Diskuze o stavu D3
Tak to napisu potreti. Reagoval jsem na to co esopeso psal a on se ptal proc se chytam JEDNOHO postu, ze on ma jiny nazor. Pokud nekdo neco vypusti a pak se divi, ze na to reaguje tak nechapu proc ten post nedela podle svojeho nazoru. Uz chapeme? A ja fakt nebudu zjistovat jestli nekdo pise jenom tak z hecu, nebo jaky jiny ma nazor.
Btw: Proc si myslite ze jsem jednostranny? A pod tim 50 vymluv proc zrovna tihle lidi muzou a druzi ne. K smichu.
Nejde o názory, ale o chování...
Btw: Proc si myslite ze jsem jednostranny? A pod tim 50 vymluv proc zrovna tihle lidi muzou a druzi ne. K smichu.
Nejde o názory, ale o chování...
Re: Diskuze o stavu D3
tomu snad sam neveris, nebo ty tam ty zkusenosti nekde vidis...Grammator píše: a spol: a tak se do něj promítly zkušenosti za ta léta nasbíraná, zkušenosti i z jiných her než D2,
Možná je tam viděli ti co po vydání řvali, že z toho udělali WoWko...
nikdo podle me remake nechtel, ale dopadl by zrejme lepe nez to co vydali...ovšem z toho co píšete mám čím dál více pocit, že jste chtěli jen remake D2. Pak chápu vaši frustraci a musím se přidat.
Klidně buďte frustrovaní, my víme že se vám Diablo 3 nelíbí, a co dál? Budete nás o tom přesvědčovat?
Ja taky cekal ze bude Diablo nekde jinde, jenomze TO BY DIABLO 3 MUSELI DELAT TY STEJNY LIDE JAKO D2. V TOM JE ZAKOPANEJ PES!Rakiii píše:@ Grammator - jen poznámka k tomu, že diablo2 na začátku a po deseti letech byla jiná hra. Ano, ale od té doby uplynulo více než deset let a měli bychom být tudíž jinde.
Jinak obecně od diskusí na internetu čekat nějakou věcnou kritiku je jako hledat jehlu v kupce sena ...
fuxicek Kiez by tu takych inteligentnych a spravnych ludi ako su napr. Vozi alebo reve prispievalo co najviac. Len vdaka nim to tu ma zatial aspon aku taku uroven..aj ked je ta uroven a povest tohoto webu bohuzial zrazana k zemi do oci bijucou sikanou ,nekompetentnostou a neprofesionalnym pristupom jedneho spravcu fora ktory tu skalnych fanusikov Diabla zastrasuje a vyhraza sa im..zatial co ine individua tu beztrestne nadavaju ludom do idiotov(viz.papaga a dalsi) .
Ano, znehodnocování samotné podstaty fóra nepochybně zvyšuje jeho úroveň .
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Přesně jak píše esopeso... lidi co dělali D1 a D2 nedělali D3... proto D3 vypadá tak, jak vypadá
D3 prostě není přímým pokračovatelem a lepší verzí D2 a jsem za to rád.
D2 bych si tím pádem zahrál už jen z nostalgie.
D3 prostě není přímým pokračovatelem a lepší verzí D2 a jsem za to rád.
D2 bych si tím pádem zahrál už jen z nostalgie.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Lidi ja vas fakt nechapu.
To vas jako bavi furt tu presvedcovat jak stoji D3 za ......
To by me mohlo tu furt psat o tom stejnym dokola a furt a znovu...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Tak o něčem se diskutovat musí, nebýt tohohle tématu, bylo by tu téměř mrtvo
presne tak, kdyby odesli hateri, tak tu nezbyde uz nikdo...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Ten pravy sa ozval najvecsi troll a flamer co tu je... az mi je luto, ze niekto ako ty hral JA2, kebyze to hras v RL tak ta Magic rozseka na maderu, lebo by nezniesol ake blbosti si tu popisal...Red Eagle píše:fuxicek Kiez by tu takych inteligentnych a spravnych ludi ako su napr. Vozi alebo reve prispievalo co najviac. Len vdaka nim to tu ma zatial aspon aku taku uroven..aj ked je ta uroven a povest tohoto webu bohuzial zrazana k zemi do oci bijucou sikanou ,nekompetentnostou a neprofesionalnym pristupom jedneho spravcu fora ktory tu skalnych fanusikov Diabla zastrasuje a vyhraza sa im..zatial co ine individua tu beztrestne nadavaju ludom do idiotov(viz.papaga a dalsi) .
