Itemizační patch nejdřív v listopadu
Itemizace bude až po blizzconu, což je někdy v listopadu.. paráda co?
http://diablo.somepage.com/news/1569-it ... e-blizzcon
Tak naschle za 3 měsíce...
http://diablo.somepage.com/news/1569-it ... e-blizzcon
Tak naschle za 3 měsíce...
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
Re: Itemizační patch nejdřív v listopadu
Pohoda, však teď je léto, nikdo stejně nehraje (nikdo normání .D ) okurková sezona.
Září je tu cobydup, pak ty 2 měsíce nějak člověk dočká. Mě osobně se zdá, že čas letí neskutečně rychle.
Září je tu cobydup, pak ty 2 měsíce nějak člověk dočká. Mě osobně se zdá, že čas letí neskutečně rychle.
Ať udělaj co udělaj už nevim .-/ zlomená hůl
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Tak to snad nemá ani cenu hrát
- Bluecharge
- Quill Rat
- BattleTag:Bluecharge#2235
Děláte, jak kdybyste čekali že to bude za týden..
esopeso: jsi zbytečně pesimistický. Až to bude aktuální a budu to hrát v praxi, tak pak můžu soudit.
- Wozungr
- Fallen Shaman
- BattleTag:Wozungr#2703
Takže itemizace za pul roku fakt parada. Jestli mezi tim nedaj do hry neco noveho, tak budu naštvanej i ja a to je co říct. To abych na ten Paragon 100 lvl moc nespechal, protoze hrat to kvuli dropu, je jako Royal Straight Flush on the Flop.
Som aplikačný programátor a myslím si že za týžden by sa niečo dalo urobiť.Bluecharge píše:Děláte, jak kdybyste čekali že to bude za týden..
Ale přeci známe Blizzard, ne ? pochybuju, že by se nějak změnili a nasadili turbo rychlost :-)
Já to vidím na 2014.
HELLERcz píše:esopeso: jsi zbytečně pesimistický. Až to bude aktuální a budu to hrát v praxi, tak pak můžu soudit.
Byl jsem jako ty a vy :-)))) ale po zkušenostech od vydání :-) jaksi nevim ale jejich implementace fjůčrovinek jak já říkám mělo být daleko rychlejší a svižnější :-) já nevidim pomalu žádnej posun k lepšímu .... Od dob 1.0.5 sem pomalu Dia nehrál týden v kuse ani nepamatuji. Sporadicky zapnu Dia a z jakého pak asi důvodu ?!
Zapoměl jsem dodat že o itemizaci se komunita bavila myslím už při patchi 1.0.3 ale to máš jedno :-(
@ HELLERcz: optimisto
@ esopeso: hůl jsem slepil kobercovkou a zatím drží (ale vidím to podobně)
@ Wozungr: yop
@ Drakkari: snad poprvé s tebou souhlasím (osobně budu rád, když to stihnou alespoň začátkem příštího roku; hlavně aby vše konečně mělo hlavu a patu a za měsíc se znovu neuvažovalo o opravách)
@ esopeso: hůl jsem slepil kobercovkou a zatím drží (ale vidím to podobně)
@ Wozungr: yop
@ Drakkari: snad poprvé s tebou souhlasím (osobně budu rád, když to stihnou alespoň začátkem příštího roku; hlavně aby vše konečně mělo hlavu a patu a za měsíc se znovu neuvažovalo o opravách)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Uz ztracim uplne motivaci hrat i to HC, snad jen secky chary doexpit a asi se zase vrhnu do progamingu, ale uz asi jen rekreacne, uz je znat ze me je 24 a ty reflexy uz nejsou jak driv.:-/
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Davaji si s tim poradne na cas. Hlavne to bude nejvetsi podpasovka pro ty lidi co neprestali hrat a farmili si dal stovky hodin veci. Uplne ztrati na hodnote jako to bylo u toho prvniho patche legendarek, lidi co nakoupili svoje itemy na rmah je prodaji za pakatel, jestli vubec.. To jen abych napsal neco k tematu.
