Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Za mě +, že budou změny i ve starém Diablu bez exp.... doufám, že půjde hrát i s lidmi, co mají exp v D3.
Nicméně není tam noAH mód... takže jak jsem avizoval mockrát, nebudu kupovat. Koupím pouze v případě, že přijde noAH.
Nicméně není tam noAH mód... takže jak jsem avizoval mockrát, nebudu kupovat. Koupím pouze v případě, že přijde noAH.
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
imho to není možný, jak by si mohl hrát bez datadisku s hračem co má datadisk a bude hrát za crusadera nebo jakkoukoliv postavu na 70 lvl plus k tomu bude mit na sobe brutální itemy v nelidských 7Olvl číslech, nové spelly, nové vlastnosti a spoustu dalších možností, jako je třeba mystic, nevím no. Uvidime, co vše se nakonec objeví v základu diabla.
NOAH mod taky vyhlížím, ale myslím si, že blizz určitě nevyčerpal střelivo x měsíců před vydáním, změn a novinek čekám rozhodně více a blizzcon na podzim to jistí
NOAH mod taky vyhlížím, ale myslím si, že blizz určitě nevyčerpal střelivo x měsíců před vydáním, změn a novinek čekám rozhodně více a blizzcon na podzim to jistí
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
vaviku, už jenom po prvním pohledu na tvůj post, je silně subjektivní ... např. já mam na facebooku už nějakou dobu v úvodce motorku, protože miluju motorky, ale dneska jsem si to změnil na Malthaela, protože je prostě skvělej a D3 hraje hodně žen, který se rády oblékají tak, aby jim to slušelo ... btw. potěšil mě vzhled crusaderky
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
ty ho milujes, ze? :-DDD
a ze D3 hraje hodne zen, no co dodat, sry, ale zensky co hrajou PC hry to bude asi peknej brim :-DDD
(uznavam vyjimky 1 ze 100)
a ze D3 hraje hodne zen, no co dodat, sry, ale zensky co hrajou PC hry to bude asi peknej brim :-DDD
(uznavam vyjimky 1 ze 100)
Pochopil jsem to dobře že vlastně všechny legendárky padají budou padat na všech levelech? Jestli jo tak je to super, protože mi nepřišlo dobré že většina legendárek padala až na infernu.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
S NoAH nepočítejte...Blizz dělá vše proto, aby se tomuto vyhnul - AH nevypnou. Bude více Account bound itemů, toť vše.
Co se týká legendárek, tak právě šéf designu to tak tvrdil - takže padne Genzaniku http://eu.battle.net/d3/en/item/genzaniku#best a bude mít damage 2000 a staty proporcionálně zvětčeny. Docela mazec je ten affix: damage to humans Myslím, že tímto se počet nositelných legendárek mnohonásobně rozroste..
Co se týká legendárek, tak právě šéf designu to tak tvrdil - takže padne Genzaniku http://eu.battle.net/d3/en/item/genzaniku#best a bude mít damage 2000 a staty proporcionálně zvětčeny. Docela mazec je ten affix: damage to humans Myslím, že tímto se počet nositelných legendárek mnohonásobně rozroste..
Ride: i ty sexisto! (někdo by mohl oponovat symetrií a tím pádem sme oba brimy )
jinak mě fascinuje tahle diskuse v tom, že si každej veme nějaký axiomy a na základě těch si odvozuje, jak asi bude vypadat D3 s datáčem - jako například, že budou muset udělat MP20 protože to budeme neskutečně krájet s ilvl 70 itemama - což je ale založený na axiomu, že inferno act 1-4 NEBUDE změněn - a tohle přátelé NIKDO neví! Kdyby se mázly všechny tyhle dohady, tak tu je polovina, možná třetina textu, z velký části emoce, protože co si budeme říkat, nějakej teoretickej crafting proveditelnej není, takže sem patří prakticky jenom ty emoce...
