tak prave mam za sebou prvni run a 4x legendary, 75M exp.
Spokojeny:)
Spokojeny:)
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
jak dlouho takto přípravený runy trvají a jak dlouho je trvá připravit by mě zajímalo. Dík za odpoveď
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Na youtube mas hromadu videi. Vsechno zvladas to 45min.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar lidi ,
tak nevim no.Primo tyhle rychlonajezdy neodsuzuji,ale hrani je to o nicem,moc rychle.Ted me to presvedcilo.Dal jsem si plnohodnotny run,kryptu nehledam.Bud je nebo není.Nakonec byla.Po 40min. nahrano 76M k tomu pohodova hudba.A ne jen porad cist chat,pojd uz,nezabijej je apod. No tim chci rict,ze tyhle najezdy do te moji první 100,vynecham Ale nejsou spatne tyhle najezdy.Tak at si každý hraje jak chce
Zdar a sílu všem...
tak nevim no.Primo tyhle rychlonajezdy neodsuzuji,ale hrani je to o nicem,moc rychle.Ted me to presvedcilo.Dal jsem si plnohodnotny run,kryptu nehledam.Bud je nebo není.Nakonec byla.Po 40min. nahrano 76M k tomu pohodova hudba.A ne jen porad cist chat,pojd uz,nezabijej je apod. No tim chci rict,ze tyhle najezdy do te moji první 100,vynecham Ale nejsou spatne tyhle najezdy.Tak at si každý hraje jak chce
Zdar a sílu všem...
Jestli budete potřebovat WD, tak mi klidně napište, já už sbírám jen legendarky, jelikož mam PL 100, takže klidně helfnu. karath#2790
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kara ... o/28908631
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kara ... o/28908631
Ano, je to blbákov, ale určitě ne větší, než byl kdysi např. Alkazier run na MP1
No není tohle nádhera?
No není tohle nádhera?
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:jardach85#2631
- Kontaktovat uživatele:
zdar, kdyby nekdo vecer cca po 19:00 sel na crypty, tak bych se pridal, muj monk by to mel umet pripravit a pak uz to nekdo poklidi ;-) kdyztak si me pridejte a napiste crpt run, dik
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sirius#2877
Hoj taky bych to skusil... Mám monka schopnýho na přípravu, ale mám problém to sám zabít:-D Vždy mě sundaj Decyar nebo jak se těm šaškům nadává:-) Tak kdyby mě někdo vzal tak bych nebyl proti:-)
Souhlas.skyrim1988 píše:Zdar lidi ,
Zdar a sílu všem...
Já si vždycky založim hru, skočím do festeringu a sbírám NV, pak se ke mě někdo připojí a píše máš cryptu? Tak napíšu, že nevim, protože hraju pro zabávu a ne, abych honil nějakou cryptu, tak se zase odpojí. Přitom já hraju stylem - festering (popř. ještě Leoric) -> Fields -> weaping -> a občas ještě taková 3 patrová kobka a prostě buď crypta ve fildech je a nebo neni.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Rawmen delas jako by ti, kteri cilene tu kryptu hledaji, pro zabavu nehrali... Delas v podstate to stejme co oni, akorat misto jedne az dvou lokaci sjizdis tri az ctyri. Proc nejdes nekdy i ruzne lokace v jinych aktech? Hm?
Nekdo crypt run?