Predstavenie datadisku na Gamescom 2013 !
Já vím no, taky si říkám, protože doteď tomu tak vždy bylo.
Ale svět se mění, tak uvidíme .)
Ale svět se mění, tak uvidíme .)
Re: Predstavenie datadisku na Gamescom 2013 !
Vobec to nemusi byt datadisk.. Kludne to moze byt neake hype oznamenie o loot 2 a pokus nahrat investorov na reci typu "prerobime item system, ludia zase budu obchodovat cez rmah v enormnych mnozstvach ako na zaciatku dajte neake investicie"
A keby to aj bol datadisk, co to zmeni na tejto pokazenej hre? Tyzden dovolenky na toto? Ved ten akt bude mat zase dlzku tak par hodin, na infernu trosku dlhsie...
A keby to aj bol datadisk, co to zmeni na tejto pokazenej hre? Tyzden dovolenky na toto? Ved ten akt bude mat zase dlzku tak par hodin, na infernu trosku dlhsie...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Trochu sem prohrabával fóra a většina si myslí, že je to datadisk (což není nic překvapivého). Ta věta je výňatek z http://diablo.wikia.com/wiki/Prophecy_o ... nd_of_Days a spousta lidí si myslí, že ta SMRT by mohl být Maltheal nebo Imperius. No ještě týden se tu budem hypovat a pak snad nám to blizz objasní.
Edit:
Edit:
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Soldier251#1488
""Zajímavé oznámení pro nás zřejmě chystá Blizzard. Pro užití ve hrách si totiž zaregistroval značku The Dark Below, která by mohla být datadiskem Diabla 3 nebo World of Warcraftu. Představení rozšíření souvisejícího s jedním ze zmíněných titulů se asi dočkáme už příští týden na Gamescomu.
Blizzard totiž na konci července novinářům rozeslal pozvánku s tím, že pro německou výstavu připravuje speciální oznámení, jež by si mělo „získat pozornost Nebe, Hořícího pekla a všech temných míst, která leží někde mezi“. To naznačuje, že se oznámení bude týkat třetího Diabla.
Je ale dost možné, že The Dark Below nakonec namísto datadisku Diabla bude pátým rozšířením MMO World of Warcraft. Toto tvrzení posiluje fakt, že jméno Dark Below se v univerzu Warcraftu už objevuje. K oznámení datadisku onlinovky, které stále klesá počet předplatitelů, by pak mohlo dojít také později, a to v listopadu, kdy v Anaheimu proběhne Blizzcon. Nyní nám nezbývá než čekat a odhadovat, které informace se nakonec potvrdí"".
Něco se určitě chystá, ale co to bude budeme vědět až první den gamescomu (21.8.2013) - Ja teda pevně věřím že to bude datadisk pro D3
Blizzard totiž na konci července novinářům rozeslal pozvánku s tím, že pro německou výstavu připravuje speciální oznámení, jež by si mělo „získat pozornost Nebe, Hořícího pekla a všech temných míst, která leží někde mezi“. To naznačuje, že se oznámení bude týkat třetího Diabla.
Je ale dost možné, že The Dark Below nakonec namísto datadisku Diabla bude pátým rozšířením MMO World of Warcraft. Toto tvrzení posiluje fakt, že jméno Dark Below se v univerzu Warcraftu už objevuje. K oznámení datadisku onlinovky, které stále klesá počet předplatitelů, by pak mohlo dojít také později, a to v listopadu, kdy v Anaheimu proběhne Blizzcon. Nyní nám nezbývá než čekat a odhadovat, které informace se nakonec potvrdí"".
Něco se určitě chystá, ale co to bude budeme vědět až první den gamescomu (21.8.2013) - Ja teda pevně věřím že to bude datadisk pro D3
Jen mi připomeňte jaký čas uběhl od oznámení d3 k jeho vydáním?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
haha, tak to by byl opravdu černý humor ze strany Blizzu
Tak na foru jsem našel tuto zajímavou věc:
In the CSS file for that site there is this interesting thing:
“{ background: #0d1319 url(../../images/teaser-page/d3x_teaser-en-us.jpg)”
Takže se ta stránka týká D3 stopro
Tak na foru jsem našel tuto zajímavou věc:
In the CSS file for that site there is this interesting thing:
“{ background: #0d1319 url(../../images/teaser-page/d3x_teaser-en-us.jpg)”
Takže se ta stránka týká D3 stopro
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@firdecek: mno a hlavně to ukazuje na datadisk... protože to značení... d3x.... Diablo 3 extension, což x je běžné pro označení rozšíření... ale nevím zda jásat a nebo být naštvaný... počítal jsem, že ještě nové věci přijdou s normální hrou, ale platit další prachy za datadisk? nevím mno, asi si ho koupím, ale nelíbí se mi to... doufám, že bude za přijatelnou cenu, vzhledem k neodladěnosti původní hry.