Mel bych na Vas jednu otazku, doufam ze se nekdo vyzna. Vzhledem ke dlouhodobymu stavu d3 jsem si opet nainstaloval d2+avalon mod a jsem nadsenej. Kdyz zapnu hru mam problem se zelenyma pixelama. Neco jsem o tom googlil a nasel jsem reseni - hrat v okne. Neni jiny reseni? hrani v okne mi nikdy nesedelo. Dale jsem si rozjel asasinku a haze mi to casto error kdyz loaduju. Dela to jenom u expansion postav. Kdyby znal nekdo reseni aspon jednoho problemu tak mi prosimvas klidne hodte pm at to tu nespamujeme off topicem, diky
Mel bych na Vas jednu otazku, doufam ze se nekdo vyzna. Vzhledem ke dlouhodobymu stavu d3 jsem si opet nainstaloval d2+avalon mod a jsem nadsenej. Kdyz zapnu hru mam problem se zelenyma pixelama. Neco jsem o tom googlil a nasel jsem reseni - hrat v okne. Neni jiny reseni? hrani v okne mi nikdy nesedelo. Dale jsem si rozjel asasinku a haze mi to casto error kdyz loaduju. Dela to jenom u expansion postav. Kdyby znal nekdo reseni aspon jednoho problemu tak mi prosimvas klidne hodte pm at to tu nespamujeme off topicem, diky
Kuki : ty kecko co mame rikat my starsi :-D proto jsem zakotvil ted u fify,Coraabie a SimCity :-D
Bohužel já nevidim ani žádnou motivaci proč neustále farmit. Jo kdybych tady potřeboval nějaký určitý itemy abych zabil tohle, pak dostal tohle a mohl jít farmit tohle a tamhleto .... To je směr kam se má Diablo ubírat jenomže ono už jaksi rok stojí na stejném místě :-D :-D :-DShuk píše:Davaji si s tim poradne na cas. Hlavne to bude nejvetsi podpasovka pro ty lidi co neprestali hrat a farmili si dal stovky hodin veci. Uplne ztrati na hodnote jako to bylo u toho prvniho patche legendarek, lidi co nakoupili svoje itemy na rmah je prodaji za pakatel, jestli vubec.. To jen abych napsal neco k tematu.
Naposledy upravil(a) esopeso dne 17.06.2013, 14:17 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Je to strasny kdyz hrajes treba cod, nebo bf3 public tak ses pan, ale nejakej match na esl, grunex a drti te (nekdy, ne vzdy) 18 leti kluci, kteri toho maj jeste pred sebou hodne...-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ty v 18 jsem lital za zenskejma ja nevim kam ta dnesni mlades speje :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
To litam od mlada do ted.:-D
Ale uz jsme dost ot.:-D
Ale uz jsme dost ot.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
eso: j jsem presne toho nazoru a proto nehraju od chvile kdy jsem postavil svuj asi druhej nebo treti hellfire ring. Ono uz celkove z nasi stare d3 party nehraje nikdo a poslednich par mesicu hrani jsme se u toho silou drzeli jen tim, ze sme byli banda. Kazdopadne pointou prispevku bylo, ze stale jsou lidi co to hraji a ti prave dostanou timhle patchem nejvetsi ranu.
no jako uprimne stale nedokazu pochopit proc patche na takove SC vychazeji stabilne a s hodne a uzitecnejma opravama skoro ihned a zde musis cekat jeste na PTR atd atd...Vazne politika Blizzu a celkoveho managmantu se mi uz nelibi :-)))) ale rikam ze tato itemizace by me dokazala nejaky cas vratit zase nachvili k Dia ale na dlouho by to zas nebylo :-) Ja uz verim pouze v datadisk.
Edit : tu hru samozdrejme milujem nejsem troll ci hater podotykam ale proste jaksi me k te hre nic netahne jako pred rokem :-)
Edit : tu hru samozdrejme milujem nejsem troll ci hater podotykam ale proste jaksi me k te hre nic netahne jako pred rokem :-)