Lidi začnou zmatkovat, panikařit ... ou je

Ale je to zpráva dne, týdne, měsíce, roku. Nevěřil jsem, že to takto natvrdo oznámi. A dobře oni !
smart drop to bude trochu komplikovatJavurek píše:Já doufám že se obchod přesune do roviny itemy za itemy a goldy z trade z větší části zmizí.
No já si taky myslím, že moc toho gold dumpu nebude. A ti hoši, co prodali top věci za 20 miliard nebudou vědět, kam to nacpat dřív. Co je ale nejlepší je to, že konečně z D3 zmizí ta hromada botů, protože nebudou mít tak jasný výdělek ve RMAH prodejem goldů.Alfajk píše:jenze zadnej ultimatni gold dump tam bejt nemuze,nemuzou totiz udelat drop 150 000 goldu z moba na datadisku,aby se lidi,co zacnou hrat s datacem vyrovnali tem,co maji goldy nahrabany z puvodni hry a tim padem tam nemuzou pridat zadnou vec,ktera by pozirala goldy ve velkymfirdecek píše:Gold dump
Já v tom žádnou hádanku nevidim, ale tak asi máš napomínací tendence, tak tedy:Javurek píše:Jo a s datadiskem začne nová sezóna kam pude většina a všichni tyhle vykukové ostrouhaj
No přece na crafting věcí, gemů; mystic - transmog, přetváření statů; kupování věcí v trade; možná bude ve hře i gambling (dle vydataminovaných informací)esopeso píše:K čemu pak budou goldy ?! doufam že tuhle otazku si položili také :-)