Pomůžu Vám s ubery.
-
- Quill Rat
Zdravím,
nabízím pomoc s Uber bossy.
Cenu má chodit MP 5 a více, neboť jinak máte malou šanci na drop. Jsem schopen chodit až MP 10!
Nabízím slušné DPS na svém DH.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/VIPE ... ro/5267386
Požadavky na Vás jsou umět přežít (nezdrhat) a mít v partě alespoň jednoho bojovníka na blízko kvůli tankování (nebo perma frost wizarda). A samozřejmě mít mašiny.
nabízím pomoc s Uber bossy.
Cenu má chodit MP 5 a více, neboť jinak máte malou šanci na drop. Jsem schopen chodit až MP 10!
Nabízím slušné DPS na svém DH.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/VIPE ... ro/5267386
Požadavky na Vás jsou umět přežít (nezdrhat) a mít v partě alespoň jednoho bojovníka na blízko kvůli tankování (nebo perma frost wizarda). A samozřejmě mít mašiny.
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: Pomůžu Vám s ubery.
Cenu má chodit jen mp10.
Ubery na MP10 dá dneska kde kdo, můj běžný barbar s tím taky nemá problém, mašiny rovným dílem Na HC ale vlezu jen na MP5
-
- Quill Rat
To je sice pravda chlapci, ale pomoc je nabízena zejména lidem, kteří nemají vybyvení na vysoké MP a třeba teprve ještě expí nebo tak.
MP 10 codím se svojí partou a tam to děláme tak že se normálně dělíme o portály.
Samozřejmě není problém se domluvit i na tomto, ale primárně jsem chtěl pomoci začínajícím nebo těm co nemají DPS a trvá jim to dlouho.
MP 10 codím se svojí partou a tam to děláme tak že se normálně dělíme o portály.
Samozřejmě není problém se domluvit i na tomto, ale primárně jsem chtěl pomoci začínajícím nebo těm co nemají DPS a trvá jim to dlouho.
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar chlapi ,
taky bych bral nekoho přátelského s kterým třeba pokecám a pomůže mi.Nejsem vymakaný jako vy,ale budu se snažit.Kdo by chtěl a je trpělivý a má čas.Ať si mě přidá.
Díky předem.
taky bych bral nekoho přátelského s kterým třeba pokecám a pomůže mi.Nejsem vymakaný jako vy,ale budu se snažit.Kdo by chtěl a je trpělivý a má čas.Ať si mě přidá.
Díky předem.
Čus mám machiny len nemám s kým chodit a sám by som to neutiahol... MP10 by som možno vydržal ale dps nič moc bol by som rád keby sme sa dohodli kludne možeš zobrat aj iných ludi čo pomožu
Ahoj,
plati porad nabidka na pomoc s UBERy (SC)
Hrajem to s kemoskou Myshu jen sami dva a nejak ty UberZmetky sami nedame
Vetsinou hrajem jen MP2-3 i kdyz MP10 jsme jiz taky zkouseli, ale moc dlouho nam trvalo nez sme neco uzizlali
Pro info zde je mozno okunout nase postavicky:
YONT und Myshu
Vetsinou jsme online vecir okolo 20h a na domluvu pouzivame SKYPE.
THX za pripadne odpovedi a s pozdravem YONTik
P.S. Pripadne nejake dalsi dvojici co by chtela spojit sily se taky nebranime.
plati porad nabidka na pomoc s UBERy (SC)
Hrajem to s kemoskou Myshu jen sami dva a nejak ty UberZmetky sami nedame
Vetsinou hrajem jen MP2-3 i kdyz MP10 jsme jiz taky zkouseli, ale moc dlouho nam trvalo nez sme neco uzizlali
Pro info zde je mozno okunout nase postavicky:
YONT und Myshu
Vetsinou jsme online vecir okolo 20h a na domluvu pouzivame SKYPE.
THX za pripadne odpovedi a s pozdravem YONTik
P.S. Pripadne nejake dalsi dvojici co by chtela spojit sily se taky nebranime.
-
- Quill Rat
Bohužel musím upřesnit svůj příspěvek nahoře.
Pokud napíšete přidej si mě, tak si Vás přidávat nebudu, nusíte napsat o co jde a battletag.
Případně kdkyž napíšete sem o co jde a já dokážu identifikovat, že se jedná o Vás.
Díky za pochopení.
Pokud napíšete přidej si mě, tak si Vás přidávat nebudu, nusíte napsat o co jde a battletag.
Případně kdkyž napíšete sem o co jde a já dokážu identifikovat, že se jedná o Vás.
Díky za pochopení.
kdyby nekdo chtel muzu vas protahnout uberama na mp10 je jedno jestli lehnete , dam to i s mrtvou partou