Obtížnost D3 - reakce na téma "Nelíbí se vám stav D3? Po.."

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Na jakém MP trávíte převážně v D3 nejvíce času?

1
4
12%
2
2
6%
3
1
3%
4
2
6%
5
10
30%
6
5
15%
7
1
3%
8
2
6%
9
0
Žádná hlasování
10
6
18%

Celkem hlasů: 33

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Obtížnost D3 - reakce na téma "Nelíbí se vám stav D3? Po.."

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 16:04 hod.

I já se chystám brzo sestavit příspěvek do tématu o "Nelíbí se vám stav D3? Pojďme něco změnit!", protože jsem dříve podobné téma v menším rozsahu také založil. Než bych ale opakoval již desetkrát zmíněné návrhy, pečlivě jsem nejdříve pročetl dosavadní příspěvky a mimo rozhodnutí přispět ve mě postupně bobtnal nový pocit. V jinak celkem smysluplných příspěvcích jsem zaznamenal opakované žádosti o zvýšeníení obtížnosti Inferna. A tomu úplně nerozumím.

Proto se ptám: Hrajeme stejné D3? Stejné Inferno? (Ppřikládám i svoji nejsilnější postavu pro posouzení) Já hraju s poměrně silným barbarem (podle mě,
nepoužívám RM ani pomoc jiných hráčů, AH používám) pouze singl, projel jsem kmenové Rend, Hota a v menším rozsahu Ww buildy. Jako maximum jsem zkusmo prošel baráky a složil Gnoma MP10. (musím se pochlubit, že na poprvé, což mě samotného překvapilo). MP8 a MP9 přežívám. MP6 MP7 už je relativně hratelné, ale na můj vkus umírám až moc často, abych to tak chtěl hrát stále. Čili, suma sumárum, s mojí figurou přijatelně a zábavně hraju MP4!

Přesto, pokud na MP4 narazím na opravdu vypečenou elitku (nejlepší extra fast, health a sliz s ohníčkem po zemi a pod.), zhebnu při vteřině nepozornosti,
zaváhání, nebo špatném pohybu dřív, než "dám vůbec první ránu". Když se mi pak podaří narazit na pár takových partiček po sobě, nebo ještě lépe dvě nebo tři současně, je moje frustrace maximální. MP4 chodím s prstem v nose a pak přijde tohle. Zvěř, že se to skoro nedá umlátit, nebo nejmíň na dvě smrti! A to, pánové, já prostě neskousnu! MP považuju zvládnuté v momentě, kdy nezemřu, krom výjimečně hloupé chyby, VŮBEC. Nechci umřít ani jednou, nikdy, každá moje smrt je osobní porážka a vědomí, že se nic nestalo, že se jen objevím jinde a jede se dál mi nijak nepomáhá! Často čtu názory HC hráčů, že SC je slabota a že by to hrát nedokázali, nuda. To nechápu, je to pro mě omyl. Každá jedna moje smrt je pro mě osobně stejně tragická jako pro HC hráče. Kdo hraje tu hru moderním "spotřebním" stylem zhebnu, no a?, vždyť se hned vrátím a na popáté to udolám, nerozumí atmosféře té hry. Dokola se řeší efektivita farmení a kdesi cosi, stále jen přepočty na čísla,..a kde je ta zábava? Ničí si ji hráči sami v hlavách.

Myšlenka článku je v tom, že mě NESKUTEČNĚ začalo zajímat, jaké MP že si to s tím prstem v nose farmíte? Že je to tak snadný. Já tvrdím, že na MP10 není nesmrtelnej nikdo (ani Frost Wiz). Když počítám normální hráče (né podvodníky nebo nákupčíky za stovky Euro), nevěřím, že všichni, co píší, jak je D3 snadné si tak znuděně farmí MP10. Není to kapinečku tak, že lahůdkové elity raději oběhneme velkým obloukem? Není to kapičku tak, že mlátit slabý bílý kosťáčky v ACT3 na MP10 přináší pocit, jak si dávám MP10?! :P Nebo tak, že když padnu, o nic přece nejde?

Sám mám odzkoušeno, jak lehko jde zhebnout i na nízké MP i se solidní výbavou. KOMU SMRT NA CS OPRAVDU VADÍ JAKO MĚ, NEMŮŽE ŘÍCT, ŽE JE D3 SNADNÝ.

Pro mě je MP8 dlouhodobě nehratelný a bez urážky, nikoho na fóru jsem s tak nebesky silnou výbavou oproti mé neviděl, né s takovým rozdílem, aby to zajistilo snadnou hru na MP10. (vyjma extrémě nudných a pro mě táke nestravitelných XXXL tank buildů téměř bez DPS)

Takže čisté víno: Podle mě, kdo není srab, chodí všechny elitky a nevyhýbá se neoblíbeným lokacím, nemůže o D3 říkat, že je to lehký. Spíš je to tím, jak si to sami chcete hrát. Každej druhej brble, že je to lehký, pak zapne D3 a farmí jak jouda MP1 MP2, vždyť je to nejefektivnější! Tomu se musím zasmát.

Téma není o posměchu pisatelům, ale o zastavení šíření fámy a nepravdivého tvrzení, že je obtížnost nízká. To je jen pro toho, kdo se překážkám vyhýbá.

Tak schválně, na jaké MP a v jakých lokacích trávíte nejvíc času při hraní D3??..

PS: Pokud někdo může pomoct a vložit mi sem anketu s MP 1-10, do které každý může za sebe popravdě a bez zveličování kliknout nejokupovanější stupeň MP, budu rád. Pokud by šlo udělat ankety dvě, ta druhá by byla průměrný počet smrtí za určitý čas, řekněme za jeden herní den. Když mi někdo pomůže, formát těch anket rád dodám. Díky

Muj barb pro představu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrSm ... o/16817396

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Re: Obtížnost D3 - reakce na téma "Nelíbí se vám stav D3? P

Příspěvek od ZOMB » 28.03.2013, 16:52 hod.

Za mě - D3 jsem už dlouho nehrál, ale když jsem ho ještě hrál, jel jsem exotického DH tanka bez aukce, většinou na MP2...

Co mám na mysli ohledně obtížnosti je to, že se zvyšujícím MP by měla stoupat agresivita, rychlost, inteligence a poškození monster (mnohonásobně více, než teď)

Hráči by měli používat mnohem více obranných skillů, aby na větší MP přežili... ne všechno rvát do co největšího DPS...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 17:51 hod.

ZOMB: Ok, já to chápu, ale současnej stav je takovej, že MP10 si teď, berme třeba v české komunitě, moc lidí prostě v klidu nefarmí. To, že je provedení blbý a spočívá převážně v monstrózní VIT monster, to je zas druhá věc. A tu DPS nás to prostě tím pádem tlačí hrubě navyšovat, protože jinak je to úmorná nuda,..bohužel, pokud valim do defens tolik, aby to mělo opravdu smysl, přicházím kompletně o DPS. A šmrdlat se tam s 50k DPS je masochysmus. Navíc čím dýl ten fight bez DPS s packem trvá, tím spíš se povede osudová chyba. Já dávám celkem stabilně každej crit v rozmezí 800k-1,1M damage bez Berka každou druhou ranou a přesto je pro mé vnímání MP7 nepohodlný. Tu obtížnost vnímám silně, protože nemám zabetonovanýho tanka aby hra trochu šlapala a tím trpí defens. Co víc těžšího? Já mám 44k live, někde nad 8k armor a cca 500 allres a sem tam koupím dokonce IK! A občas tomu nejde zabránit, prostě příjde cnockback dopadnu na blbý místo a gameower. Nebo celou dobu odolávám náporu a pak koupím dvě blbý rány najednou a vypadá to jako IK. Hra je tak rychlá, že občas prostě nejde reagovat. Jak to má být ještě obtížný?...Hra už mi takovejch stuací přichystala hodně a to mě vytáčí úplně nejvíc,.zhebnout, aniž bych měl šanci s tím cokoliv udělat....Já proti defens nic nemám, ale začal jsem v D3 přežívat až po max. navýšení DPS (na moje možnosti, momentálně těsně pod 200k DPS unbuffed), kdy monstři začali svižnějc padat a začal jsem hrubě těžit z LS,....tak co teď s tím?...mě to momentálně vychází na staré dobré "nejlepší obrana je útok"... :{

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 28.03.2013, 18:29 hod.

Sice nejsem žádný všeználek, co se D3 týče a nahráno máš téměř jistě více než já, ale dle mého selského rozumu se není čemu divit, že umíráš často:

1) Nemáš žádný defenzivní skill (sice máš jeden defenzivní, ale runa Ti z něj udělal ofenzivní), bez skillu Ignore Pain bych si na tak vysoká MP nedovolil (kdybych měl stejnou výbavu jako Ty)
2) Života taky nemáš nazbyt... je to daň za vyšší poškození, které máš

Z mého pohledu si nemůžeš stěžovat na to, že tě monstra zabíjejí na vyšších MP pokud má výbavu a skilly vyloženě na rychlé zabíjení...

Můžu se mýlit... netvrdím, že jsem expert na barbary ;)

Tím chci jen říct, že ses dokázal přizpůsobit systému, který existuje dnes... pokud by se systém změnil tak jak ho chci, přizpůsobil by ses stejně tak, a dle mého by bylo hraní zábavnější :)

Každopádně svůj návrh nikomu nevnucuju! Ne každému se to musí líbit...

Chci zdůraznit, že na SC už tanky téměř vůbec neexistují... žádní nabušení tank barbarové, exotičtí DH nebo heal monkové... a to je celkem škoda :(
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

coyd
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 28.03.2013, 18:38 hod.

Mne teda neni moc jasne jak s tim gearem muzes chcipat na mp4 at se deje cokoli.. Prijde mi docela v pohode.. Zkusil bych asi prohodit bloodthirst misto tough as nails jestli se to nezlepsi..
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 19:07 hod.

Coyd: Poznámku beru jako takový zvrhlý kompliment :P Díky. No, možná jsem to trochu přepálil, na MP4 moc nezhebu, ale občas se to stane. Hlavní problém nastává, než se přiblížím na dosah Skornu. Jak začnu rubat, doléčím přes DPS celkem dobře jen z opasku. Dřív jsem to řešil leap/stun z GrounStomp/rend. To mě bavilo úplně nejvíc. Total brutal jatka a ta zběsilost, když jsem ve Stonefort hopsal po hradbách Leapem byla úžasná!! Ale na vyšší MP to bylo celkem pomalý,...škoda. Hota je rychlejší likvidace,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 19:15 hod.

ZOMBE, to je právě to. Chci řešit, jak moc lidi chcípaj, když vykládaj něco o pohodě. Něco nahráno mám a jak jsem psal, přežívat jsem začal právě skrz velkou DPS. Likviduje dřív, než se elitky moc rozvášněj a začnou spouštět arcany a fleky na zemi a pouhýma 3% LS léčím full VIT tak cca na dvě tři rány, což je rachot,..Bohužel o nižší VIT vím, rád bych vymazlil aspoň 50k, ale cena itemů co mám + k nějakýmu sem tam trochu VIT navrch už jsou většinou desítky i víc M goldů. Prozatím jsem to řešil alespoň šutrem do Andarielky. Pro mě je umřít dvakrát za odpoledne (cca 6h hry) extrémě potupné. Píšu, že chcípám hodně, pro někoho to není nic,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 19:27 hod.

ZOMB: Jo a ještě něco, Zombe,..vypadá to, že jedu jen jeden obranej skil, to ale mate,..můj hlavní lifesaver je právě Hota se stunem. Právě stun je mojí primární defens (i na GroundStomp). Udržím toho v mrákotách celkem dost a dlouho, když je to trochu v ruce,..a to je fakt nejefektivnější obrana, co jsem hrál. Vzdáleně to chvílema připomíná skoro frost wize,..

edit:...jo a taky stunuju single target Bashem, což z mýho DrSmana činí téměř PermaStun build :twisted:

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 28.03.2013, 21:36 hod.

Já se přiznám, že spíš úplně nerozumím tomu, na co se tady ptáš...

... máš dobrou postavu, ale sám víš, že to není nějaké úplné terno, které by už nebylo kam posunout. Přitom by jsi bezproblémově zvládnul MP10 progress a zabití Diabla... jen by to trochu trvalo.

Pokud Ti přijde jako dostatečný motivátor nějaká vidina, že jednou budeš "farmit MP10", tak já si myslim, že většině lidí tohle jako úplnej motivátor nepřipadá :-).

Pro mě osobně je motivátor nějakej progress. Ta snaha posunout se zase o patro níže. Tohle ale v Diablo 3 vůbec nezažívám a kromě prvních měsíců a vstupu do inferna jsem ani nezažil. Rozhodně neni nějaká extra motivace, že zvládnu al. run o 22sec rychleji... :-(.

