Itemizační patch nejdřív v listopadu

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Mysterious Stranger
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stranger#2311
Re: Itemizační patch nejdřív v listopadu

Příspěvek od Mysterious Stranger » 25.06.2013, 12:43 hod.

Chcelo by to lepší crafting. Existujúce legendárky cez plánik a nejaký extra vzácny crafting material (získaný trebárs cez nejaký ťažký uberquest) posúnuť na vyšší level a samozrejme takýto item urobiť bind on account. Čo táto hra nutne potrebuje sú nové pve výzvy, niečo v štýle medianu. Neviem či ste hrali median, ale pre mňa predĺžil životnosť D2 o pár rokov.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 26.06.2013, 23:24 hod.

Drakkari píše:Je čas hodit preorder na konzolovku. Začít pěkně od znova, bez aukce. To budou pařby, už se zas těším na Diablo :)
nuda jak hovado, tento krat s gamepadom.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 27.06.2013, 00:15 hod.

Hra mi už nemá čo ponuknuť... nemám moc rád stereotyp takže, dufam že vyjde nejaky patch s contentom alebo cely datadisk. :)
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 01.07.2013, 13:18 hod.

Javurek píše:Až daj do hry počítadlo online lidí jako má diablo 2 tak těm tvej milionům uvěřím .) Divné že to ten novej super battle net 2 nemá.
Posledny patch co bol na PTR mal pocitadlo. Ak sa dobre pamatam bolo tam cislo okolo 800 000. Tak som sa tesil ze to daju do ostrej verzie...

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 01.07.2013, 13:29 hod.

Nedali, protože to tam testovalo možná víc lidí než pak ve skutečnosti hrálo :D

R-2
Fallen Shaman
BattleTag:Arto#2669

Příspěvek od R-2 » 11.07.2013, 09:33 hod.

Nějak mrtvo tady i ve hře....... :-(, už nemám moc náladu na to běhání dokola po stejné mapě. Když to vyšlo, čekal jsem nějaké rychlejší rozšíření (mapy), ale o tom nikde nic a o datadisku si snad povídáme jen na fóru :-(, smekám před těma co mají par.l.100, jsem u 50 a nemůžu říct, že by mě to pobíhání nějak bavilo, prostě je to moc stejný dokolááá. No nic, prima dovolený a prázdniny všem :-)
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.

WD - forever [/size]

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.07.2013, 09:37 hod.

Mam to uplne stejne.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 11.07.2013, 10:18 hod.

Preto treba striedat acty a nechodit stale len prvy lebo je to najefektivnejsie na expi lebo vas to casom prestane bavit
Obrázek

R-2
Fallen Shaman

Příspěvek od R-2 » 11.07.2013, 10:26 hod.

Kámo, já to chodím celé, nejde mi o rychlost a maximální expení, ale o hru a to se mi tady vytrácí. Když pominu "nabourání" hratelnosti aukcí, kde jsou ceny, které jsou normálně úplně ulítnuté a drop, kdy hraju asi s jednou, dvěma věcma co mě padli a ostatní je od kamarádů a podobně, krafting, kdy je to loterie, ale hodně drahá a HC kde jsem na 60 už pár RIPů prožil, tak mě prostě ta hra přijde pekelně krátká. Odměna legendárkou je taky pofidérní, když 99% jich ani nevyzkoušíš, co to je za legendárku? Já bych raději 1 po třeba cca 200 hod.hraní, nebo za obtížný chain, ale abych si jí vážil a byla legendární...... No nic psal bych dlouho. D3 je dobrá hra, ale pro mě je moc "malá" = moc se pohybuji na stejných místech, prostě já už jen udržuju a čekám, zda jednou vyjde nějaké rozšíření.

Ahoj všem a mějte se 8-)

Necituj predchozi prispevek - Kuki
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.

WD - forever [/size]

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.07.2013, 10:31 hod.

Taky jsem to stridal a stejne nic.:-/
Jako porad si to obcas zapnu a bavi me to, ale uz to nejsou kazdej vecer runy.:(

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tal_Rasha
Wraith
BattleTag:TalRasha#2799

Příspěvek od Tal_Rasha » 11.07.2013, 10:43 hod.

R-2 píše:
Jojo WD píše:Já bych raději 1 po třeba cca 200 hod.hraní, nebo za obtížný chain, ale abych si jí vážil a byla legendární...... No nic psal bych dlouho. D3 je dobrá hra, ale pro mě je moc "malá" = moc se pohybuji na stejných místech, prostě já už jen udržuju a čekám, zda jednou vyjde nějaké rozšíření.
S tou legendarkou to je presná trefa do čierneho. Radšej by som hral mesiac bez legendárky , nech potom padne niečo lepšie ako celý mesiac každý deň rozbiť 15 na brimstone. Dúfam že tým patchom poriešia ten drop rate opačným smerom nie ako teraz. Takisto tu fungujú aj žlté veci, ktoré až na pár výnimiek ako prstene amulety a 1 handy každý ignoruje.