Tak aj my mozeme co ja viem, preco Sim City 5 je zla hra alebo o PoE alebo preco Internetove srdcia nemaju kvalitu povodnych srdc. Atd... tem je velaKuki10 píše:Lidi ja vas fakt nechapu.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
sgtmajfoley nesahej mi na moje SimCity :-D
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Som to zabudol rozviest... je to luxus hra ale to co robi s tym EA Games a to ze je na tupom Origine a vyzaduje stale pripojenie na internet a to ze im to nezvladali servre... tak to uz je zle... EA isla hrozne dole, uz viem o com bude Battlefield 4, bez premka tam budes behat iba s macetou. A aj ked budes mat premko tak si budes musiet kupovat náboje za realne peniaze ako to bolo napr. v Loki.
Delam si srandu , bud v pohode co pises stim mam problem taky no :-)
sgtmajfoley no EA se za to aspon omluvili a budou davat jako podekovani za trpelivost jednu hru zdarma..aspon to psali...a uznali, ze to po....
sgtmajfoley Blbosti tu pises ty..tak ale aspon si ma pobavil dakujem ) vidim ze ked som pisal o individuaach ,,trafena hus zagagala,, fakt dakujem rozosmial si ma )
Best Games na PC :
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Mne staci si kliknut na teba a zobrazit vsetky tvoje prispevky a taku komediu som od cias scary movie este nevidel...
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
No výborně, takže jsme zase ve fází osobních útoků, Sim City řešte jinde, svoje osobní problémy po PM nebo po dohodě na ulici...
sgtmajfoley: jo taky si často projíždím příspěvky uživatelů, co mě zajímají a občas je to fakt komedie, obzvlášť když se podívám jaký kraviny sem já sám psal třeba před 5ti lety...
Ještě jedno OT nebo flame a téma zamykám...
sgtmajfoley: jo taky si často projíždím příspěvky uživatelů, co mě zajímají a občas je to fakt komedie, obzvlášť když se podívám jaký kraviny sem já sám psal třeba před 5ti lety...
Ještě jedno OT nebo flame a téma zamykám...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Vzhledem k tomu, že hra Diablo 3 je zábavná, graficky povedená rubačka, s herními prvky, které si určitě zaslouží trochu poladit, a protože ji má rádo a hraje ji spousta lidí, je poněkud hrubé tyto fanoušky pořád přesvědčovat o svém znechucení nad hrou. Nezajímá nás to.
Hra není ve stavu tak špatném aby si zasloužila takový hejt. Spíše bych řekl že je ve stavu velice dobrém, a dokonale hratelném. Jen to není hra pro mnohahodinové denní hraní, to že vás nedokáže hra strhnout do závislosti je podle mě spíše plus, než mínus. Jen se podívejte kolik mladých duší pochroumaly MMO hry, ale tím Diablo 3 není, bohudík.
Hra není ve stavu tak špatném aby si zasloužila takový hejt. Spíše bych řekl že je ve stavu velice dobrém, a dokonale hratelném. Jen to není hra pro mnohahodinové denní hraní, to že vás nedokáže hra strhnout do závislosti je podle mě spíše plus, než mínus. Jen se podívejte kolik mladých duší pochroumaly MMO hry, ale tím Diablo 3 není, bohudík.
jediny problem se kterym se potykam je, ze strasne dlouho trva prodej goldu na rmah, chci se zbavit nejake te miliardy a ono nic, nikdo to nechce....ale jinak je hra super.
Však já netvrdím, že D3 je vyloženě špatná hra... jen si dle mého nezaslouží název Diablo
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
fuxicek: nech to dojít do poslední minuty a prodá se to, a možná radši spíš po menších balíčcích
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil