Končím, lidé jsou okolo d3 zlí.
Lidi Diabla 3 jsou jen plní nenávisti, zloby a škodolibosti. Setkávám se s tím od spuštění hry a na tohle jsem fakt nečekala 10 let.
Hra mě bavila, strašně. Odehrála jsem tisíce hodin. Každý den jsem se bavila hodiny, hledala itemy, expila, prodávala, vydělávala, pomaličku jsem zvedala kvalitu equipu. Zatímco ve hře byla zábava, na internetu to byl samej hejt, zklamání a brekot. To se dalo přežít i když mě to štvalo. Pak mi ukradli účet a vyluxulovali. Blizzard mi sice věci vrátil ale všechno mi to zničil, nedalo se to pak totiž prodat. To jsem přežila. Takže, hateři, zloději účtů, dobrá, pak mi hru začali ničit boti, fajn je to hra, na peníze mám práci. Budiž ale menší zklamání nad tím, že goldy stojí 100x míň než na začátku zústalo.
Před týdnama jsem ztratila P68 HC wizzarda svojí blbostí, dobrý, je to hra moje chyba, s pomocí známých a přítele s kterým sdílím hru jsem rychle udělala nového a skoro 70h v kuse se sním patlám. Pak se připojím do hry, jdu pres wp do Weeping abych nenarazila na PK dementa, nicméně cemetery bylo sakra plný mobů z fields.. kašlu na to, nejen komunita, vývojáři ale i samotní hráči v téhle hře hážou těm, co se snaží tu hru mít rádo klacky pod nohy, ničí dny prosezených za obrazovkou. Na další už nemám sílu, a Softcore mě nebaví. Kdyby to byla aspoň moje chyba tak to beru. Takhle jsem mohla dělat jiné věci. Sbohem. Tady to stejně za moc taky nestálo. A ani drak uz hrat nebude, hra šla do koše i s dvd. Ahoj!
Hra mě bavila, strašně. Odehrála jsem tisíce hodin. Každý den jsem se bavila hodiny, hledala itemy, expila, prodávala, vydělávala, pomaličku jsem zvedala kvalitu equipu. Zatímco ve hře byla zábava, na internetu to byl samej hejt, zklamání a brekot. To se dalo přežít i když mě to štvalo. Pak mi ukradli účet a vyluxulovali. Blizzard mi sice věci vrátil ale všechno mi to zničil, nedalo se to pak totiž prodat. To jsem přežila. Takže, hateři, zloději účtů, dobrá, pak mi hru začali ničit boti, fajn je to hra, na peníze mám práci. Budiž ale menší zklamání nad tím, že goldy stojí 100x míň než na začátku zústalo.
Před týdnama jsem ztratila P68 HC wizzarda svojí blbostí, dobrý, je to hra moje chyba, s pomocí známých a přítele s kterým sdílím hru jsem rychle udělala nového a skoro 70h v kuse se sním patlám. Pak se připojím do hry, jdu pres wp do Weeping abych nenarazila na PK dementa, nicméně cemetery bylo sakra plný mobů z fields.. kašlu na to, nejen komunita, vývojáři ale i samotní hráči v téhle hře hážou těm, co se snaží tu hru mít rádo klacky pod nohy, ničí dny prosezených za obrazovkou. Na další už nemám sílu, a Softcore mě nebaví. Kdyby to byla aspoň moje chyba tak to beru. Takhle jsem mohla dělat jiné věci. Sbohem. Tady to stejně za moc taky nestálo. A ani drak uz hrat nebude, hra šla do koše i s dvd. Ahoj!
Re: Končím, lidé jsou okolo d3 zlí.
Co je tohle zase za komedii? Najednou jsi holka?
:o)
edit: A kde máš toho HC wizze ??
edit: A kde máš toho HC wizze ??
Co to? Celou dobu vystupuješ jako kluk pokud se nepletu a najednou sis změnila skilly a jsi holka?:D
Nic, je to jen hra a tak to musíš brát, svině jsou všude, není se čemu divit že i ve hře.
GL:)
Nic, je to jen hra a tak to musíš brát, svině jsou všude, není se čemu divit že i ve hře.
GL:)
lidé okolo d3 jsou zlí? OK
Nevim jeslti je to troll post, ale komunitu si kolem sebe můžeš vytvořit sam/a . Já se ještě vyloženě s nejakým hajzlem nepotkal a kdyby mi náhodou něco oddrbal, tak je to stejně jenom hra a já ji mám rád a užívám si jí. Nikdo mně nenutí hrát public nebo tak
Nevim jeslti je to troll post, ale komunitu si kolem sebe můžeš vytvořit sam/a . Já se ještě vyloženě s nejakým hajzlem nepotkal a kdyby mi náhodou něco oddrbal, tak je to stejně jenom hra a já ji mám rád a užívám si jí. Nikdo mně nenutí hrát public nebo tak
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Ano a máme tu opět klasický příběh rozšlápnuté bábovičky po tisící s lehce jiným odstínem. Upřímně, po té aroganci, co jsem tu od Tebe x krát viděl, mi Tě vůbec nepřijde líto.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ale esi jsi blondyna, modry oci, rozumnej hrudnik, tak se zastav a uvidis, ze budu jak beranek.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Takovejch už bylo, co dělali, jak budou končit (že Javůrku
) a pak zase přiklusali zpět. Je to imho jen další afekt. 