Na druhú stranu, veľmi malá ? ... hral si D2 ? Nezdá sa mi že by toto bol problém tej hry :-) Problém je napr. v tom že človek obsadí málo slotov svojimi dropmi. Crafty sa pohli podľa mňa dopredu, ale zase vytlačili niektoré legendárky. Preto som veľmi zvedavý ako to s tým patchom dopadne. Dúfam že sa im podarí urobiť veľmi dobrý BALANCE, medzi tým čo človek predá/kúpi/použije/vycraftí + nejaký nový content

R-2
Fallen Shaman

Příspěvek od R-2 » 11.07.2013, 10:46 hod.

Zajímala by mě statistika prodeje a hraní D3, vývoj, vliv path a pod.. Bez čísel, jsou to vše jen dohady, ale D3 mě přijde nyní v docela velkém útlumu a to nemluvím o WOW, kde z celé naší guildy, která hrála od počátku WOW zbyli z 12 aktivních členů 2 (Panda je milé zvířátko, ale ne na hraní :-D ). Škoda, že neexistuje nějaký editor map, nebo tak něco, prostě nová výzva.....

D2 jsem hrál, asi sem byl mladší, prostě D3 už je pro mě "okoukané"....

WD - forever [/size]

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 11.07.2013, 11:23 hod.

Zkuste achievement hunting - mě to chytlo a je to super fun :) co bude potom s D3, až budu mít 100%, tak to ještě nevím :)

Piglampa
Wraith
BattleTag:Piglampa#2909

Příspěvek od Piglampa » 11.07.2013, 11:40 hod.

Zkousel jsme prestao me to bavit.
K cemu delat achieventy,kdyz za to nejsou odmeny vlajku nepocitam,na to se nikdo nediva.
Navic vetsina je dost stereotypni,urcite mohli udelat zabavnejsi achieventy.

To je lepsi delat achieventy v jinych hrach,kde me za to odmeni viz treba WoW.
A nebo hrat jine hry,u kterych nebudu muset jen cekat az se to zlepsi nebo pri hrani trpet :) .

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 11.07.2013, 12:05 hod.

No pokud u toho trpíš, tak je jasné, že je lepší jiná hra :) to bezesporu..já u toho netrpím, baví mě to kupodivu :-P

soldier251
Wraith
BattleTag:Soldier251#1488

Příspěvek od soldier251 » 11.07.2013, 12:14 hod.

Přesně tak, Diablo 3 mě taky začíná lízt krkem, 99,9% dropu je crap na prodej nebo na brim, občas zahraju HC, tam ta situace je trošku jiná, ale zase jsem omezen MPčkem, kvůli výpadkům netu nebo rollbacku, po třetí bych už RIP asi nedal :). Koupil jsem si Torchlight 2, kde se dají doinstalovat vynikající módy a taky občas zapnu GuildWars 2, kde se o tu hru opravdu starají a vylepšují. Kdo by měl GW2 hru, napiště mi a můžem zapařit, to samé s Torchlight 2. Sorry za reklamu jiným hrám, ale Diablo je pro mě už jen odpočinkové.

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 11.07.2013, 14:49 hod.

Už ani ten Hardcore mě nebaví OMFG !
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Itemizační patch nejdřív v listopadu

Příspěvek od Reve » 11.07.2013, 16:54 hod.

Ja uz to taky par tydnu nezpnul a asi ani nezapnu..nemam nejak duvod proc..bohuzel..az vyjde novej patch..tak to zase bude chvili bavit a pak to bude zase stejny..v nejake radikalni zmeny neverim

Tal_Rasha
Wraith
BattleTag:TalRasha#2799

Příspěvek od Tal_Rasha » 11.07.2013, 18:31 hod.

Nemyslím si že D3 je až také zlé a zavrhnutia hodné, nehrateľné. Problém je možno v očakávaniach, v nenaplnených očakávaniach. Každý po D2 čakal ešte väčšiu pecku, možno len D2 v lepšej grafike a dopadlo to tak ako dopadlo. Nechcem nikomu brať názor, len povedať svoj: asi sme zostarli o desať rokov a D3 nás už nechytí tak ako D2 akokoľvek dobré by bolo :-) /// ja som asi výnimka, keďže žiadna iná hra ma nebaví a mám tam už plný friendlist :-)

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 11.07.2013, 19:35 hod.

Tady asi žádná o tom, že by Diablo nebyla dobrá hra... to by tam lidi netrávili stovky a tisíce hodin času :-).

Jen mohla být prostě o mnoho lepší. Rok po vydání je D3 v podstatě mrtvá záležitost, zatímco starší Diabla žila o hodně déle. I "blbou" jedničku jsem vydržel hrát déle než D3. Je to samozřejmě do značné míry tou dobou, ale pro mě osobně to všechno dělá ten AH a drop. Diablo bylo vždycky o collektorské mánii, s dropem D3 a AH to ale dává úplně jiný smysl, než u předchozích dílů.

Oukej... AH byla nějaká cesta a posun. Jenže pak by D3 muselo mít nastavenou ekonomiku tak, aby to všechno fungovalo. Což nemá. Kdyby se třeba maximální vlastnost dropu zvedla každý týden o 1%, ekomonika by nějak žila.

Hlavně ale zoufale chybí ten No AH mód. Pevně věřim, že kdyby v D3 byl, hrálo by možná 2x více hráčů, než aktuálně hraje.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“