nicméně některé věci tu zazněly poměrně logicky a tam je celkem 100%ní, že to Blizz z logiky věci udělat ani jinak nemůže - jako například když někdo napíše, že z 5xPL100 bude account PL 500 tak asi nikdy neviděl ten koláč co ukazuje potřebné expy na jednotlivé lvly, nebo je jen dočasně retardován nadšením z obrázku naprosto otřesné černé plechovky se štítem, ze která čouhá hlava Samanthy Carter... (přecházím k části postu s vlastníma emoce) jako female crusader, pokud takhle zůstane, ani omylem... jinak samozřejmě se nemusím omezit z 12° na 10° abych si datáč koupil, takže si ho koupim, crusadera určo zahraju, změny se mi víceméně líbí - nechápu nářky lidí, co si vybrali D3 aby se s někým globálně srovnávali a tak trochu škodolibě se asi budu dívat na to, jak itemy za stovky eur možná zmizí až u vendorů
jinak mě fascinuje tahle diskuse v tom, že si každej veme nějaký axiomy a na základě těch si odvozuje, jak asi bude vypadat D3 s datáčem - jako například, že budou muset udělat MP20 protože to budeme neskutečně krájet s ilvl 70 itemama - což je ale založený na axiomu, že inferno act 1-4 NEBUDE změněn - a tohle přátelé NIKDO neví! Kdyby se mázly všechny tyhle dohady, tak tu je polovina, možná třetina textu, z velký části emoce, protože co si budeme říkat, nějakej teoretickej crafting proveditelnej není, takže sem patří prakticky jenom ty emoce...
nicméně některé věci tu zazněly poměrně logicky a tam je celkem 100%ní, že to Blizz z logiky věci udělat ani jinak nemůže - jako například když někdo napíše, že z 5xPL100 bude account PL 500 tak asi nikdy neviděl ten koláč co ukazuje potřebné expy na jednotlivé lvly, nebo je jen dočasně retardován nadšením z obrázku naprosto otřesné černé plechovky se štítem, ze která čouhá hlava Samanthy Carter... (přecházím k části postu s vlastníma emoce) jako female crusader, pokud takhle zůstane, ani omylem... jinak samozřejmě se nemusím omezit z 12° na 10° abych si datáč koupil, takže si ho koupim, crusadera určo zahraju, změny se mi víceméně líbí - nechápu nářky lidí, co si vybrali D3 aby se s někým globálně srovnávali a tak trochu škodolibě se asi budu dívat na to, jak itemy za stovky eur možná zmizí až u vendorů
S nastinenymi zmenami jsem vesmes spokojen a na par veci (Crusader, loot 2.0 ad.) se dost tesim, takze datac stopro koupim. Zatim jedine negativum vidim v tom, ze u toho na tuty zkysnu dalsi stohodiny, misto abych delal neco uzitecneho.
Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk 2
Me pride strasne debilni ze se D3 stalo takovou cislickovou hrou. Proste vsude musi litat miliony uz ted mi pride mit 450 k dps strasne. Predstava ze tam ma item dps 2x vyssi na bliti. Budou tam za chvili s takovou skakat crity pres celou obrazovku(mozna aj 2u radkove crity ). Jinak se mi ostatni zmeny dost libi. Hlavne ze udelaj neco s tim lootem.
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33
HC Givemepain berserk barb lvl 33
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
tak si je vypni- aby se ti nezobrazovaly
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
Loot 2.0 a Paragon 2.0 budou ještě v originální hře bez datadisku? Jestli jo, tak to je paráda
...v tom případě datadisk jedině s offline modem, jinak ne
...v tom případě datadisk jedině s offline modem, jinak ne
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:17 hod., celkem upraveno 1 x.
v tom případě neZOMB píše:...v tom případě datadisk jedině s offline modem, jinak ne
"Requirements: This expansion requires a full version of Diablo III and internet connection to play."
tak to bylo uplne jasny,nemohli to udelat nijak jinak,aby zachovaly pocty nafarmenejch exp,pridat rovnou levely by byla blbost
Antabus: Rekneme ze hrac bez datace nemuze hrat Cruse, ale muze ho mit v klidu v parte. Kdyz se hrac s datacem rozhodne hrat s kamosem co ho nema tak spolu hrajou do 60, maji vicemene stejny hry, protoze patch tohle da i lidem bez datace. Az dingnou 60 tak clovek bez se zasekne a clovek s dat. pujde do dalsich lokaci.
Imho to bude z 90% stejny jak kdyz vychazi datac na wow.
Imho to bude z 90% stejny jak kdyz vychazi datac na wow.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Stále více přemýšlím udělat nějakou "globální" iniciativu hráčů, kteří se rozhodnou bojkotovat datadisk, pokud s ním nepřijde noAH mód.
