Starter edice neplatna po stazeni full verze!?!?
Cau!
Dnes jsem si nainstaloval plnou hru Diablo 3 a s vasi pomoci si ji uz plne vychutnavam
Mam ale dotaz tykajici se starter edice?kterou jsem mel v pc.Nibrz jsem hral za carodeje a dosahnul jsem prvni urovne,tj:zabil jsem krale kostlivcu.
Po nainstalovani plne hry opet hraju za carodeje,mam veskere vybaveni vcetne kouzel,ktere jsem nasbiral behem hrani starter edice ale...hraju od zacatku!?!?!??Hra se mi proste neulozila coz mi prijde zvlastni po tom co vybaveni a vyzbroj zustala!????
Muze mi s tim nekdo pomoct!???!
Diky moc
Dnes jsem si nainstaloval plnou hru Diablo 3 a s vasi pomoci si ji uz plne vychutnavam
Mam ale dotaz tykajici se starter edice?kterou jsem mel v pc.Nibrz jsem hral za carodeje a dosahnul jsem prvni urovne,tj:zabil jsem krale kostlivcu.
Po nainstalovani plne hry opet hraju za carodeje,mam veskere vybaveni vcetne kouzel,ktere jsem nasbiral behem hrani starter edice ale...hraju od zacatku!?!?!??Hra se mi proste neulozila coz mi prijde zvlastni po tom co vybaveni a vyzbroj zustala!????
Muze mi s tim nekdo pomoct!???!
Diky moc
Re: Starter edice neplatna po stazeni full verze!?!?
Tak to vem znovu, vzdyt je to chvilka..
Pokud mas level a vsechno vybaveni, hra se ulozila. Pravdepodobne se ti prepl quest zpet na prvni. Mrkni do vyberu questu.
hra se musela ulozit...nehrajes na jinym realmu? treba na US misto EU?
No,ted jsem si vsiml ze "vlajka" slouzi zaroven i jako save ale mel jsem za to ze se hra uklada automaticky po vypnuti hry samotne!?!? :-/ Jasne ze je to chvilka to projit znova a navic moc jsem si prvniho bosse uzil takze kdyz nenajdu "vyber questu jak psal tady Casus tak to udelam znova )
Podle mne si neprepl quest. Casem se do toho dostane az A1 pobezi po ste. Take jsem ze zacatku tapal. Hlavne at si malinko zvedne mp jestli mu to prijde jednoduche.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Server si zkoukni at pak nejses prekvapenej.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Chlapy a jak se uklada hru?
Nebo mam spolehat ze se mi hra automaticky ulozi jakmile ji vypnu??!Budu zacinat od toho sameho mista??!
Nebo mam spolehat ze se mi hra automaticky ulozi jakmile ji vypnu??!Budu zacinat od toho sameho mista??!
Ulozi a zacinas vzdy ve meste, jen se portnes.
Diky bracho :-D
Jinak Option--Account a tam aby jsi mel Europe, ostatne uz to zde bylo zminovano.