Zdar.
Asi je to debilni dotaz ale nevim si rady tak se musim zeptat..
Drtim jiz nekolikaty tyden D3 a jsem z te hry uplne posrany Hraju za šamana a jeho voodoo si fakt uzivam Mam ale takovy problem co se tyce zbrani..Nibrz,zbiram zbrane,vylepsuji,davam je šamanovi do ruky ale s nima proste nebojuje..Vzdy akorat plive jedovate šipky ale nejde mi nastavit aby treba uhodil demona mečem či nejakou jinou zbrani,kterou ma v ruce...proste jsou to vždy pouze ty šipky,kteryma neustale plive.
Ma vubec cenu teda sbirat nejake zbrane jen tak aby je drzel v ruce na ozdobu?!!?
Predem napisu ze nejsem jeste moc zkuseny hrac,hraju jen obcas po praci a jeste jsem nestacil pozjistovat dost veci ale tohle mne vyslovene stve!!?Copak zbrane umi pouzivat pouze barbar??!?Pokud ma nekdo z Vas pro me nejakou "funkcni" radu jak pozmenit neco v nastaveni nebo udelat neco aby pouzival take zbrane jako meč,sekera či kopii budu fakt moc rad
Predem diky
Jak na zbraně!??
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Re: Jak na zbraně!??
zbraně slouží předveším ke zvýšení statů... pokud v ruce nebudeš mít nic tvoje "šipky" nebudou dávat žádný dmg... Podívej se na DPS bez a se rbzaní
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Aha..takze kdyz mam zbran v ruce neznamena to ze budu s ni mlatit vsechny dokola ale pouze o ucinek drzene zbrane zvysi se ma zakladni dovednost v top pripade "otravene sipky" Tak diky moc kamo,pomohlo :-)
Pokud chceš mlátit tak si udělej char na to vytvořenej neboli bojovníka a ne magiče popřípadě si přečti na diablofans.cz legendu o charech ať víš trošku něco o té postavě proč se vůbec jmenuje witch doctor atd.