Splnit dnes HC i SC inferno je úkol cca na 45 hodin (dohromady) a člověk se u toho ani nějak extra nezapotí, natož aby zažil pocit strachu. To je pro mě osobně = snadné hry.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 22:17 hod.

Majky_majk: Prostor pro vylepšení je vždycky, to máš recht. MP10 jsem testoval, ale prostě z takovýho lopotnýho hraní jsem neměl moc radost. (málem jsem rozdrtil myš a urval Rendovací tlačítko :P) Motivátorů je kopec a když chvíli nějakej nevidím, zapnu jinou figuru a za den dva se rád zase vracím k Hota krutorovi na týden dva. Postupnej progress je v D3 pase, to mě taky mrzí. Farma mě pomalu posouvá výš, ale to je tak všechno. Jenže já jedu o něco pomalejc, než D3 sprinteři (taky dělám) a počítám, že než se mi item progress zasekne nadobro, bude tu datáč a plynule přejdu na něj.

Otázka tématu byla, jakej že MP to nejčastěji hraješ. Druhá, jak často (řekněme za herní den) na tomto mp RIPneš. Mě totiž D3 nepřijde jednoduchý,..spíš přiměřeně obtížný..hlavně, když kosím všechny moby a elity a žádný kombinaci se nevyhýbám,..ani nepříjemnejm lokacím,..nevybírám si nejsnadnější farmy atd.,..

Jsou někde k vidění tvoje figury?..

Plavec
Fallen Shaman

Příspěvek od Plavec » 28.03.2013, 22:38 hod.

Lidi, hru si můžete udělat těžkou. Zkuste si udělat vlastní challange. Začněte hrát postavu jen s self foundem. Uvidíte že nebudete inferno krájet jak nůž máslo. Stále příliš lehké? Fajn, zkuste to na hardcore. Stále ne? Zkuste hrát only white items. Stále ne? Zkuste se si na papírky napsat všechny skilly a vylosovat z nich 6, které musíte používat. Losujte klidně i runy. Zkombinujte toto všechno (only white, random skilly, hardcore) pochybuju že to bude pro vás stále tak jednoduché... Myslím si, že Diablo 3 nabízí hodně způsobů, jak si hru ztížit. Otázka je, jak moc opravdu chcete?

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 28.03.2013, 22:41 hod.

Plavče,..svatá slova..já si totiž myslím, že v obtížnosti zakopanej pes není,..ta hra má úplně jiný problémy,..

Tal_Rasha
Wraith
BattleTag:TalRasha#2799

Příspěvek od Tal_Rasha » 29.03.2013, 03:26 hod.

Najskôr k téme, keďže paragon sa teraz farmí ťažko tak hrám len MP10 celý 3. akt. Vďaka dobrému gearu a buildu HOTA+REND veľa neskapínam, hoci všetko záleži od toho ako sa nalosujú affixi na elity.
Trochu offtopic, ale pozrel som si tvoj profil a build, a chcel by som ti len poradiť pár zmien ako ísť čo najvyššie mp a neskapínať často. Pekný DPS 224k buffed. Máš podľa mňa celkom dobré EHP (effective hit points) 600k unbuffed - ak by si vymenil ground stomp za war cry + impunity tak ideš na 750k EHP buffed. Overpower za healovaci Rend. K tomu skorn s life steal + opasok life steal máš, a MP6 by si nemal umierať vôbec :-)
K tomu sa dá pridať ešte pasivka bloodthirst 3% ktorú vymeníš za tough as nails, tak získaš cca 4,74% celkový reálny life steal keďže 3+5.7% z life stealu je na inferne použitých len 20%. Pri zachovaní war cry + impunity a odstránení tough as nails si ešte stále na 653k EHP buffed :-)

Údaje a kalkulácie mám zo stránky d3up.com

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 29.03.2013, 06:11 hod.