lol..to sem se jednou zase pobavil...take nejdriv co post tak jak je diablo 3 nejlepsi hra ze vsech her na svete co kdy byly a budou...vyvojari delaji to nejlepsi co na ocich hracum vidi...a najednou ze dne na den total obrat a hra leti do kose ? No co dodat..radsi to nekomentovat
Tohle nechapu,stale pise,jak je diablo 3 dokonala hra,vyvojari pokazde vydavaji super patche a nakonec pise,ze ho hra uz odzacatku stve
a nejen komunita,hraci,ale i vyvojari.
Aspon vidi,k cemu je dobra ta jeho uzasna hustota mobu.
A lezt do publicu,po tom,co se na forech stale objevuji stiznosti na tohle,dokonce se to i streamuje,muze jen naprosty "blb".
a nejen komunita,hraci,ale i vyvojari.
Aspon vidi,k cemu je dobra ta jeho uzasna hustota mobu.
A lezt do publicu,po tom,co se na forech stale objevuji stiznosti na tohle,dokonce se to i streamuje,muze jen naprosty "blb".
- damagedeath
- Zhar the Mad
Piglampa: brzdi trochu přeci
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Diablo me zklamalo hned na zacatku. Z nostalgie jsem to zkousel hrat asi 3 mesice. Ale musel jsem se nutit ale nikdy jsem nehejtoval. Proste se to nepovedlo. Ted jsem se po delsi dobe vratil, hratelnost je nekde jinde, jen to inferno me mrzi, ze neni takove jako drive. Taky jsem zacal hrat na HC se super partou lidi a mam Barba 63 . Ac casual, tak je to skvela hra(nerikam ze nemohla byt lepsi).... nechapu tvuj post o komunite, lidech a tak dale. PK bylo vzdy a vzdy bude. Zabezpeceni uctu je take jen na tobe... proste nechapu takovyhle post.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
lol tomu se říká emoquit pánové. Jinak sdílíme s Alyss účet, hrajeme na směny ona ve dne, já v noci. Docela se to vyplácelo s paragonem. Byl to fofr level 49 za 70 hodin takže zas taková tragédie to není. Je to ale hnus to PK to jo. Škoda wizze ten public je risk, ale je sakra rychlej na levelení. Je potřeba si dát pozor 
to je na vysvětlenou
Drakkari
edit: Založí si novej profil na fóru ať se to neplete. A potom to budete mít stereo pánové!

to je na vysvětlenou
Drakkari
edit: Založí si novej profil na fóru ať se to neplete. A potom to budete mít stereo pánové!

tj v pohodě když to hrát nebude tak si tu ani nemusí zakládat účet
problem solved
problem solved
Ja s tebou nesouhlasim urcite se najde nekdo kdo by ti byl schopen pomoc jinak nevim jak je to ze zlatakama na hc jestli jsou vazany na ucet nebo postavu pokud ti nejake zbyly rad si je od tebe vezmu doma budu az v sedm vecer. Peace DHDrakkari píše:Lidi Diabla 3 jsou jen plní nenávisti, zloby a škodolibosti.
Achievements: 7400 (92%)
Víc to není třeba řešit.