Jeho příchod by pro mě byl motivace začít od 0. Vlastně bych možná ani nemazal postavy, protože jejich gear by po příchodu datadisku byl stejně bezcenný. Ale nemam chuť znova rozehrávat něco, o čem jsem si jistý, že to bude za pár měsíců zpět tam, kde je dneska Diablo.
Tuhle jsem si ho zapnul, že si dám na 2 hodinky run.... a nevydržel jsem hrát ani 5 minut. U Diabla 2 jsem tohle neměl. Po malejch částech jsem se k němu vracel ještě několik let a stále jsem zde měl pocit, že posouvám někam svou postavu a bavilo mě to.
Jeho příchod by pro mě byl motivace začít od 0. Vlastně bych možná ani nemazal postavy, protože jejich gear by po příchodu datadisku byl stejně bezcenný. Ale nemam chuť znova rozehrávat něco, o čem jsem si jistý, že to bude za pár měsíců zpět tam, kde je dneska Diablo.
Tuhle jsem si ho zapnul, že si dám na 2 hodinky run.... a nevydržel jsem hrát ani 5 minut. U Diabla 2 jsem tohle neměl. Po malejch částech jsem se k němu vracel ještě několik let a stále jsem zde měl pocit, že posouvám někam svou postavu a bavilo mě to.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
No pre nas skvelych obchodnikov na RMAH je vyhodit nejake šušne za datadisk vskutku nič. Takze aj vyhodime.
account bound je dost des, ked si predstavim, ze mam hyper legendarku, ale o mesiac bude lepsia a tudis tu staru nepredam, jedine ju vyhodit vendorovi za par šušni.
loot 2.0 to je zaujimave. Aj goblin z puzzle ringu bude napomocny. Dufam, ze bude fungovat aj na folloverovi, pretoze si myslim, ze aj tak na damage razatne ubere, koli absencii trifecta.
paragon 2.0 zatial moc toho nepovedali, ale rozdelovanie statov je fajn. Predpokladam, ze sa budu dat hocikedy prerozdelit, co je dost blbe. Malo to byt fixne ako v d2. Takto sa fakt postava neda vobec dovrzat. Staci mat level 60 (70) a top itemy.
account bound je dost des, ked si predstavim, ze mam hyper legendarku, ale o mesiac bude lepsia a tudis tu staru nepredam, jedine ju vyhodit vendorovi za par šušni.
loot 2.0 to je zaujimave. Aj goblin z puzzle ringu bude napomocny. Dufam, ze bude fungovat aj na folloverovi, pretoze si myslim, ze aj tak na damage razatne ubere, koli absencii trifecta.
paragon 2.0 zatial moc toho nepovedali, ale rozdelovanie statov je fajn. Predpokladam, ze sa budu dat hocikedy prerozdelit, co je dost blbe. Malo to byt fixne ako v d2. Takto sa fakt postava neda vobec dovrzat. Staci mat level 60 (70) a top itemy.
-
- Zhar the Mad
pozri sa 5 minutovym hranim ju ani nikde neposunies . ako nehnevaj sa, ale ty to nehras len koli tomu ze mas AH? Tak ho nepouzivaj, nedivaj sa do neho, lebo ta zrejme flustruje, ze su tam 1200stkove echoing fury a podobne veci. Keby si sa snazil hrat dlhsie a nie 5 minut spadne ti nieco cenne. Nevravim, ze pre teba nositelne ale uz to mozes predat a kupit si cosi pre seba (a kedze nemas rad ah ber to ako vymenu, nie predaj). A pokial nechces AH pouzivat vobec, nepouzivaj. Pri 1-2 hodinovom denom hrani ti isto padne nieco co ta boostne, kedze mas nnulovy equip, takze tvoj ciel je v dialke. MAs co robit.Majky_majk píše:Stále více přemýšlím udělat nějakou "globální" iniciativu hráčů, kteří se rozhodnou bojkotovat datadisk, pokud s ním nepřijde noAH mód.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Jasne fixní body co nejdou prehodit - si normalní? To je maxiblbost na entou a nejvetsi demence. Taky proto stalo Diablo II uplne za ho*no (po patchi v kterm jsi mohl body prehazet se to srovnalo). Nechapu proc by se meli hraci takhle tupe omezovat.
-
- Zhar the Mad
koli tomu, ze si 5x rozmyslis kde ten bod das. Ked to poseres, bohuzial. Tento system je pre deti a konzolistov