drsma, v momente, kdy budes mit LS pres 5 pct, life pres 70k, dmg buffed pres 300k, tak ti bude stacit i mrzskych 500 all rezu a mp 10 si budes krajet uplne v pohode, ale ne v Hota buildu, ponevac ty sracky s pomalym skornem neustojis, vymen skorn za rychlejsi mec a echo a zacnou se dit veci, najednou se zacnes lepe healovat, diky rychlejsimu pridelu dmg, nebo se skornem zkus WW build a uz bys mel prezivat, ponevac kdyz uvidis, ze ti jde life dolu, tak z tech sracek vyjedes na vterinku a tornada te dohealujou, ja hraval s barbarem mp10 uplne na pohodicku, ale splnoval jsem ty body na zacatku, coz by nemel byt pro tebe problem v dnesni dobe, ted hraju cm wizze a monka, s wizem samozrejme mp10 v pohode a s monkem farmim mp8, ponevac mam slaby dmg a pokud zdechnu, tak jedine vlastni chybou, ponevac jak stridam postavy, tak treba mackam v situacich klavesy, ktere mam zazite treba z barba na monkovi a ono to jaksi nefunguje ze?

dohny777
Wraith
BattleTag:dohny#2988

Příspěvek od dohny777 » 29.03.2013, 08:17 hod.

duležité je aby také odměnili ty co mají vymakané postavy a mužou farmit mp10 ve formě lepšího dropu , lepšich rollu atd....Ne že tam pada stejný prd jak na malých mp. to pak nemá žadný smysl chodit vysoké mp kdyz to akorát déle trvá...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.03.2013, 08:19 hod.

Tal_Rasha: Týýjo, Tal_Rasha :O :) No, asi tkhle, já mám všechno, jak mi píšeš celkem prozkoušený a například Hota+Rend jsem jel taky, ale byl to Skornem problém uživit s Fury, pak jsem zjistil, že právě s Oweropwer mám cca 70% critch a když rubu výhradně Hota, relativně už Fury nepadá. A co víc, ten 3% LS se zdá nic moc (hrál jsem i víc, ale postupně snižoval), ale když trfím dva, nejlépe tři moby Hota (což není velkej problém) drží Life i Fury jak víra. Spíš mě zaujalo, jak říkáš, že záleží na rollu affixu elit. A to je právě to. Já procházím MP5 95% času taky na pohodu, problém je, že jak se stávám lepším kosičem, narážím čím dál častěji na elitky až mi přijde, že už ani nic jinýho nebiju. A kombinace, kdy jednou ranou odhoděj do pěti Acran mezi wallama, tak než proběhne hit recovery jsem klidně KO.Jediný, co trošičku pomáhalo proti tomuhle je Rend, jenže mi to přišlo pomalý. Každopádně se k němu občas vracím, to jo. Nebo jak řešít, když mám na barbínovi Fear a on začne vesele prchat po celé délce Arcane paprsku :P :P Když se to pěkně sejde, jsem jen divák,...To se mi prostě nelíbí,..

Phake
Quill Rat
BattleTag:Phake#2641
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phake » 29.03.2013, 08:42 hod.

Podle mého se příspěvky v tomto topicu jaksi odklání od původní myšlěnky. To, že je hra jednoduchá si také nemyslím, většina lidí, co tu píše jak je to easy jsou s nakoupeným eq, což je katapultovalo hned na možnost farmit si mp10, ja se potom ptam, kde je to kouzlo z farmy? Dobrej pocit, kdyz si postavu posuneme zase o trochu dal? Tim ta hra preci ztraci smysl, mit hned vsechno a potom vsem psat jak je mozny ze to nedavaji, kdyz ja si v klidu zabijim atd... Nechapu. Nicmene abych se vratil k tematu, hraji asi nejcasteji mp5, jelikoz muj wiz neni vybavenej pro to, aby ustal vsechno. postupne si farmim a snazim se zlepsovat. Mp5 je pro me ted asi takova stredni volba, neni to extreme tezke, ale ani nejak jednoduche. Kdyz hraju tak tech 6 hodin, tak umru asi tak 3x do hodiny, ale vse zavisi na packu, jaky momentalne potkam, kdyz maji fakt kombinaci na nic, tak me treba wipnou 2x nez je zdolam, staci aby nevysel cooldown na frost novu, nebo jsem chvili nedal pozor a je to hned :) rozhodně čistím celou mapu a nevybírám si co zabíjet, betru to tak jak to je, je to výzva a dokud je nesložím, tak se nevzdávám, což s sebou nese kolikrát i slušné nervy.
Samozřejmě že staty nemam jak bych měl a ani equip, ale jak jsem již napsal, všechno přijde časem a alespoň mám motivaci pro získání dalších itemů. Rozhodně bych to ale shrnul tak, že člověk, pro kterého je to srdcová záležitost, si rád stráví čas farmením a postupným zdokonalováním postavy, vždyť Diablo bylo vždy víceméně o farmě a zlepšování. Můj náozor je, že člověka stejně nejvíc potěší, když si něco získá svou snahou a čas, který do toho vložil se mu nějak vrací. A rozhodně odsuzuji styl hraní, vyexpit - nakoupit (asi bohatý rodiče xD) a pak dělat ramena na fórku jak jsem OP... Zkuste si ty goldy pěkně vydělat poctivou farmou...
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.03.2013, 08:48 hod.

fuxicek:Jo, s tím přechodem mezi postavama se mi to taky děje :P Ale co jsi napsal. Takhle, hraju si D3 sám, mě baví si to všechno uplihnit svejma silama, ale LS pres 5 pct, life pres 70k, dmg buffed pres 300k je v dohledný době prostě utopie. Nejlepší zpeněženej drop jsem měl za 70M a to byla jedna vlaštovka, jinak paběrkování, jako všichni, takže se asi z ničeho nic pravděpodobně neodpíchnu. Na to si ale nestěžju. Drápu se vejš po malej krůčkách. Jinak, a to je moje chyba, jsem nenapsal, protože i tak byl úvodní článek dlouhej, můj DrSman odmítá nosit ty echo párátka :P (vím, že jsou i mnohem lepší, než můj Skorn), štíty a jiný žabikuchy. Používám jen 2h zbraně,...si to možná komplikuju, ale jsem prostě stylař. A za druhé, DrSman se odmítá wrtět, takže ww build mám testlej, ale hrát to nechci. Je to o tom, co tu hodně lidí říkalo dřív, hrajte to jinak, jak vás to baví, jak chcete. Blizz tvrdí, jde to dohrát s jakýmikoliv skilly, tak se toho držím. Říkám to pozdě, já vím, ale navazuje to na příspěvek Plavce výš. Já si nestěžuju, jen se snažím vysvětlit, že D3 je lehký jen pro toho, kdo hledá výhradně nejjednodušší cestu...pak taky hrajou všichni to samý a divěj se tomu,..Jinak D3, to souhlasím, má jeden neřešitelnej problém,..pokud dosáhnem úrčité kvality gearu, stává se hra snadnou a jediná cesta je hledat vyšší obtížnost. Já jak jedu sám, tak na strop obtížnosti zdaleka nesahám a mám ještě čas. Pro ty rychlejší je možnost hledat si zábavu do datáče viz. příspěvek Plavce. Hoši, nechci se Blizu nějak zastávat, já chtěl D3 taky "trošičku" jiný, ale někteří jantaři maj od vydání oddřepěno před D3 dva, možná tři tisíce hodin, vždyť to je extrém,...jak chcete někoho reálně tak dlouho poříd někam posouvat? Navíc ty rozdíly v gearu top hráčů od zbytku světa jsou taky šílený,..to je problém,..to Blizz neměl nikdy dopustit,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.03.2013, 08:49 hod.

Dohny777: Souhlas. Ale to jsem až tak nechtěl řešit,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 29.03.2013, 08:59 hod.

Phake: Díky za Tvůj příspěvek. Přesně takhle to cítím i já, dokonce se ke hře i podobně přistupuju. To je to, co tu zjišťuju. Teď za mě,..já, když padnu na MP5 2x za elitu, je to pro mě tak hořká osobní potupa, že šmátrám v šuplíku po obřadním meči, abych to ukončil a ze sebe tu hanbu smyl :P :P Nenávidím umřít. Každej to má postavený jinak a já říkam, že my, co umřem 2x za den, máme na daném MP ještě hodně krve k prolévání :P...Možná by bylo řešením navrátit z D2 exp lost při RIPu. Nenáviděl jsem tuhle věc, celej den expil a pak dvě smrti a celá práce za den v kýblu :P....A ještě bych přitvrdil. Za každej RIP Level lost. (levely by samozřejmě nemohly úbývat, to už bych snad hrál jen MP1 :P) O btížnost by nebylo třeba vůbec měnit a viděli bychom, kolik by tu dneska bylo PL100,...(možná jen o pár více jak HC PL100)...To by bylo rozmlácenejch klávesnic :P....Hlavně tak kolem LvL 90+ :P..

Odpovědět

Zpět na „Obecně“