Za datadisk jsem hodně rád. S tou nedodělaností hry nesouhlasím. Datadiskem se hratelnost posune ještě dále. Nehledě na to, až hra zastará a Blizzardu se nevyplatí, stejně vydají patch, který povypíná AH a udělá ze hry klasickou singleplayer hru. Moddeři si poté hru přetvoří podle svého. To už ale možná budme nadávat, jak je Diablo 4 strašně nedodělané a že trojka byla nejlepší
true evil never realy die
- Frozen
- The Butcher
@Iver: Kde bereš jistotu, že se hratelnost datadiskem posune dále? Blizzard již v minulosti ukázal, že ne vždy datadisk posune hratelnost a úroveň hry k lepšímu viz. datadisky k wowku jako je TLK, dle názorů soudě i Cataclysm ale ten už jsem si ani nekoupil a nevím ani co přinesla Pandariana...
Wowko bylo v základní verzi hry úplně super a první datadisk byl taky paráda, ale když už začali dělat věci pro přechod na TLK (viz. badge), tak už to dost ovlivnilo hru, nehledě na to, že pak změnili skillové stromy ... atd. a už mohl dělat každý vše.... byla paráda, když člověk šel do dungu a musel si označovat potvory, která půjde do ovce, která do pasti, na kterou se bude útočit atd... ale pak už to byl jen čistý zerg a nic víc... a soudě dle pand se zjevně blizz orientoval už jen na "děti".
Wowko bylo v základní verzi hry úplně super a první datadisk byl taky paráda, ale když už začali dělat věci pro přechod na TLK (viz. badge), tak už to dost ovlivnilo hru, nehledě na to, že pak změnili skillové stromy ... atd. a už mohl dělat každý vše.... byla paráda, když člověk šel do dungu a musel si označovat potvory, která půjde do ovce, která do pasti, na kterou se bude útočit atd... ale pak už to byl jen čistý zerg a nic víc... a soudě dle pand se zjevně blizz orientoval už jen na "děti".
WOWko je kapitola sama o sobě. Tam lidé platí každý měsíc. U Diabla si to dovolit nemohou. Musejí přidat dost věcí aby se datadisk prodával co nejlépe. Podle mě se poučí a zapracují i na AH, na který tu všichni nadávají. Je fakt že by nemuseli pospíchat, aby mohli vymyslet 3-4 nové akty, které už jsou hodně ohranné. Kvůli tomu bych i oželel nějaké nové postavy. Jestli ale bude velikost datadisku jako u druhého dílu, budu to brát spíše jako výsměch.
- Frozen
- The Butcher
a nebo..... [ze zákulisí blizzardu] ... hele teď jsme je nalákali na nový loot systém, mystica a nekonečný dungeon, ale proč jim to dát ke hře, když si to stejně všichni koupí...a vrátí se i ty co to už nehrajou a přijdou nový, tak jim z toho uděláme datadisk a aby neřekli, tak jim tam přidáme ještě jeden krátký svět. Oni pak začnou stejně brblat, tak uděláme pár patchů na launcheru a nějaký opravný, který opraví něco, co ani hráči nevědí, že jde jinak než má, ale my jim ukážeme, že něco děláme, mno a až hráči přijdou s nějakými novými nápady, tak řekneme, že máme v plánu udělat novou postavu a nebo dvě a ty jejich věci ať nalákáme další hráče, ale vydáme to jako další datadisk, mno a zase vyděláme... přece neumožníme hráčům dělat módy do hry... když nám věci do hry vymýšlí sami hráči, my to jen pak naprogramujeme a prodáme jim to... kdyby si to mohli udělat sami... tak by jsme přišli o mraky peněz... a v dnešní době, kdo si to může dovolit? ... [chrrrchcrhcrhr---- přenos ukončen]
ps. mě nevadí hra diablo jako taková, baví mě, ale vadí mi přístup blizzardu a to už dlouhodobě a to nejen u hry diablo 3.
ps. mě nevadí hra diablo jako taková, baví mě, ale vadí mi přístup blizzardu a to už dlouhodobě a to nejen u hry diablo 3.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Stejně si to všichni koupíme
- Frozen
- The Butcher
tři příspěvky zpět (můj post), druhý řádek, třetí, čtvrté a páté slovo...
Tak to je zajímavé... já teda znám víc lidí co má D3 a datadisk si v žádném případě nekoupí...
Já spíš doufám v nový patch
Dúfam že príde datadisk, a že Blizzard si zoberie dobré nápady od fanúšikov ktoré sa za ten čas nedali nezaregistrovať. Obmedzenie AH by bodlo ale ťažko ho očakávať, prívítal by som perfektne vybalancovanú itemizáciu a drop systém (viac slotov obsadiť svojpomocne - drop/craft), 2 nové postavy a 2 nové svety :-) + nejaký bonus na štýl uberbossov/endless dungeon alebo naozajstné PVP s nejakými rebričkami , štatistikami alebo niečím podobným :-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/TalRasha-2799/
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
A ja doufam ze to daji do patche, koupil jsem si hru kterou dodnes nefixnuli.