Technické problémy
Zdravim.
Mam jeden dotaz.
Neviem ci mam ja problem z grafikou, no pri hre v urcitych lokaciach ako napr. fields of misery sa mi niekedy stane ze na mikrosekundu sa mi rozpixeluju niektore casti obrazovky. Ledva si to vsimnem je to akoby take prebliknutie.
Dalej ked si pocas hry chcem pozriet profil hraca a kliknem inspect tak mi zacnu preblikovat veci v pozadi hry.
Stretol sa s tym uz niekto, postrehli ste nieco podobne?
Mam jeden dotaz.
Neviem ci mam ja problem z grafikou, no pri hre v urcitych lokaciach ako napr. fields of misery sa mi niekedy stane ze na mikrosekundu sa mi rozpixeluju niektore casti obrazovky. Ledva si to vsimnem je to akoby take prebliknutie.
Dalej ked si pocas hry chcem pozriet profil hraca a kliknem inspect tak mi zacnu preblikovat veci v pozadi hry.
Stretol sa s tym uz niekto, postrehli ste nieco podobne?
Re: Technické problémy
ano, střetli ...
dělá mi to darkD3
EDIT: tak opravuji ... problém budou nejspíše ovladače grafické karty ... přepokládám nVidia ... řešením je pouze zkoušet "které padnou" ... ale to musí každý sám. Jinak u mě to dělá pouze darkD3, tak jsem hádal, že problém bude v "pixel shader" nezkoumal jsem hloub ... nehraju pouze Diablo a nechce se mi rozje*at jiné hry.
dělá mi to darkD3
EDIT: tak opravuji ... problém budou nejspíše ovladače grafické karty ... přepokládám nVidia ... řešením je pouze zkoušet "které padnou" ... ale to musí každý sám. Jinak u mě to dělá pouze darkD3, tak jsem hádal, že problém bude v "pixel shader" nezkoumal jsem hloub ... nehraju pouze Diablo a nechce se mi rozje*at jiné hry.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
mne to tiez robi...nvidia gtx 560Ti . sa mi zda, ze ovladace im v poslednej dobe moc nefunguju co bol skor problem AMD.
Kdo ví co tam kdy zas blizzard upravoval protože když sem naposledy hrál tak mi to nedělalo a teď když koukám někomu přes profil na inspect postavy tak to začne blbnout. Ale abych pravdu řekl ani mně to moc netrápí protože tak často se zase přes to nekoukám .
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kdo ma nvidiu zapnout vsync.
Ale jen pokud vam hra ukazuje fps 130 a takovy haluze.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ale jen pokud vam hra ukazuje fps 130 a takovy haluze.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
dela me to taky,uz delsi dobu,ovladacema to neni,delali to snad vsechny,problem je v diablu....
Tento problem mam i ja a to nemam nvidiu ani darkd3.
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
-
- Zhar the Mad
tak vsync mam zapnuty vzdy to da logiku.
Zdravim, achjoo já bych si tak rád zahrál. Asi před čtyřmi měsíci mi šlo Diablo uplně v pohodě, pak najedou každou středu nešlo spustit. Kliknu na ikonku naskočí Checking for updates a dál nic, progres bar se ani nehne.Po nějaké době mi šlo hrát jenom ve středu zbytek týdne to dělalo ten samý problém. Poslední měsíc nejde už vůbec. Zkoušel jsem všechny možný rady na ze všech možných fór a že jich bylo dost, zdaleka nejsem sám co má problém s Checking for updates. má tu stím někdo skušenost ? Asi budu muset přeinstalovat pc a když ani to nepomůže posílám hru do Blizzu a chci zpátky svoje prachy. Kua já sem vytočenej, díky za případný odpovědi
zkus tenhle navod
https://us.battle.net/support/en/articl ... enet-files
https://us.battle.net/support/en/articl ... enet-files
-
- Zhar the Mad
zakladnu vec skus. korektne odinstalovat cele diablo a znova nainstalovat.
Nevíte jak teď funguje DIII portable, když je na spuštění nutná BN app? nemám na PC admin práva, takže app mi nepůjde nainstalovat.
diablo tak slo spoustet driv,ted vyzaduje bnet appku,teda alespon me se to bez ni nechtelo pustit
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
No neozkouším jestli pojede bez BNET, ale rovnou spustit Diablo III aniž by se BNET spouštel lze. Najdi v adresáři, kde je fyzicky nakopírovaná hra, soubor "Diablo III.exe". Vytvoř si k němu zásupce a potom ve vlastnostech toho zástupce v položce CÍL, přidej za uvozovky " -launch" (bez uvozovek).Kubis píše:Nevíte jak teď funguje DIII portable, když je na spuštění nutná BN app? nemám na PC admin práva, takže app mi nepůjde nainstalovat.
Čili celá položka cíl bude vypadat třeba: "C:\Hry\Diablo III\Diablo III.exe" -launch
To udělá to, že se spustí rovnou diablo a nebude se spouštět BNET aplikace. Ovšem nakolik je nutná samotná BNET aplikace ke správnému spuštění to ti neřeknu. Myslím, že to ale pojede, pouze se budeš muset přihlásit ručně tak jako dřív na 1.0.5. Osobně takhle diablo spouštím. Jen je potřeba koukat na možné updaty.
Naposledy upravil(a) SilverHandCZ dne 18.03.2014, 14:21 hod., celkem upraveno 1 x.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
Hned zítra to zkusim a dám vědět jak to dopadlo. Díky
SilverHand díky moc. Odzkoušeno a funguje to
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Tak sláva!Kubis píše:SilverHand díky moc. Odzkoušeno a funguje to
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke