Omlouvam, že to nepročtu uplně celý, ale chci přihodit svou trošku do mlýnku.
Celkově přival informací mě překvapil, nečekal jsem, že nám řeknou tolik. datum vydání udajně uniklo z nějakýho interního zdroje už před predstavením a že bude 2.kvartál 2014- (to je zcela bez záruky) ale myslím, že to je velmi realný - 4.4-2014 muj tip.
Změny jsou dost razatní řekl bych a s taky problémů vidim teda hodně, a řešení budou bud velmi kostrbatý, nebo nás nečím blizz geniálně překvapí,ale mnohem spíš, doted neví, jak to udělá.
sčitaní paragonů - principiálně vyborný napad, ale co se stane s paragony když mi umře jedna z postav na HC? nebo smažu jednu co už nehraju protože mi zabírá místo na učtě- bude nově 6 povolání- pokud budu chtít mít na sc i hc 6 postav, nevlezou se tam.( a to doufam, že bude existovat více modů než hc/sc, minimálně to NoaH snad musí být)
současné itemy a zejména kraft 63lvl AB - to je velkej problem a myslím, že jsou zcela orpavněný obavy, že ze současným gearem budou postavy v datadisku pro smích - čerpam ze zkušenosti s D2 clasik a D2 LoD
63+lvl itemy - moc lehké diablo - k tomu snad jediné, že si myslím, že tyhle obavy jsou zbytečný, zahrajte si diablo dvě bez LoD, a pak si svou postavu konvertuje do LoD a jdete ten stejný akt 4 na hell - nebude vůbec stíhat. Obtížnost se jistojistě navýší- 5.akt musí být těžší než akt čtvrtý a proto akt 1 na nightmare bude obtížností zhruba navazovat né na a4 ale na nový a5 a tím se obtížnost určitě zvedne. Na infernu v podstatě o další 3 akty navíc (3krát 5akt na normal, nm a hell) toho bych se zrovna vůbec tedy nebál
proto vyslovím odvážnou myšlenku, že by bylo nejlepší ( ale pro velký odpor fanoušku to asi tak uplně nebude) , kdyby s datadiskem byl i zcela nový start, staré postavy zustanou v klasiku - ted me za to ukřižujte

(já bych to uvítal)
JInak nový záporak se mi libí asi víc, jak všichni ti přechozí a temný 5.akt z toho mála viděného taky, za to bod plus
bod minus je pro mě paladin- pardon- crusader- velmi neorginální řešení nové postavy, což mě zklamalo, i kouzla má téměř stejný (aury, utok štítem, fist of thunder) Čekal sem určitě postavu s primarním statem síla- to na 99% (2int, 2dex, 1 str- jasná věc) ale očekaval sem nějakou animální monstrum

blížící se druidovi
tak jako tak, jsem fanoušek diabla, proto na tuto stránku chodím a pišu sem, na fora her co mě nebavily, nechodím........! čili, neskutečně se těším až budu zapínat zbrusu nový datadisk na svém stroji